• MarK
    963
    Ako Osijek izvuče barem X, a mi dobijemo oba derbija, zadnja 3 kola igramo praktički 3 domaće utakmice, a oni međusobno na Poljudu. Matematički nisu šanse toliko male koliko je velik taj osjećaj nemoći, nekvalitete i očaja.
  • Danko
    2k
    Osijek će dobit magarad 100%
    Hodat nisu mogli jučer zadnjih pola sata
  • Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    Protivnici ce kiksati do kraja prvenstva, nista novo. Mi cemo jos vise kiksati, isto nista novo.
  • NKDZ86
    3.6k
    nakon svega i da smo prvaci, libo me đon nakon toliko bolikurcine od igre. za nase zdravlje je bolje da sto prije ispadnemo iz utrke, jer ovakvom igrom bit prvi...
  • Jaro
    9.7k
    a mi dobijemo oba derbijaMarK

Nema sanse. Ova beskarakterna nakupina mozda nekak i dobije Rijeku, al na Poljudi ce usrat po obicaju... Ovi ce na volju/zelju/silu nesto utrpat i to je to...
    Meni bi igrali stranvi i juniori do kraja a ova preplacena bagra na klupi (da slucajno ne budu slobodni za vrijeme tekme), a do kraja sezone sadisticki fizikalija treninzi pa nek kmece posredatvom glasnogovornika (citaj novinara-trbuhozboraca) da ih se gazi u kljucnom trenutku sezone. Naredali su sad vec trenera i "trenera" i ni jedan nis ne valja? Kapetan "izlazim za 20 min jer me buba" i njegovih milju i pol eura godisnje na celu.
  • fakin
    410
    A sta ako ne uspijemo?
  • Droljo
    15k
    A sta ako ne uspijemo?fakin

Ti nisi uspio u svom naumu da razjebeš forum i ljude ovod. A moram ti priznati da si bio blizu... Živio
  • sport
    4.5k
    A sta ako ne uspijemo?
    Ništa,bitno je što se događa u pripremi za slijedeću sezonu daleko od očiju javnosti.
  • Krizy
    54.7k
    Rijeka je jedini klub koji u gostima ima više pobjeda od poraza i jedini klub koji ima pozitivnu gol-razliku u gostima.

Dinamo u gostima:
    5-4-7 21-25
    Četvrta najgora obrana.
    Samo posljednja četiri kluba imaju više poraza u gostima.
  • marcio amoroso
    41k
    A sta ako ne uspijemo?
    Ništa,bitno je što se događa u pripremi za slijedeću sezonu daleko od očiju javnosti
    sport

Tako je. Ipak smo mi Istra, Osijek ili Rijeka i isti nam je klinac bili treći, peti ili sedmi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.