• NKDZ86
    3.6k
    e moj martine, dobit ćeš...
    ne znam zašto tolika oscilacija, stvarno ne znam...
    edit: @Droljo nije baš tak, liga prvaka, i još par, al da, navikao na starog batija...
  • emilperska
    9.8k
    Dobro je neno procjenioDanko

Neno ga je htio prodat na zimu da moze poboljšat igru koja pati radi primadone, a dok se još mogu uzet neki veći novci za njega prije nego svi vide da je taj hype oko malog lažan i jedan veliki balon. Od Lesičkijevih i Olivarijevih članaka se ne živi vani. Malom su napunili glavu da je Olmo, a bliže je Ćoriću nego Olmu.

Nažalost klub je umjesto na stranu najuspješnijeg europskog trenera u povijesti, stao na stranu Hoffenheima, Mmae i Marka Marića.
    Kriva i loša procjena čije posljedice ćemo osjećat par sezona dok se oporavljamo od ovog u sportskom smislu..
  • Droljo
    15.1k
    ne znam zašto tolika oscilacija, stvarno ne znam...NKDZ86

Kakve oscilacije? U 30 utakmica odigra 3 dobre. To nisu oscilacije.
  • prefontaine
    1.8k
    U 30 utakmica odigra 3 dobre. To nisu oscilacije.Droljo

Pa kako nisu? U odnosu na ono kako očajno igra, te tri je oscilirao i odigrao dobro.
  • Olmic
    4.5k
    I mene je on razocarao, mislim da nema sanse da zaradimo na njemu vise od 10 milja.

Majer, Ivanusec, a da ne govorim Olmo bili su nositelji Dinama, a Martin ne moze ni prismrdit njihovoj kvaliteti
  • gaTeDZG
    959
    Kako će tek bit nenaspavan kad mu u novom klubu (izgleda ne "većem" od Dinama) zabrane gejmanje i Fortnite do zore...

Pokazao si da možeš, Martine, opali si šamarčinu, tipkovnicu kroz prozor i ušutkaj nas sve, do tad si s pravom i razlogom kritiziran.
  • Droljo
    15.1k
    Meni mimi (to sam mu upravo nadimak osmislio, skraćeno od mimoza) sve više liči na niku kranjčara. Koja kila viška, volja nula a desetka na leđima. Vjerojatno se bude probudio i spremio kad ode van pa veli jbte kak se tu trenira, koliko je sve brže, jaki dueli itd. Šteta
  • nemapredaje
    4.9k
    A dovoljno je prisjetiti se njegovih intervjua u kojima otvoreno govori da mu se neda ići u teretanu.

I Nevistić ga je nedavno sprdao na instagramu na tu temu.
  • GOAT
    2.5k
    otvoreno govori da mu se neda ići u teretanu.nemapredaje

Vodi se teorijom Iversona :lol: samo što je taj imao sav talent svijeta
  • emilperska
    9.8k
    Uz prešutno dopuštenje moderatora i odobrenje vrhovnog vođe foruma Eduarda, evo najnovije slike naše zvijezde Bateka nakon transfera od 7 milijuna EUR u srpnju:

IMG-20250424-WA0013.jpg
  • DiddyGuela
    3.2k

Jel tih 7M€ nakon podjele plijena ili je kompletan iznos u pitanju?
    Pitam za prijatelja.
  • emilperska
    9.8k
    Jel tih 7M€ nakon podjele plijena ili je kompletan iznos u pitanju?DiddyGuela

Ne znam. Znamo samo da nam neće ostat 15 mil od našeg novog Olma i tihog vođe novog vala u Dinamu hehe..
  • Mr Anderson
    11.4k
    Neno ga je htio prodat na zimu da moze poboljšat igru koja pati radi primadone, a dok se još mogu uzet neki veći novci za njega prije nego svi vide da je taj hype oko malog lažan i jedan veliki balon. Od Lesičkijevih i Olivarijevih članaka se ne živi vani. Malom su napunili glavu da je Olmo, a bliže je Ćoriću nego Olmu.emilperska

Ne samo to, nego se Bjelica iz prve ruke uvjerio da je dečko neradnik i lijenčina, a onda i da nema dobar odnos s većinom ostalih suigrača radi svoje bahatosti. Radi tih stvari ga je i MOdrić na treningu reprezentacije oprao.
    To sam čuo prije par mjeseci iz unutarnjeg izvora, ali nisam uopće htio komentirati. Mislim da sad nema razloga da se ne napiše kad je to svima postalo jasno iz njegovih igara ovo proljeće.
  • jakov1
    549
    Martin "Ćibarić" Baturina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.