• scooniepenn
    4.1k

Mozes li zamisliti da bivsi austrijski reprezentativac ne zeli braniti u 2. ligi pa makar to bila vjerojatno 2. najjaca 2. liga. Vidis ja recimo mogu, jer ne vidim da bi i meni osobno to bila spica. Nije
    mi nezamislivo da on u najboljim godinama zeli igrati europske utakmice u relevantnom klubu i pokusati se vratiti u reprezentaciju.
  • Facke
    5.8k

Al ima i Dinamo svoje adute. Igral bi europu, boril bi se za trofeje, i imel bi sigurne lepa primanja v Dinamu. Lepa je cvajta koj se tice gledatelja ali igrati drugu ligu ili igrati v Dinamu, igrati europu i boriti se za trofeje je definitivne rang vise. Al trenutne Koln ide u prvu ligu. Prvi su na tablice. Ali oni se budu razisli gotove sigurne.
  • Mihaljević
    12.5k
    Announce Dejan Ljubičić !
  • Fabercaster
    175

Ma naravno da su lige neusporedive po jačini, vrijednosti, gledanosti a i prestižu. Ali ispadanje u niži rang je uvijek turbulentno razdoblje za klub. A i sama reputacija lige nije nužno u koorelaciji sa reputacijom kluba jer ponavljam mi smo ipak klub koji redovito igra Ligu Prvaka, a nadam se da ćemo taj status i zadržati. Ako se vraćamo nekim starim vremenima onda otprilike 90% opcija koje su napisane ovdje se mogu prekrižiti.
  • Dzoni
    1.2k
    potencijalno igranje Lige Prvaka.Fabercaster

S ovim prodavanjem priče da igramo Ligu Prvaka smo si i stvorili problem da nam igrači izgledaju jako tromo protiv nekakve Gorice, Istre i sličnih.
  • Nolifer
    10.6k

Ne bih niš imal protiv ni da opet dojde brat Robert

https://www.transfermarkt.us/robert-ljubicic/profil/spieler/353634

Možda bi to bila dobra priča da dva buraza igraju zajedno i zajedno ginu za ovaj klub!
  • Fabercaster
    175

Ovo da smo si stvorili problem prodavanjem priče o Ligi Prvaka ne razumijem? Kako to "prodavanje priče" nije bio problem zadnjih 8 puta kada smo ju igrali? Ti stvarno misliš da bi Theophile radije igrao u Dinamu nego sjedio na klupi u SE da nismo igrali Europu? Ili Mišić u Sportingu i po posudbama? Ili Petković u Bologni i po posudbama? Svi oni su si odabrali vjerojatno manje plaće u Dinamu i slabiju ligu radi mogućnosti da igraju europu.
  • Dzoni
    1.2k

Kažem za nove dovedene igrače ove sezone, uostalom prethodno dovedeni su došli u prijelaznom roku nakon do ove sezone lige s najmanje bodova i pokazali svoj karakter u godinama nakon. Kad god pročitam neke intervjue, posebno sa stranim igračima ili predstavljanja tih igrača, puna usta Lige prvaka, ne baš tako puna usta o osvajanju trofeja itd.
  • Dani Olmić
    1.3k
    pa nismo uspili dovest kvalitetne igrace sa igranjem u LP a ne da ce doc bez LP …
  • njurci10
    74
    Kad čitam ovog gospodina Omake-q si baš mislim da bi bio idealan za Dinamov scouting.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.