• ElDorado
    3.2k
    A zašto to taje? Da toboze ima virozu?! Kae to bajka za malu djecu?
  • Dinamovo proljeće
    14
    Dakle, pratim, ali ne pišem puno ovdje. Možda mi je i nick malo nespretan. Nema veze. Poslije utakmice danas imam potrebu sasuti more riječi, pa kud puklo. I uz napomenu da nisam ništa čitao nakon tekme, ni na forumu ni portale.

S 12g bio sam na svojoj trećoj ili četvrtoj Dinamovo tekmi. Boban je uzeo loptu i namjestio je za slobodnjak 22-23 m od gola. Rekao sam tati - ovo ON zabija. I tako je bilo. Na kraju smo nesretno ispali od Atalante, ali Zvone će mi zauvijek ostati idol, igrač koji je jedini na taj poseban način dirao loptu. Gracioznost, hod, stav. Kapetan. Mog jedinog, voljenoga kluba. I ti trnci kad sam izlazio na Istok u to doba,pogled na teren, navijače, neponovljivo.

A danas? Mislim da je klub postavljen na zdravim nogama, ali puno toga se poklopilo lošeg.
    Nova garnitura nema iskustva ni znanja iako žele najbolje, od Zajeca i početne euforije smo dobili sram i nevjericu, bez pokrića nadobudni sportski direktor je napravio loš prijelazni rok, ozljeda puno, senatori su stariji i lošiji, i troše stari kredit.
    Svim igračima bih skinuo 50 posto plaće i nek juniori igraju do kraja. Ali to ne ide tako....pa onda napraviti čistku na kraju sezone! Generalnu!

Kad sam vidio KAPETANA Ristovskog da se onako šetka na ubačaj s gol crte i kao stoper ZNA da će mu napadač ući s leđa... Mrak mi pada na oči! Više ni sekunde u Dinamovom dresu. Svi krediti potrošeni.
    I onda mlade "zvijezde" koje su već porazom glavom otišle iz Dinama, Sučić i Baturina. Sramota, takva bezličnost, pa da vas se pamti ko zadnje jazavce koji su bez muda odigrali zadnjih pol sezone minimum?!
    I svi ostali igrači, zar im SVA 4 trenera im nisu pasala?! Ma nemoj. Ne zavređujete nositi ovaj dres,većina na žalost.
    I to im treba u facu sasuti. Nisam dio grupe ali ću se potruditi naći obojicu od spomenute dvojice. Zaboravili su za koji klub igraju.
    Vraćam se na Bobana, nadam se da će dobiti odriješene ruke i ustrojiti sortski-najvitalniji dio kluba uz pomoć struke, nadam se većim pomacima što prije. I ostati u Dinamu barem 10g. To će značiti da smo na pravom putu. Da se ovakav pristup i rezultati više ne ponove!
    Samo ti Dinamo.
  • recikaj86
    606
    Zeza ga "jet lag" još uvijek.
  • NitkoBitan
    25.5k
    Koji ce se igrac u nedjelju zrtvovat da se Ademi nade u zapisniku odnosno na klupi?
  • cibona
    4.9k
    Za utakmicu s Rijekom najbolje bi bilo poslati 10 juniora i Theophila kao kapetana.
  • NORTE
    14.9k
    2002. NK Zagreb - NK Dinamo

Tata me vodio kao klinca na tekmu. Vise puta prekinuta utakmica da mi ne bi dobili. Bar se tako pričalo. Stariji vjv znaju više detalja. Nasom pobjedom, Hajduk bi izgledno bio prvi tad. Mi smo ionako 3. bili.
    emilperska

Svi smo navijali za pobjedu Zagreba tad.
    Normalna stvar.
  • dinamozivivjecno
    2.6k
    mozda da probamo sa hoxhom na krilu a pjaca da glumi napadaca, cini mi se da je to igrao vec par puta ove sezone.
  • dinon7
    1.5k
    A možda da Pjacu ostavimo napokon na klupi? Vjerujem da će njegov doprinos biti puno veći nego ovaj na terenu
  • vlatkomarkovic
    829
    Danas je i matematički sigurno da će prvak imati najmanje bodova ikada u ovom formatu
  • Smotanihaker
    857
    Ja mislim da nama napadači nisu problem. I Kulenović i Kanga su dobri napadači. Naš problem je što naša momčad te napadače ne vidi. Nema lopte u dubinu za njih, o ubačajima da ne pričam, ili imamo 4 ubačaja po utakmici ili imamo 20 koji idu u ruke golmanu.
    Kada malo bolje pogledaš, oni samo smetaju da naš vezni red igra rukometnu igri i dodaju se s jedne pa na drugu stranu i tako cijelu utakmicu.
  • Davieboy86
    414
    Uglavnom ne nadam se vise ove sezone nicemu osim velike cistke krajem iste. Od trenera Perkovica,Rileta,Mmaea,Moharamia,Perica,Zagorca,Roga,Sucica, Baturine, Ademia,Kulenovica,Mbukua… Svima se zahvaliti, prodati ili sta vec. Starosna dob, profesionalnost, sposobnost te motivacija nisu razina naseg Dinama kojeg svi zelimo gledati.Ne treba biti genijalac i to zakljuciti.Ti igraci nemaju sta vise dati ovome klubu . Nikakvu razinu vise,dapace. Amen
  • Toot
    257
    Ako jogurt dobije mađare, atmosfera će bit toksična. Sam bi tijekom utakmice vjv navijao za Rijeku većim dijelom kao i veci dio zapada. To bi bila nasa najbesmislenija pobjeda ikad..emilperska

Zašto? Ovo je najveća glupost ikad. Hajduk u zadnjih 10 utakmica ima tri pobjede. Sve i da dobiju Osijeka, računati da će dobiti preostale 4 utakmice graniči sa znanstvenom fantastikom.

Nama u nedjelju igra pobjeda neovisno o rezultatu u Osijeku. Pobjeda Osijeka nam je samo dobar vjetar u leđa i stavlja nas u poziciju da na Poljudu preskočimo tovare, ali pobjeda tovara ne znači da smo bez šansi - pobjedom na Poljudu smo njima na -1, a oni moraju još na dva gostovanja (na kojima ove godine pobjeđuju tek svaku četvrtu utakmicu) i dočekuju Rijeku.

Razumio bih defetizam da su tovari dominantni, ali neuvjerljiviji su od nas. Predaja i navijanje za Rijeku protiv nas u situaciji u kojoj i dalje vrlo realno možemo biti prvaci? Koji je k tebi i tom većem dijelu zapada kojeg si izmislio?
  • Thor
    91
    Sam bi tijekom utakmice vjv navijao za Rijeku većim dijelom kao i veci dio zapada. To bi bila nasa najbesmislenija pobjeda ikademilperska

Ne kuzim ovo pljucanje po zapadu opcenito a jos manje ovo navijao za Rijeku kao i veci dio zapada??? Kakav je to zakljucak? Kaj smo mi na zapadu (imam godisnju kartu preko 20 godina ko i veliki dio na zapadu dolje) navijaci drugog reda?! Frende mi smo na svakoj tekmi i na skoro svim gostovanjima. Veliki dio nas je vecinom veterana sjevera i istoka. To prozivanje zapada kaj procitam tu i tam na forumu mi fakat ide na k.vec . Dodji na zapad pa navijaj za Rijeku,slobodno. :wink:
  • Zg123
    1.6k
    Danas mi je najgore od svega bilo kad su se Goricani doslovno na metar od sebe medjusobno dodavali a nasi dibidusi samo gledaju i cekaju valjda da se neko cudo dogodi.

Par puta gledam naseg trenera na klupi koji nesto kao mase i pokusava ali apsolutno nitko ga ne dozivljava. Trebalo se ostaviti Cannavara,bar ih je gazio na treninzima ako nista drugo, ovu nakupinu igraca treba gaziti dok se ne ispovracaju za bolje i nisu. RPG i Stojke svaka cast danas, jedini su licili na nesto i preorali su cijeli teren
  • Izet Hajrović
    4.8k
    promjena formacije je svakako dobra ideja da barem iznenadimo Rijeku, a stavio bih Baturinu na klupu i počeo s 2 napadača, dakle Kule i Kanga od prve.

Edit: ove priče od danas oko standardizacije formacije na varijaciju 4-3-3 su mi totalna glupost. Ok za mlađe kategorije, ali kako ćeš ti treneru seniora nametnuti da igra kako Uprava želi ako za to nema igrače? Pa nije formacija sveto pismo, igraš ono što ti najbolje odgovara za tip igrača koje imaš. Mi krila nemamo, slijedi nam totalni remont, a nisam siguran da možemo financirati dovođenje 4 kvalitetna krila. Desnih praktički nemamo, lijevo imamo samo jedno ok krilo koje se ugasilo u ovoj polusezoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.