• LA BOMBA
    101
    Ovako se radi renovacija travnjaka a ne ono što su radili u Gorici.

• Patak
    3.3k
    Čabraja je bio idealan trener za Lokomotivu. Uopće mi nije jasno zašto su ga smijenili.
  • NORTE
    15k
    AJMO OSIJEK!
  • serbus
    4.8k

Vjerojatno se ni njemu neda svake sezone sve ponovo. Možda bi htio korak više, a svaki put ti promjene momčad.
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Zato sto je Loksa klub interesne skupine, a ne klub voden nogometnim ambicijama.
  • prefontaine
    1.8k

nisu ga smijenili već je on sam otiša kad je vidija da mu igrači spuštaju gaće prid velikon sestron, a i neke igrače nije smija stavit niti da igraju jer su ka tobože ozlijeđeni. ae.
  • Ivdzo11
    6k
    Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline delegiran je za glavnog suca utakmice 32. kola SuperSport HNL-a između Osijeka i Hajduka koja se u nedjelju (16 sati) igra na Opus Areni.

Pajaču će pomagati Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Jerko Crnčić iz Vrbovca, a četvrti sudac je Antonio Melnjak iz Rijeke.

VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a njegov asistent Dario Kolarević iz Zagreba.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Hoće li Pajač opet pobjeći u Mađarsku od srama što je pokrao Osijek?
  • miro
    6.3k
    ovo bi našima trebalo poslat u klub. Btw, jel Sakoman jos uvijek u sedlu, bez obzira na stanje terena?
  • skener
    2.4k
    Pitali smo Cvitanovića je li to točno, je li mu dug vraćen.

- Ne! Moj dug nije riješen! Postoji dug koji je zabilježen na FINA-i. Kad taj dug bude riješen, onda se skida blokada. Međutim, ponavljam, dug prema meni nije riješen, sve je dakle, otvoreno. Dug nije zatvoren, ostaje otvorena knjiga.

Postoji li mogućnost neke nagodbe?

- Ne, nema tu nagodbe, ne postoji nikakva mogućnost nagodbe
  • gaTeDZG
    929
    Kmečaonica na najjače, Pajač glavni a Zebec VAR na Opusu :cry:
  • Paggini
    45.7k
    Kmečaonica na najjačegaTeDZG

Derbi della kme
  • nemapredaje
    4.9k

Da, Sakoman je još uvijek zadužen za održavanje travnjaka.
  • emilperska
    9.8k
    Nista od skidanja blokade Šibeniku, nazalost.

Od sutra drugoligaši. Šteta za nas, steta za njih, sigurna 3 boda za jogurt u zadnjem kolu osim ako ih mi kao GNK financijski motiviramo. Makar, upitno je da li ce nam to opce znaciti išta..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.