• tp1997
    3.5k
    Otkaz Bjelici je bio greška.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Perkovic katastrofalan danas pocevsi s izborom dolcevite. Kretensko vodenje utakmice maksimalno, sve sto radis cijelu utakmicu je bacanje lopti u bunar s krila, pa jel ima logike mozda s dva napadaca onda da se stvori malo te guzve u 16 ako nista?
    Hoxha, ko mi nade jednu dobru sekvencu ovog polovnog Albanca ovo proljece ja mu placam bar 5 pivi. Zadovoljit cu se s 2 tocna dodavanja i jednim upotrebljivim ubacajem. Poklonio bi ga za 2 povratne boce, prazne.
    Ademi nespreman u tome svemu ulazi u igru na sparinu, masterclass potez.
    Nije Banic danas nista ni morao obranit, profesionalni igraci ne mogu okvir gola pogodit, a kakti su nabrijani na borbu za naslov. Gorica nam je dala 3 ista gola na istom stadionu, pa daj se odite ljecit debili.
    Vruc sam, ljut sam, ovako polaganje oruzja nisam ocekivao, ovo je dno dna. Mama vam se trudi.
  • jedan u nizu
    20.2k
    Jesu prosle izjave nakon utakmcie?
    Sta se prica?
  • ElDorado
    15.6k
    PERKOVIĆ: „NEMAM ŠTO PRIGOVORITI SVOJIM IGRAČIMA, SAMO NAM JE NEDOSTAJALO PRECIZNOSTI”

Da li ovo treba komentirati?
  • BBB ROHOLT
    93
    Perkovic 5 godina u klubu i ništa nije naučio...pa koliko je se uhljeba koji veze nemaju sa zivotom nakotilo u klubu pa to je strašno
  • Noel
    25.6k
    Čim sam vidio ovdje po forumu i po medijima likove koji od neki dan ozbiljno spominju ostanak Sandra Perkovića kao stalnog trenera shvatio sam da ćemo izgubit protiv Gorice.
  • BBB ROHOLT
    93
    pa ti ostani normalan nakon ove izjave
  • Crni86
    25.1k
    lik nije normalan. Gol preslika 85% golova kako smo primili ove sezone. Osim igracima to na dusu ide i treneru.
  • Jay
    3.2k
    Hoce sutra senatori odrzat pressicu?
    Znamo da je lose, sorry ono mi stvarno zelimo. Koja je izlika sad, sami sebe treniraju i odreduju kad i koliko igraju, jedu sto zele i svejedno im je ispod casti trckarati po Gorici? Dvije pobjede zaredali, vidjeli da je konkurencija losa i eto nas posao je odraden, hehe uspjeli smo.

Stjerajte se u kurac, decki. Od prvog do zadnjeg. A poseban pozdrav onome koji vas je tako lijepo doveo i zadrzao u klubu.
  • Zg123
    4.8k
    Kaze nas dibidus svi dobro treniraju i tesko je izabrati tko ce igrati. Zadovoljan je prikazanim, samo je nedostajalo preciznosti iako smo imali NULA velikih sansi
  • nemapredaje
    6.9k

Otkaz Cannavaru bio je greška
    Otkaz Bjelici bio je greška
    Otkaz Jakiroviću bio je greška
    Otkaz Bišćanu bio je greška
  • Blueshadow86
    5.8k
    Kaze nas dibidus svi dobro treniraju i tesko je izabrati tko ce igrati. Zadovoljan je prikazanim, samo je nedostajalo preciznosti iako smo imali NULA velikih sansi — Zg123

Poslije ove izjave bi mi završio za Zavodu za zapošljavanje. Nek nitko ne bude trener. Isti kurac.
  • Cif
    505
    znam ne radi mi mozak poslije ovoga
  • javolimtebejako
    6.4k
    3.1k
    PERKOVIĆ: „NEMAM ŠTO PRIGOVORITI SVOJIM IGRAČIMA, SAMO NAM JE NEDOSTAJALO PRECIZNOSTI”
    — ElDorado

ak prigovori nesto, nece mu dat da dode na cigaru u pusacku dobu
  • Droljo
    32.4k
    Kakvu sprdačinu od kluba ste napravili. Pogledajte se u ogledalo i zamislite se. — IstokKa96

Tko?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.