• Jos-Optimus
    5.1k
    hahaha, kako si me scimao :lol:
  • Eduardo
    23.6k
    Ak je Jakir nakon duple i plasmana u lp popio pedalu, moš mislit sentimenta za SandraZgDLions

U svijetu nogometa nema mjesta za sentiment, posebice u klubovima veličine dinama - trebalo mi je vremena da to shvatim, ali zadržavati igrače, trenere ili dužnosnike iz prošlih vremena samo zato što su "dali puno" klubu - to je neodgovorno. U gospodskim okvirima, bez fige u džepu zahvališ, pošalješ buket, okačiš sliku u hodniku i nastaviš dalje... ne zato što određene ljude ne volimo, nego zato što klub mora ići naprijed... suprotno od toga je recept za stagnaciju, a nadam se da nas vode ljudi koji neće biti sentimentalni kada shvate da treba povući rez.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Zelim da se Misic ocisti protiv Gorice za Rijeku jer nikako ne smijemo dopustit da na skoljku moramo bez njega.
  • DrawTube
    6.7k
    Jebote pas jel samo ja na ovom forumu ne želim da pustimo direktnom konkurentu Rijeci??

Vidi se koliki dio "plavog puka" nisu tu samo jer vole Dinamo, već jer ne mogu smislit Tovare (iz nekog razloga od tog klupica imaju kompleks) pa im je Dinamo najbliži
  • Paggini
    45.4k
    Jedino luzerskije od ovakve igre je namjerno puštanje jednakim luzerima da ovi jugoluzeri ne bi osvojili naslov
  • rokikaciga
    925
    Ja još vjerujem.
  • DrawTube
    6.7k
    ak na Maxu zabijemo Rijeci padam 15 redova pri slavlju
  • Petar86
    1.2k
    mene samo muci sto na zoni postoji tema "NISMO ISTI". Prokurvali bi ugled i ime kluba dok si reka keks, samo da oni kao "nebitni", a ocito u glavama toliko bitni tovari nebi osvojili naslov.
  • Dino
    3.5k
    Dinamov sponzor Emil Frey treba osigurat jednu limuzinu skucenog gepeka (c klasa moze) da prije pocetka sljedece sezone svaki igrac dobije besplatnu probnu voznju i sazna kaj ga ceka ak opet misle prokockat prvenstvo.
  • DrawTube
    6.7k
    isti smo mi isti

Bojim se kakvi bismo bili da zapravo imamo sušu trofeja
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Baturina je zakašnjela prodaja sigurno godinu, potencijalno i dvije. Sve što dulje držimo, njegova vrijednost strmoglavo pada, a produkcija na terenu još strmije.

Nažalost, dečko ne vrijedi niti blizu onih željenih 20 milijuna, a od njega na terenu imamo više štete nego koristi.
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Nije isto past sa trona na dno i bit naviknut na govno. To ocito nekima nije jasno. Mislim da ce najgore tulenje bit sad kad smo izgubili titulu.
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Magarad danas gubi, Rijeka remizira i u vikend ulazimo na "prihvatljivih" -5 od prvoplasiranog.

Hvatam se za slamčicu spasa, ali sve mi se čini da bi ovakav scenarij čak i da se dogodi, odgodio nakratko ono što nam slijedi, a to je gubitak titule...
  • Noel
    10.9k

Da i jedni i izgube danas san o tituli sa ovom predstavom u Gorici je gotova. Mene samo zanima kad bu se mogla javno dat podrška Rijeci.
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Mene samo zanima kad bu se mogla javno dat podrška Rijeci.Noel

Mene isto. Sad mi je nakon ove "velemajstorije" koju smo gledali u Velikoj Gorici čak i krivo kaj sam prošli vikend burno proslavljao golove Istre...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.