• Zg123
    1.7k
    Al se Cvita omastio dobro, svaka cast treba i to znati ali i cestitke tadasnjoj upravi Sibenika koja mu je dala tolike pare
  • Ritam Ulice
    173
    Nema sanse da krezubi tovar dobije zuti. Pa to bi smak svijeta bio.
  • Stara garda
    62
    Jel moguće da usred livea iz Rima na RTL-u u dijelu vijesti vezano za Papu, ekipa krizmanika s Korcule na Papine slike lijepi naljepnice Torcida Vela Luka i to guraju u prvi plan cijelo vrijeme...bolesno
  • prefontaine
    1.8k
    HRVATSKI nogometni savez objavio je u glasniku da se mijenja pravilo o suspenzijama na temelju dobivenih žutih kartona. Umjesto dosad akumulirana tri žuta kartona, igrači će suspenziju od jedne utakmice dobiti tek nakon četvrtog žutog kartona u svakom natjecanju.

"Automatska kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili kup utakmice nastaje poslije svake četvrte sudačke opomene koju igrač dobije na prvenstvenim i kup utakmicama na bilo kojem stupnju natjecanja tijekom jedne natjecateljske godine. Opomene, kao niti automatska kazna, iz jedne natjecateljske godine ne prenose se u sljedeću natjecateljsku godinu", objavio je HNS.
  • javolimtebejako
    2.2k
    jel to od iduce sezone il od iduceg kola kad pol tovara visi :lol:
  • prefontaine
    1.8k

Ove izmjene stupit će na snagu od 1. srpnja ove godine
  • Zagreb1992
    2.2k

Zato su naši trčali kao navijeni
  • Felip
    441
    ekipa krizmanika s Korcule na Papine slike lijepi naljepnice Torcida Vela LukaStara garda

Baš sam išao pogledati prilog, skroz bizarno. Neki pavijan se iza šepuri, a ova gura naljepnicu u prvi plan. Pa jel realno da takvima dajemo titulu u ruke i priliku da nam se šepure pred nosom. Sramotno. Po faci im jasno vidiš koliko su svi odvratno fake.
  • Filip85
    116
    ja bih rekao da im je HNS dao maksimalno vremena i šansi da plate dug, a sad im je prekipjelo i ide kaznaHnlovac

Pa jebiga, ako im je dao toliko, mogao se strpiti još malo do kraja sezone. Ovako mađari gotovo 100% ostaju u ligi :fear: :cry:
  • vjeko1701
    14.1k
    Ček, 10 igrača Hajduka pod prijetnjom suspenzije u derbiju koji se igra 3.5. i oni stave ovakvu promjenu pravila koja stupa na snagu od 1.5.?
  • doubletrouble
    1.4k
    koja stupa na snagu od 1.5vjeko1701

Od 01.07
  • vjeko1701
    14.1k
    Zaboravi, brainfart xD Pročitao svibnja i niš mi nije jasno
  • shameless86
    44
    mislim da bi to bilo ipak previše i za njih
  • Omake
    7.4k
    Kada Marina i Fetai dodaju gasa sljedeće sezone haha. Bit će krvi do kolina.
  • Paggini
    45.6k
    Lijepa vijest i za fan club Slavka Blagojevića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.