• Paggini
    45.5k

Ma mislim da nije kolega imao taj sentiment, nego ako ne osvojimo (što je sramota za sve zaslužne), prijelazni rok treba odraditi planski, smireno a ne paničarski i nerezonski.
  • Medvedgrad
    567
    31. kolo.

5 utakmica, 5 pobjeda nižerangirane momčadi.
  • Kaktus Car
    986
    Troši i Bayern duplo više od prvog konkurenta, imaju jednu od najjačih ekipa na svijetu, pa nisu bili prvaci prošle godine. Sezonu kakvu igraju manchesterski klubovi da ne spominjemo...

Događaju se loše sezone. Ova sezona je bila puna pehova, ozljeda, stativa. Igralo se Ligu prvaka dok je konkurencija imala samo HNL...

Naravno da se nema razloga za zadovoljstvo ako se ispusti naslov, ali ne treba se odmah ići ni u drugu krajnost.

Neovisno o ishodu ove sezone svima je jasno da se treba podfrknuti rukave i primiti posla. Prvo naći pravo dugoročno rješenje na trenerskoj poziciji, a onda korak po korak dalje.
  • Klenx
    7.6k
    Ljudi, daleko je još kraj i ne bi nikakav mogući ishod otpisivao.
    Ovako na prvu, Hajduk mi je opipljivi favorit čisto zbog pozicije na tablici, i dva domaća derbija.
    Neću sad komentirati naše mogućnosti, nema se tu pretjerano puno toga za reći što se već ne zna.

Prilika će još biti da se s naše strane prvenstvo zakuha – i to ne samo jedna.
    Ukoliko ne bude nekog izmicanja tovarima u Gorici, niti oni niti Rijeka nemaju utakmicu do kraja koju mogu proći na "autopilotu".
    Jedni 20 godina čekaju, dočekaju naš sramotan poraz 6 kola do kraja, igraju pred 30 000 ljudi i praktički ne stvore šansu.
    Drugi imaju mogućnost zbog boljeg međusobnog omjera otići na +3 na tablici, domaću utakmicu pred punim stadionom i ekipom koja niže poraze, staviti jednu ruku na pehar. I izgube glatko.

Već sad im vidiš nervozu, stres, neizvjesnost. I jedni i drugi lagano pucaju po šavovima.
    A kad krene grč, teško ga je skinut.
    I biti će kikseva. Sumnjam da od mogućih 15 bodova netko od njih može osvojiti recimo 13.
    Puno mi je realnije recimo 1-2-2 nego 4-1-0.

Brajković, Durdov, Kalik, Livaja, Lučić, Prpić, Pukstas, Sigur, Šego imaju 2 kartona kod tovara.
    Devetak, Fruk, Janković, Manev, Menalo, Oreč, Rukavina, Selahi i Zlomislić kod Rijeke.
    To je pola uže i šire rotacije.

Bit će kartona, bit će kikseva, biti će pritiska i prosipanja u bar još jednoj utakmici kod svakoga od njih, neovisno o derbijima.
    Biti će sigurno još jedna šansa za kuhanje.
    Samo što će ta biti - zadnja.
  • Hnlovac
    1.9k
    Bayern je prošlu sezonu izgubio titulu (i to debelo) sa 2,12 bodova po utakmici

Mi da dobijemo apsolutno svaku tekmu do kraja (što sumnjam) imali bismo 1,86 bodova po utakmici, što smatram da će biti neka norma za prvaka

Bayern je bio loš, ali opet, prvak Leverkusen je imao 2,65 bodova po utakmici
  • GeneralNapoleon
    1.4k

"It should have been me, not him!"
  • emilperska
    9.8k
    Ukoliko ne bude nekog izmicanja tovarima u Gorici, niti oni niti Rijeka nemaju utakmicu do kraja koju mogu proći na "autopilotu".Klenx

Hajduk ima zadnje kolo sa Šibenikom kojem ta utakmica nece značiti nista jer ce kroz dva kola biti drugoligaši. Sigurna 3 boda osim ako Dinamo nece financijski motivirati Šibenčane. Rijeka i mi nemamo takvih utakmica..
  • Pacho
    594

Mi trosimo vise od ostatka lige. Takoder, Bayer je prosle sezone odradio epsku 28-6-0 sezonu dok se mi natjecemo s magaradi i rijecanima tko ce vise usrati. Vec sam jednom pisao o tome gdje bi te nas prosjek bodova po utakmici smjestio na tablicama liga petice, a to je otprilike 5-6. mjesto. Tako da ovo nikako nije usporedivo s proslogodisnjim Bayernom. I za kraj, u ligama petice mozes kao favorit zavrsiti drugi, treci, cetvrti ili u nekim slucajevima i peti i to financijski prakticki ni ne osjetiti, jer i dalje ides u LP.
  • vjeko1701
    14.1k
    Slaven ako osigura i/ili ispadne iz trke za europu zadnje kolo isto ne igra za ništa a čeka ga uzvrat finala kupa protiv Rijeke.

Varaždin također može u zadnjem kolu igrati za ništa.
  • Klenx
    7.6k
    Hajduk ima zadnje kolo sa Šibenikom kojem ta utakmica nece značiti nista jer ce kroz dva kola biti drugoligaši.emilperska

Pusti to što će biti drugoligaši.
    Možeš li to sa sigurnošću reći?
    Ako dobiju Goricu, opet je sve moguće, Lokomotivi su za vratom.

Ako je nešto sigurno u ovoj sezoni to je da nekih prognoza i pravila nema.
  • The Undertaker
    7.7k
    Kad imaš 15-20 uspješnih sezona iza sebe pa se dogodi jedna ili dvije neuspješne, to svatko normalan razumije i zna da je i to dio posla. Problem je kad imaš 1,5 sezonu iza sebe a od toga jednu neuspješnu i to baš raspad. Jasno da su svima upitnici iznad glave.
    Nije nama problem što ćemo, možda, izgubiti titulu. Nama je problem što se u ovo vodstvo (spprtski dio) nema povjerenja i vjere da mogu bitno bolje. Sa Bobanom se priča (i optimizam) bitno mijenja ali mi još ne znamo što je točno dogovoreno i kako bi to trebalo izgledati
  • LA BOMBA
    95
    Troši i Bayern duplo više od prvog konkurenta, imaju jednu od najjačih ekipa na svijetu, pa nisu bili prvaci prošle godine.Kaktus Car

Da, ali je Leverkusen imao rekordnu sezonu i odlično igrao.

Mislim da bi svima bilo lakše podnositi poraz u borbi za titulu ako bi Hajduk igrao fenomenalno i skupio nekih 10+ uvjerljivih pobjeda zaredom i složio sezonu kao Leverkusen.
  • LA BOMBA
    95
    Bayern je prošlu sezonu izgubio titulu (i to debelo) sa 2,12 bodova po utakmici

Mi da dobijemo apsolutno svaku tekmu do kraja (što sumnjam) imali bismo 1,86 bodova po utakmici, što smatram da će biti neka norma za prvaka

Bayern je bio loš, ali opet, prvak Leverkusen je imao 2,65 bodova po utakmici
    Hnlovac

I uz to Bayern se je fokusirao na Europu gdje je bio blizu da pobjedi Reala koji je onda osvojio titulu.

Dinamo je još gori sad kad nije više u Europi tako da to ne može biti izgovor više.

Bayernu također titula manje znači od Dinama jer će se i onako kvalificirati u LP, dok Dinamo mora biti prvak.
  • wolfgang14
    2.2k
    U Opus Areni čak 10 hajdukovaca s dva žuta kartona pred Dinamo

Marko Livaja
    Michele Šego
    Roko Brajković
    Bruno Durdov
    Niko Sigur
    Dominik Prpić
    Ivan Lučić
    Lovre Kalinić.
    Rokas Pukštas
    Anthony Kalik

Kolike su šanse da iko od njih dobije treći žuti? Kolike su šanse da Livaja dobije žuti? Ili će brat do kraja sezone bit na ta 2 žuta, koja ima već 17 mjeseci
  • Carrasco
    6k
    Mogu oni protiv nas na Poljudu i sa pionirima igrat mi ih nećemo dobit, a svi su ih skoro nadigrali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.