• Boycie
    2.6k
    Neki dan sam u A i B igri stavio:

Ovaj tren u ovim okolnostima da mozete birat;
    Rijeka prva, dinamo drugi
    ili
    borba i nada do kraja pa kako bude?

Fkt me ubila ova sezona, vjerojatno mi uzela par mjeseci zivota.

Nismo sposobni dobiti svih 5, jednostavno nismo. Uz neki upad na trening i ne znam kakav razgovor, mozda mozemo povecati nade. Njima jednostavno treba da vide krv u ocima. Njima treba strah!

Rijeka mi izgleda kao neko ko ce od sva 3 kluba najmanje kiksat.

Ako danas dobe Osijek, osim sto su onda najveci favoriti, dogadja se da Osijek mora na zivot ili smrt protiv tovara. Minus i plus u jednom.

Mi nemamo krvi i muda, ali ovi dole, imaju najmanje znanja, jedino suci kao i cijele sezone.

Ne vidim kako oni mogu onda dobiti Osijeka i Goricu vani, cak i Sibenik u nekim ludim kombama ako bude ziv do zadnjeg kola. Jos mi i Rijeka dolazimo.

Bolesna sezona. Za nekog neutralnog odlicna. Za mene infarkt do infarkta. Gledao sam i ligu za bedaka, gledao dinamo pred 500 ljudi, potpisao bi sve za ovaj dinamo kakav imamo danas, ali ova kolicina stresa i utjecaja na privatni zivot nije dobra.

Naravno kao i uvijek, u nedjelju peglam svoju godisnju na 90%. Iskreno, prvi put bi me vise zabolio x nego dvojka. Al svim srcem i dalje za jedinicu.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.1k
    Sretnem jednog frenda danas poslije tekme na tribini, izgrlimo se, ispičkaramo igru, ekipu, život i na kraju se pozdravimo pitanjem - "Vidimo se u nedjelju na Sjeveru?"
    Ma vidimo se, jebemu više i zdravi razum, poraze, razočaranja, jer...
    Vrag ti nedelu bez nogometa i dinama
  • marcio amoroso
    41k
    Na stranu loše odluke kluba, na stranu debil Marić. Na stranu sve, ali brate ovako izaći u tekmi koja ti je doslovno finale svih finala mogu samo teške pi…

Ne bi žalio niti jednog jedinog igrača da ode.
  • Dinamo Sarajevo
    83
    Meni nije jasno kako ne možeš uigrati neku kombinaciju iz prekida, kako ne možeš prebaciti prvu stativu iz kornera, zašto šalješ svijeće koje golman lagano hvata..zanima me koliko smo stvorili prilika za udarac s 16 - 20 metara (kad se protivnik brani s 10 u svojih 16 m)..ali kao što su mnogi rekli: sve na stranu ali da ti danas u ovakvoj utakmici, svjestan da vrlo izvjesno dolaziš na -1 i vraćaš sve u svoje ruke, da ne "pogineš", da nema energije, da nema dojma da ti je stalo...to ne mogu razumjeti nikako
  • cibona
    4.9k
    Ako želimo izvući maksimum iz ove sramotne sezone, onda perković mora biti bivši još večeras. Boli me briga tko će nas voditi do kraja, ali uvjeren sam da bi i Pero Perić bio bolji od ove marijonete kojom upravljaju ademi i ristovski.

Najviše mi je u cijeloj priči žao Theophila koji je nepravedno zacementiran na klupu zbog primadone koja si je umislila da je veća od kluba. A o ademijevim eskapadama i ozljeđivanjima neću trošiti riječi. To je sve već stoput viđeno, ali mi ga ne smijemo kritizirati, ipak je on legenda kluba. E pa legende nikada ne bi sustavno mjeseicma uništavale klub radi osobne koristi. Dobro ga je Čačke pročitao onomad.

Sve, ali SVE je bolje od trenera ademija i ristovskog i njihove lutke na koncu, perkovića.
  • Toot
    257
    Sad nagraditi ove fenomenalne momke pljeskom, skandiranjem i sveopcom pozitivom u nedjelju.Chempers

Ti ces ih docekati zvizdukom? Naravno da ih treba docekati pljeskom i pruzati im podrsku dok god imamo sansu uzeti prvenstvo. Ako tu šansu izgubimo, nakon ovakvih utakmica je jasno tko je kriv. I to im treba dati do znanja.
  • Sportskifanatik
    578
    Jos nisam vidio da su igraci ovako “pobjegli” u svlacionicu (mozda nisu ni trebali “).
  • Crni86
    9.6k
    Da li tko povikne u ovoj svlacioni? Lupi li netko sakom o stol? Pa rade bi da se medusobno potucemo nego da izgledamo ovako prazno…
  • Pacho
    585

Mozda Petko ili Bati? Ali bi se vjerojatno pritom ozljedili
  • Jaro
    9.7k
    Baturina bi dobio virozu
  • masacusec
    5.2k
    Pa makar da i u nekom ludom scenariju osvojimo naslov, ova je sezona rezultatski veliki neuspjeh jer mi smo Dinamo, i nikakve komparacije s hajdukom, Rijekom i ostalima, nisu dorasle našem klubu.
    Toliko spominjani izraz zadnjih mjeseci; remont igračkog kadra jedina je pouka nakon ove sezone. Marićevi poslovni potezi igračkog kadroviranja rezultirala su insuficijencijom dovedene igračke garniture, kao i zamora igrača veterana od kojih je podosta za "staro željezo".
    Ja jedva čekam kraj sezone i kraj ove muke te podvlačenje crte i Bobanove prve poteze
  • Hrc-Vg
    637
    Nakon ovog poraza Rijeke, prvenstvo je naše ako dovedemo sutra trenera…Rijeka je u kurcu, dobiti ćemo ih…A Hajduk je Hajduk. S Perkovićem nemamo šanse.
  • mlinchica
    2.8k
    ako dovedemo sutra treneraHrc-Vg

:groan:
    Sorry, stvarno nikaj osobno, samo mi je već tragikomično do čeg smo se doveli.

Ne treba njima trener, njima treba dovesti mamice da im podijele par šamarolica, reset i povratak na tvorničke postavke. Vidi se da se osjećaju nevolj(e)no.
    “Znaš ono sinek kad sam te 3x zvala s prozora da se vratiš doma pisat zadaću? Znaš kaj je onda poslije tog bilo?”
    Taj “strah” treba ponovo probuditi u njima :lol:
  • don
    12.5k
    ne nadajte se ljudi bezveze, samo će vam posli teže bit. Prijateljski savjet.

ovako nakupina ljudi ne može dobit samog sebe 11 na 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.