• tp1997
    1.2k
    I ako mi dobijemo tovare vikend poslije, Rijeka se pobjedom protiv Gorice opet vraća na prvo mjesto, a mi dolazimo na -1 od oba konkurenta.

Ikakve kalkulacije s Rijekom, pomaganjem Rijeci i slično su, meni osobno, nakaradne.

Pobijediti Rijeku i to je to.
  • Jaro
    9.7k
    pa kolke ugovore su imali Cvitanovic i Canadija - jbg - ovi zasluzuju ispadanje...
  • Miro Vugrinec
    7.8k
    Znaci Šibenik je i službeno ispao matematički. Imaju 28 bodova, a ostalo je 5 kola do kraja, u svakom kolu im se oduzima po 2 boda. Sto bi značilo 28-10=18 bodova. Uz sve moguće pobjede u zadnjih 5 kola oni su na 33 boda. A Lokomotiva ima 33 na 9.mjestu i bolja je međusobno od njih tako da službeno smo dobili ekipu koja je ispala
  • Dani Olmić
    1.3k
    To je zaista loše jer ih sad boli kita kako ce odigrat s tovarima
  • Ivdzo11
    6k
    jedino ih uplata, odnosno rješavanje dugova prema Cvitanoviću i Čanadiji, spašava.....
  • Facke
    5.8k
    Nije mi tu HNS jasen. Sibenik ima celu sezonu probleme i sad pred kraj su se oni setili s oduzimanjem bodova. Pa te ste gospoda draga morali ranese napraviti. Nogometasi Sibenika se boriju na terenu, dobili su zajnu tekmu a vi im sad 5 kola prije kraja idete lupiti sankcije.
  • Ivdzo11
    6k
    Arbitražni sud HNS-a presudio je protiv Šibenika i naložio da isplati potraživanja bivšim trenerima Mariju Cvitanoviću i Damiru Čanadiju koji su iznosili nešto manje od 400 tisuća eura. Treneri i klub su se nakon toga nagodili, no Šibenik nije ispoštovao nagodbu pa su ga prijavili Disciplinskoj komisiji HNS-a. Ona je kaznila Šibenik oduzimanjem po jednog boda za svaku odigranu utakmicu po svakom treneru, dakle dva boda po nastupu.Ivdzo11
  • Hnlovac
    1.9k
    ja bih rekao da im je HNS dao maksimalno vremena i šansi da plate dug, a sad im je prekipjelo i ide kazna
  • rioda
    8.1k
    Mogu oni protiv nas na Poljudu i sa pionirima igrat mi ih nećemo dobit, a svi su ih skoro nadigraliCarrasco

Ako uspijemo pobijediti Rijeku, treba se kako god znamo izboriti da nam na Poljudu sudi Erceg. On jedini garantira dobro suđenje, ako nam dođe Bel, Pajač ili bilo tko drugi, nemamo apsolutno nikakve šanse.
  • Omake
    7.4k
    Nikad izjednačenija godina 2025

KS4zHQj.png
  • skener
    2.4k
    Kontaktirali smo ljude iz najbližeg kruga predsjednika Željka Karajice, koji su nam kazali kako je u četvrtak taj dug ipak plaćen, 226.000 eura Cvitanoviću i 55.000 eura Čanadiju, te da, shodno tome, neće biti oduzimanja bodova!

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/sibenik/doznajemo-sibenik-je-platio-dug-i-nece-mu-oduzeti-bodove-evo-koliko-je-dugovao-dvojici-trenera-15577253
  • Danko
    2k
    7 utakmica vodio , 226 000 eura, pa nisu za drugo nek za propast kad vidiš kakav su ugovor dali tom teletabisu
  • gaTeDZG
    914
    Prvi strijelac jogurta ove sezone - 18 golova.
    Sljedećih šest najefikasnijih - 18 golova skupa.

Nemojte, molim vas...
  • nemapredaje
    4.9k

Pa odradio je nedavno, ali je krkan odmah u dvije sljedeće utakmice dobio 2 žuta i sada se opet kiseli
  • NitkoBitan
    25.5k
    On protiv Osijeka nece dobit karton taman da slomi nekom nogu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.