• Hnlovac
    1.9k
    Zagreb city bi bila jaka stranka al mi smrde na 115 korupcijski skandala
  • Droljo
    15.1k
    Kod politike ja se držim one dubiozine:
  • Paggini
    45.8k
    adfe144d-ba73-418a-9a49-c3e5125b68f7.jpg

Znanost je znanost
  • Logistika
    1.4k
    koliko se smijem nekom je drugi reel vjerovatno uletio u snimku zaslona ja nisam uopce skužio to
  • Raul
    149
    Pitanjce. Prijateljica mi se sljedeće vikend udaje, a pošto ne idem na vjenčanje, htio bi im dati kuvertu sa novcem, e sada ne znam koliko da dam novaca, koja bi svota bila zadovoljavajuća? Ako je već netko imao takvu situaciju pa da da savjet.
  • Fantom
    30
    Cijena stolca x2 otprilike. U Zg je stolac prosjecno 70-90€, znaci sa 150 do 200€ si pristojan.
  • austrijanac
    6.5k
    U Zg je stolac prosjecno 70-90€,Fantom

Ja sam imao prošle godine svadbu u petom mjesecu, Zagreb je svugjde bio 100 eura.

Apolonia Drenje 70€
    Batak sve tri lokacije 95 eura
    Antunovic 120
    Novi Majestic 110
    Globus 1150

Otisli su u kurac, kao i bendovi.
  • Raul
    149

to sam otprilike i mislio.
  • Droljo
    15.1k

Nikakva cijena stolca puta kurac palac. Ne ideš na svadbu. Šta god daš dobro si dao. Čak nebi ni lovu gurao nego tipa dm bon od 50 ili 100 eura. Šabanski mi je pare davat.
  • Hnlovac
    1.9k
    Taj batak je najveća prevara u univerzumu

Obican grill sa fensi ciglenim zidovima
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Meni je taj DM ili kupovanje darova sabanski. Ljudi zapocinju zajednicki zivot, valjda im najvise treba novac da otplate svatove i pokriju neke nadolazece troskove. DM bon nek si kupi parfem je, bez uvrede, dost debilno.
  • Droljo
    15.1k

Dm je od wc papira do svega za dijete al nije to bitno. Čovjek ne ide u svatove i davat nekome novac kao poklon je meni debilno. Poklon bi trebao biti nešto od srca sa nekim značenjem. Nije ni bon to al bar nije keš lova. Zašto onda kovertu? Uplatiš im prek banke na čunra i živele jedinice i nule
  • Efes Pilsen
    10.8k
    pa i novac je od srca i sto je jos bitnije - mladom paru prijeko potreban. Koverta je da kad dodem medu vas s kutijama da se vidi da nisam dosao praznih ruku.
  • Droljo
    15.1k
    medu vas s kutijamaEfes Pilsen

Osuđuješ. Uvijek sam lovu dao.
    Čovjek ne ide u svatove.
    U biti bmk. Dosta od mene na tu temu.
    Živeli svi
  • jedan u nizu
    12.8k
    Slazem se sa Droljom.
    Ne ides n svadbu, ne treba biti kuverta.
    Mozda najbolje neka kombinacija, ako vec zelis poklon. Neki poklon, nesto osobno, ili ismbolicno, i uz to kuvertica sa nekim 'manjim' iznosom novaca.

Ako ne iides na svadbu, ne moras se pokriti, tako da mozes zaboraviti na ovo stolica x2.
    Netko tko je to dao na svadbi, recimo 200 eura, je zapravo 100 eura dao za stolicu, a 100 je za poklon.

Tako da kupis nesto simbolicno, nesto osobno, sad dal je to sitnica od 10 eura, ili nesto od 100, to ces najbolje osobno znat.
    Ako je neka sitnica, uz to u kuvertu das 50 ili 100 eura i bok.
    Ako sam poklon vrijedi nesto vise, onda niti ne treba pare.

Ne kuzim zakaj bi pare morali biti 'must have' i ako ne ides na svadbu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.