• Jurki
    16.9k
    dobra stara batina koja je iz Raja izasla.

Kak je netko vec napisal danas. Nek igraju klinci.. a senatore ganjati svaki dan bezveze do iznemoglosti, pa da budu spremni za sljedecu olimpijadu u maratonu.

Ko se prvi srusi, toga ne kaznjavati, nego ostale.. i tak u krug.

Uduplati treninge.. ako kojeg slucajno zateze misic.. dupli trening.

Igrate zakurac... ok treniranje 8 sati na dan kak cijeli svijet radi 8 sati dnevno.
  • Rex Ramae
    3k
    Kazniti ih tako da im se pušta današnja tekma pet puta dnevno.
  • Jurki
    16.9k
    mislis da bi ih to dirnulo?
    Nebi sigurno.

Samo trkacki treninzi.. i to zestoki.
    Od 7 do 15 sati svaki dan.
    Ako vec "zarađuju" nezasluzeno te milijune.. onda barem nek pate za te pare.
  • NORTE
    14.9k
    Ovi naši preplaćeni papci ni u ovakvoj jadnoj ligi ne mogu nikoga pobijedit.
    Srce me boli kome smo mi dali titulu.

Iz ove prespektive mislim da je poprilično vjerojatno da bismo s Jakirom već odavno bili prvaci.

Ali tko bi znao... svjetski se osramotio u Munchenu i izgubio derbi od otpisanih, a imao je na glavi putra otprije i loš niz mu je presudio.

Bjelica je trebao biti taj, nije briljirao i onda je umjesto prijelaznog roka dobio otpremninu 2 milijuna eura jer se drznuo imati drugačiju viziju od grobarskog direktora.
  • emilperska
    9.7k
    1. Ako osvojimo naslov (sanse 20-25%) - imamo mir, mir, mir, nitko nije kriv i idemo dalje u financijskom smislu, u sportskom ce nadam se ZB napraviti neke postepeni remont i uvesti nas bar u EL da financijski nastavimo disati..
    2 Ako ne uspijemo, slijedi rezanje budzeta za nekih 20 do 25 milijuna EUR uz pritisak osvajanja naslova i remonta ekipe.

Trenutno na rosteru imamo, a dogodine necemo imat:

1. Franjića, Roga i Belcara koji nisu nasi igraci. Dakle vjv ne ostaje nijedan, nema smisla.
    2. Sučića koji vise nije nas igrac i nema ni teoretske sanse da ostane
    3. Petka za kojeg se ne zna na sto ce mu karijera ličiti i u kojem ce obliku igrati i gdje ce igrati.
    4. Malu primadonu Hoffenheima koju moramo prodati čim prije dok se bar 10 milja moze dobiti za njegove rumene obraščiće. Mogao bi Krama kao pravi navijač Dinama i repstativni kolega od malog fkt malom i omoguciti da ode u Hoffenheim i da Zona gori (šala).
    5. Oliveras - hvala Zajec
    6. Ademi, Zagorac, Perić - penzija
    7. Rile, KTC, Moha - istječu ugovori, racunam da bar 2 nece ostat..

To je dakle 13 do 14 igrača koje necemo imati dogodine i koje treba nadomjestiti u rosteru.
    Onda na to nadodaj da ti u rosteru ostaju Marićeve klase Mbuku, Cordoba, Kanga, Mmae koji de facto idu na listu za "odstrel" barem 2 od njih 4.

ZB čeka posao stoljeća u Dinamu. Budzet smanjen za cca 20-25 milijuna odnosno 30% dolje. 13 do 14 igraca sto sigurno odlaze plus barem 5-6 koje moraš odstraniti, a nitko ih ne zeli i ti trebas popuniti roster nazad s kvalitetnim igračima.
    Iz omladinske škole dobivaš kurac jer nikog nismo razvili..

Gadna, gadna vremena dolaze..
  • Rex Ramae
    3k
    Između pauza od trčanja ubaciti gledanje tekme od danas, mislim da bi to bilo po mjeri i zaslugama.
  • Ritam Ulice
    162
    hahahaha slazem se u potpunosti
  • Jurki
    16.9k
    snimke vrijeđanja sa Zapada.
  • NitkoBitan
    25.5k
    Vidimo se u nedjelju na Maksimiru, SVI! :cool:

U 17h nisam vjerovao, eto sad u 21:30 opet vjerujem. Ali zelim na terenu vidjet svjezu krv, zelju i zalaganje! Ako ko picke odigraju na Maksimiru pred 10-15 tisuca svojih navijaca nek se nose u tri picke materine svi skupa. A Osijek vjerujem da ce prije toga odradit posao i dodatno nabrijat sve.
  • prefontaine
    1.7k
    Molio bih sve da pogledaju snimku utakmice, zadnjih 10ak minuta.
    Pogledajte utakmicu, ali nemojte pratiti loptu, nemojte pratiti igraca koji ima loptu.
    Pratite sve ostale igrace dinama.

Kada to pogledate, recite mi da li su to igraci kojima se igra nogomet i koji zele pobijediti.

U jebenoj sudackoj nadoknadi, kada trebamo gristi travu, oni stoje na mjestu i cekaju loptu u nogu ili silazak duha svetoga na teren,

Govorim o ovome vec godinu dana. U kojem god trenutku, u kojoj god akciji, nitko nema zelju, trku, nitko se ne otkriva, nitko ne razvlaci protivnicku obranu, nitko se ne nudi lopti.

Pocevsi od najautoritetnijih igraca, pa sve sve preslika na one druge.
    Cak i oni koji bi eventualno htjeli nesto, prestanu gristi jer nitko drugi ne grize i nitko drugi nema zelju nikakvu.

Nama treba trener koji ce nakon ovakve utakmice, a do sada ih je bilo preko 30 ove godine, posjesti igrace, pustiti im snimku i najebati se matere svakome od njih.
    I onda sljedecu tekmu ubaciti 11 juniora, ali doslovno 11 juniora i reci ovima da ce tako biti svaki put kada budu igrali takvu igru.

Neshvatljivo mi je da vec 4 trenera ove sezone nema nikakav autoritet nad igracima i nitko nece poslati na klupu nikoga, niti jednog jedinog igraca.

Koji god trener da dode, da doe Mourinho, Ancelotii, Conte, Guardiola ili Klopp, rijesio bih se svih igraca i dao bih im odrijesene ruke da slazu momcad od nule, doslovno sa rosterom od 5 igraca, pa nek igraju sa juniorima, i neka grade ekipu 5 godina ako treba.
    jedan u nizu

Samo da kvotam tekst. Nije problem izgubiti. Nije problem kad si nadigran. Ma nije jebeni problem ni kad si lošiji, jebiga, lošiji si. Nije prčeni problem ni kad si bolji ali ne pobijediš, jbg, lopta neće u gol.

Al ovo danas, a kolega je extra opisao, je dno dna! Nit želje, nit volje. Većinom, većinom, opet kažem, većinom, kad favorit gubi od autsajdera, zadnjih par minuta autsajder se povuče a favorit nešto na silu pokušava. Kod ove naše nakupine preplaćenih zvijezda koji sebe zovu nogometašima, ni to ne vidimo. U najvažnijoj utakmici sezone. U utakmici kad par tisuća divljaka i budala ide s posla, ide od žene, djece, ili kupi djecu ranije iz škole kako bi skupa mogli otići i bodriti ih.

Ma gonite se svi skupa u neku stvar, jadnici jadni! Vi niste Dinamo!

Zvone, rješavaj ovo čim prije. Fuj!
  • emilperska
    9.7k
    Vidimo se u nedjelju na Maksimiru, SVI!NitkoBitan

Da utabamo put jogurtu prema naslovu?
    Danas sam uzeo slobodan radi ovih razmaženih pičkica, nedjelju nek se izvlače s onima koji imaju želudac za to..

"Dapače, mi vjerujemo. Šanse nisu samo teoretske. :victory: "
  • Paggini
    45.4k
    Danas sam uzeo slobodan radi ovih debila i jebivjetara, nedjelju nek se izvlače s onima koji imaju želudac za to..emilperska

A brate doći ćeš, šta zajebavaš, barem da proslavimo rođendan Građanskog. :cool:
  • skener
    2.4k
    U zadnjih 5 kola mi 4 puta igramo doma, to je velika prednost koju moramo iskoristiti
  • Toot
    257
    Koliko god neuvjerljivi bili, nisu bome ni drugi uvjerljivi. U nedjelju prvi pozdrav Maksimira Zvoni Bobanu i tekma nakon koje s pobjedom dolazimo na -1, cetiri tekme do kraja prvenstva. Koga to ne motivira da dođe na stadion, taj srca nema.
  • mosad
    1.1k
    taj srca nema.Toot

Imaju al ih je oborilo isto srce već 17 puta ove sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.