• NORTE
    15k
    Ako Šibeniku ne oduzmu bodove i pobijede doma u ponedjeljak eto Gorice na 4 boda od ispadanja.
    Gorica sad ima dva gostovanja, Šibenik pa Rijeka.
  • Dzoni
    1.2k
    Zato sam ja sanjao da smo na Santiago Bernabeu i vodimo 6:4 protiv Reala. Samo ne znam odakle su mi se u snovima pojavile baš te brojke
  • Eduardo
    23.8k
    jedan - nula u setovima :strong:
  • Efes Pilsen
    10.8k
    s obzirom da su oni dobili prvi set 6:2, nije lose :rofl:
  • Oluja
    5.3k
    Kad smo kod nogometnih snova ja sam sanjao da sam u Šibeniku na tekmi Šibenik-hajduk. Na stadionu samo jedna tribina slična zapadu u Mostaru samo natkrivena i krcata do zadnjeg mjesta. Šibenik zabija za 1:0 i rijetko viđen delirij. Tad sam se probudio.
  • tp1997
    1.2k
    Game over za nas.emilperska

Ne još, jer ako ih dobijemo dole smo na -1, a oni još imaju međusobnu s Rijekom
  • LA BOMBA
    102
    Kad smo kod nogometnih snova ja sam sanjao da sam u Šibeniku na tekmi Šibenik-hajduk. Na stadionu samo jedna tribina slična zapadu u Mostaru samo natkrivena i krcata do zadnjeg mjesta. Šibenik zabija za 1:0 i rijetko viđen delirij. Tad sam se probudio.Oluja

A zamisli najgoru noćnu moru, sve se dogodi tako kao što si opisao, a onda kad je već kraj utakmice spiker na stadionu krene "promjena rezultata u Zagrebu, gol Varaždina za Dinamo-Varaždin 1:1" i Hajduk ipak preuzima prvo mjesto na tabeli za poslednji preokret u ludoj sezoni.
  • Paggini
    45.8k
    Hahaha, kad smo kod snova, ja sam sanjao da je odlučeno da se prvenstvo odlučuje tučnjavom navijačkih skupina, pa tko ostane zadnji osvaja prvenstvo.

Naravno da smo pobijedili, ali smijesna stvar u tom snu mi je bila što je dobar dio torcide koja se došla boriti za titulu bilo sačinjeno od sredovječnih žena, tetki i strini...
  • SAS1987
    17.1k
    Što vi jedete za večeru? :rofl:
  • Antisha
    845
    Nemoj mene, ja sam tetka
  • Oluja
    5.3k
    svekrve nisu mogle doći?
  • Dudu 9
    658
    Ja sam sanjao poraz od Gorice i to se dogodilo.
    Doduše u snu je bilo 2:1, a u realnosti 1:0.

U svakom slučaju me večeras strah zaspati.
  • Big Daddy
    1.5k
    Pij kavu bratee
  • Fabercaster
    178
    dio torcide koja se došla boriti za titulu bilo sačinjeno od sredovječnih žena, tetki i strini...Paggini

Garant su se žalile na suđenje nakon "tekme"
  • Zagi
    9.5k
    Što vi jedete za večeru?SAS1987

Ciklu iz sokovnika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.