• Marley
    3.8k
    Pifkan.
    S tim uvijek znam na cemu sam. Vino je previse varijabilno. A to mi bas ne prolazi sad u ovim godinama, tj. zivotnim uvjetima :grin:. Mislim, otkad sam ozbiljna dama.
  • Sajla
    8.1k
    da pojasnim - moji dedeki su imali klijeti i vinograde, a ne pivovare ;)
  • Dino
    3.5k
    Dobro ajde lakse mi je malo sad jer su uglavnom sve zenske bile za gembac, a decki za pivicu pa sam mislio da s menom nekaj ne valja kaj bi rade bio na gembacu. :grin:

Mislim volim ja i pive da se razumijemo...
  • Paggini
    45.4k
    Od gembija se mogu napit ako mi se napija, a od pive nikako, osim ako je Tomislav, al to bude teško betoniranje

Tako da ajde gembi
  • Droljo
    15k
    Gemišt s pol snage. Kad kosiš po suncu više vode manje vina. Početak fešte pol pol, kasnije kak ti dođe.
    I najbitnije kod pive nema onoga da kad netko popije čašu i krene točit drugu da svi odmah procijenjuju jel se isplati eksat da si ne moraš sam točit. Ili kad si ti taj koji iskapi i krene točit kak svi oko tebe eksaju i sam guraju čaše :lol: vrh
  • mlinchica
    2.8k
    I sad kad ti ovak to fino pretvori u esej, ajd popij pivo više. :lol:
  • Droljo
    15k
    Ma piva je zakon. Bez brige
  • prefontaine
    1.7k
    Gemišt pijem samo u korizmi, jer se tada odreknem piva.
  • Mikina lijeva kopačka
    105
    Možda anketa jedna da padne?

Ja isto piva bez premca, gemišt valjda na petom mjestu.
  • shameless86
    25
    gemišt mi je za fešte ,lagano klizi onak hladan..ne tjera me stalno pišat..dok mi je piva čisti gušt..mogao bi satima sjedit negdje i točeno pšenično ili o'haru u sebe točit
  • mali M
    7.4k
    Ma, ja sam prije koju godinu prešel na čisto vino.. Ono laganini čaša na štinglecu, deci vina i polako. S pivom nemam mjeru pa to ne završi nikad dobro, dok se s vinom doziram. A i nitko te neće kritizirati kad pijuckaš vino, a pivu deremo kao da nema sutra. Odlična stvar za samokontrolu, bar meni.. Gem mi je za svadbe i roštilje.. Neznam, prerasel sam pivu očito, pivu sam pil za rit, vino za gušt.. Nakon što sam rekao ovo svetogrđe ispričavam se pivopijama na ovoj temi :lol: ...
  • Marley
    3.8k
    Kod pive mi se najvise svidja sto kazu da je prehrambeni proizvod, tekuca hrana. Primjerice, nisam danas stigla ni jesti, a vec se rusim od gladi. I sad fino cim dodjem na stadion... rijesim 3 muhe jednim udarcem. Zar nije to prakticno...
  • Dino
    3.5k
    muhe jednim udarcemMarley

Jesi sigurna da na gladno ti neces bit jedna od tih udarenih muha? :lol:
  • Paggini
    45.4k
    gemišt mi je za fešte ,lagano klizi onak hladan..ne tjera me stalno pišat..dok mi je piva čisti gušt..mogao bi satima sjedit negdje i točeno pšenično ili o'haru u sebe točitshameless86

Istina, slazem se sa svim, ali kombinacija za fešte gemišt + šljivovica je čudesna. Najavio sam frendu koji se ženi u Dubrovniku da mi najavi ako neće biti šljivovice na vjenčanju da donesem svoju, jer sve ostalo mi je pimpek na svadbi
  • Praskaton
    4.3k
    Najavio sam frendu koji se ženi u Dubrovniku da mi najavi ako neće biti šljivovice na vjenčanju da donesem svoju, jer sve ostalo mi je pimpek na svadbiPaggini

Teško ćeš ovdje kod nas naći šljivovicu,loza prevladava.Jedino ako ima podrijetlo BIH/Slavonija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.