• Mali Zeus
    16.5k
    Haha, znači Olivarijev izvor je točan više 90 nego 95 posto ipak.
  • El Madrigal
    297

Nažalost ima i takvih. Ali ako bude prvak, treba ga uzeti u razmatranje za neku funkciju. Možda za početak druga momčad. Ali ako osvoji tko će ga se riješiti?
  • El Madrigal
    297
    Nisam mislio da treba ostati prvi trener, nego svakako u klubu ! Možda zamjena sa Slavenom.
  • don
    12.5k
    i zanima me imaju li 2 grama mozga ljudi koji žele Kovačevića za trenera. Ovo se odnosi i na Zvonu Bobana.

stvarno mislite da će gospodin Kovačević imat autoritet kod ovih pi** od igrača koji su sjebali i zlatnu loptu?

Kovačević - apsolutno DA, kada raskinemo ugovor sa 25 igrača.

sada - jedno veliko i ogromno NE
  • rokikaciga
    922
    stvarno mislite da će gospodin Kovačević imat autoritet kod ovih pi** od igrača koji su sjebali i zlatnu loptu?don

Kao da je Kanavaro neki uspješni trenerski mag sa debelim CVem.

Da su sjebali Ancellotija, Kloppa pa čak i nekoga kao Niko Kovač onda bih shvatio. Ali Kanavaro je jedna velika nula od trenera. Gospodin i profesionalac - da. Legenda kao igrač - da. Trener? Nula.
  • Zg123
    1.6k
    Ne znam gdje da napisem posto nas VD trenera nema temu, ali on je uspio gore voditi utakmicu nego u Koprivnici kad ga je Belupo naguzio.
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Pa realno ocekujem remont na ljeto. Uostalom i nesto slicno kao tovari ove sezone. Prosle su ih igraci sjebali kao nasi sada i time potrosili sav kredit. Igrace se nece vise pitati apsolutno nista u tom sam cvrsto uvjeren.
  • don
    12.5k
    Kao da je Kanavaro neki uspješni trenerski mag sa debelim CVem.rokikaciga

nije uspješan trener, ali je glava i na to san i mislia. Ako su njega uspili sjebat, misliš da neće Kovačevića?

Pa realno ocekujem remont na ljeto. Uostalom i nesto slicno kao tovari ove sezoneGeneralNapoleon

kakav je to remont? Nama triba najprometnije lito u povijesti ove lige. Rasčistit svaku poveznicu sa ovom sezonom.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    kakav je to remont? Nama triba najprometnije lito u povijesti ove lige. Rasčistit svaku poveznicu sa ovom sezonom.don

Pa da. S time da ne vidim puno drugih nacina za izac iz ove rupe kaj drugo da i ocekujem. Pa i sam si rekao da su igraci najveci krivci. I jesu. Pa ajmo onda to popravit dok mozemo i uzet najboljeg dostupnog TRENERA a ne igracko ime.
  • ElDorado
    3.1k
    Danas su igrači definitivno pokazali da im nije stalo. I to je najtragičnije
  • LA BOMBA
    84
    Nakon ove sramote u Gorici baš bi volio da Boban zove Magatha za do kraja sezone za kaznu tim balerinama.

felix-magath-germany-right-now-needs-a-coach-who-is-capable-v0-aYeFITva0X6UKofm1Wr4kR2FEWF6O_CvBZTMrnd22E0.jpg?auto=webp&s=3968a5bfc755b4ed7e16ec1a84ab1089b9c9091f
  • Pacho
    579
    Tko god da dode, ovaj mlatimudan Perkovic nema sta traziti u stozeru. Koga je on uopce toliko zaduzio da je prezivio vec 5-6 smjena trenera?
  • Srelee
    55
    Isto ko i clanovi odbora,samo vrijedi kume prijatelju
  • Infinity
    17.9k
    Na mjesto trenera do kraja sezone postaviti kondicionog trenera i da mi do ljeta svi proklinju dan kad su odlucili baviti se nogometom. Loptu bi mi vidjeli samo na utakmici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.