• CastAway1986
    2.8k
    majstore nemoj puno pljuvati Mariceve strane prevare od igrača i našeg dijamanta Baturinu da te nebi ovdje linčovali isti oni koji su pljuvali Jakira i Bjelicu a svršavali na Zlatnu Loptu..
  • Praskaton
    4.3k
    Kola prolaze a mi govorimo "ma još na malo fali,samo da oni kiksaju još jednom,da mi krenemo sa par pobjeda" itd itd.
    Tko će to okrenut sezonu?
    Ademi kojo ne može povezat dvije utakmice po pola sata,Baturina koji se nije pojavio tko zna od kad,Ristovski koji se šlepa uz podršku seniora,Sučić koji je glavom u Milanu,Kule i Kanga panja dva ili slatkorječivi Petko?

Ove kraljeve s klupe da ne spominjem.

Stojkovic,Rpg,Ktc,Pjaca,Nevistić i Mišić su igrači koji povremeno pokažu znakove života.Premalo
  • NORTE
    14.9k
    Naša jedina šansa za titulu je da zlo ne pobijedi u Osijeku i da mi nakon toga zaredamo svih 5 pobjeda (a imamo 4 u Maksimiru!).

Kako vidimo Rijeka nema moć, a ima i dvije tekme finala kupa protiv Slavena.

Ovisimo o "probuđenom" Osijeku, ako uspiju zaustavit nejako zlo onda ovisimo sami o sebi!!
  • Dinamo Sarajevo
    84
    Da još malo sanjam:
    32. Kolo: 1. Hajduk 57
    2. Rijeka 56
    3. Dinamo 55
    33. Kolo: 1. Dinamo 58
    2. Hajduk 57
    3. Rijeka 57
    34. Kolo: Dinamo 61
    Hajduk 60
    Rijeka 60
    35. Kolo: Dinamo 64
    Boli me k
    Boli me k
    36. Dinamo 67
    Isto
    Isto
  • Pacho
    588

Samo ako tovari izgube
  • prefontaine
    1.7k
    Ova nakupina igrača, koji sebe nazivaju nogometašima, NIJE dinamo. Ja za dinamo navijam otkad sam se rodio i za dinamo ću navijati do trenutka kad crknem. A vjerojatno i nakon toga, kad odem gore u kraljevstvo nebesko i vječno.

Ali ove vucibatine koje zarađuju po 15, 20, 30, 50 i više TISUĆA (hiljada, iljada, somova) mjesečno (ej, mjesečno, toliko ti i ja ne zaradimo godišnje), oni DEFINITIVNO NISU DINAMO!

Dinamo je trenutno Boban, Dinamo je trenutno Manenica. Gospodo draga, Zvone i Zvone, molim Vas, preklinjem Vas, nastavite biti Dinamo. Uklonite ovaj ološ, kukolj iz kluba, ako treba sve do i jednog kvazinogometaša isplatite do zadnjeg centa i široko im polje, samo neka više nisu tu. Osim Stojkoića, ja ne vidim da itko zaslužuje nositi plavi dres sa malim d na prsima.

VI NISTE DINAMO!
  • Miro Vugrinec
    7.8k
    Ostalo je 5 tekmi do kraja sezone. Ova današnja sramota od prve 3 ekipe je nama puno veći plus nego da je završilo sa 3 pobjede prve 3 ekipe. Hajduk i Rijeka nas se uvijek boje dok smo god živi, a znajuci danas da smo kiksali i da su mogli pobjec na nedostižnih plus 7 pucali su si u mozak i psihološki puno vise padaju nego mi.

Također u ove 3 utakmice danas dobili smo prvu pobjedu Osijeka koja im je golem podstrek za dalje, a di ćeš bolje nego da nastave kući na punom pampasu protiv Hajduka. Barem bod da uzmu to bi bilo od velike koristi.

Znaci ostane nam 5 tekmi od čega možemo reci da su prve dvije tekme sezone. Ako pobjedimo Hajduk i Rijeku u derbijima, dovoljan nam je jedan remi od te dvije ekipe u 4 utakmice, a igraju međusobno također i poprilično je sigurno da će u te 4 tekme i jedni i drugi kiksati najmanje jednom ako ne i dvaput. Pobjedom u derbijima mi se dižemo u visine i psihološki kočnice se otpuštaju, a kad kralj otpusti kočnice, 3 tekme doma protiv "slabijih" protivnika se čine kao prepreke koje se mogu rješiti bez problema. Isto tako te pobjede dodatno ubijaju tovare i Riječane i zakucavaju ih psihološki.

Tako da, ajmo momci, danas vam je bila prilika za ispucat zadnji los dan, sad uzet 5/5 i prvaci smo. Znam teško će biti, ali 4 tekme doma od zadnjih 5 i dva derbija koje nisi nijednom dobio ove godine jednostavno moras dobiti ako u sebi imaš D od Dinama. Tako da ništa nije gotovo, nadajmo se da će Sandro galvanizirati momke. Kao sto smo mi našim očajnim predstavama dali šansu tivarima i Riječanina, tako i oni nama svojim očajnim predstavama vraćaju šansu za prvaka
  • emilperska
    9.7k

Bit cu skroz iskren hahahaha. Dovest cu se sa zenom i djecom u poziciju u gradu gdje ako jogurt ne dobije mađare mogu u roku 15 min bit oko stadiona.

Ako jogurt dobije mađare, atmosfera će bit toksična. Sam bi tijekom utakmice vjv navijao za Rijeku većim dijelom kao i veci dio zapada. To bi bila nasa najbesmislenija pobjeda ikad..
  • ElDorado
    3.2k
    jedino mi nije jasno kako to Perkovic moze galvanizirati igrace??
  • kajjaznam
    148
    malo bezobrazno, al daj mi broj od svog dilera
  • FelceAzzurro
    341

Najgore kad sam sebe uhvatiš u laži :lol:

Sandro Perković nije u stanju kokoš motivirati da snese jaja, a ne...
  • Paggini
    45.4k
    Osim Stojkoića, ja ne vidim da itko zaslužuje nositi plavi dres sa malim d na prsima.prefontaine

Stojković i KTC.

Kačavenda po želji i volji koju prikazuje, ako već talent nekad zafali. Eto, za njih trojicu bih ruku stavio u vatru sigurno.

Dodao bih možda i Torrentea jer sve svoje manjkavosti, kao i Kačavenda nadomjesti željom i voljom. Pjacu također.

I to je to.

Vjerujem da je mnogima i stalo, možda zaista, možda samo deklarativno, ali samo za ove bih rekao da stvarno vole i još bitnije, poštuju dres koji nose.

Za sve ostale me iskreno boli kurac hoće ili neće biti u Dinamu iduće sezone jer očito i njih boli kurac.
  • don
    12.5k
    moras dobiti ako u sebi imaš D od DinamaMiro Vugrinec

a ko to točno ima u sebi "D od Dinama" ? oni isti ljudi koji se danas šetuckaju terenom u najvažnijoj utakmici sezone? Oni za mene više ne postoje, pa neka nas iznenade sve skupa slobodno.
  • emilperska
    9.7k

2002. NK Zagreb - NK Dinamo

Tata me vodio kao klinca na tekmu. Vise puta prekinuta utakmica da mi ne bi dobili. Bar se tako pričalo. Stariji vjv znaju više detalja. Nasom pobjedom, Hajduk bi izgledno bio prvi tad. Mi smo ionako 3. bili.

Svaka sličnost sa trenutnom sezonom je slučajna :rofl:

Prvo sam mislio da je utakmica zavrsila 2:2, ali mi smo izgubili i ganjali smo X koji bi sjebao Zagreb pa je utakmica prekinuta :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.