• Paggini
    45.4k

Ma lik je purger, nema ni on veze sa sljivovicom, ali lozu i travaricu očima vidjet ne mogu.

Mislim, ušverat će se litra šljivovice, ali će i kuverta biti lakša
  • serbus
    4.8k

A treba i stići do Dubrovnika a nije baš tako dobar frend tako da i samo kuverta nije loša stvar možda neki toster sa temua :rofl:
  • Petar86
    1.2k
    Prije bih izabrao pivo ali jak argument za vino mi je da se lakse uklopi u odredene dogadaje. Npr. meni je nekako krkanski na svadbi piti klipaču od 0.5l u 1h ujutro, ili na nekoj finoj vecerici sa ljepsom polovicom nakon kakve dobre ribe, zaljevati pivom... ne ide bas.

60% pivo 40% vino je za mene najtocniji odgovor
  • shameless86
    24
    meni nejde fina vecerica i dobra riba skupa..jedino ak se poslije na kebab negdje ide
  • Paggini
    45.4k
    treba i stići do Dubrovnika a nije baš tako dobar frend tako da i samo kuverta nije loša stvar možda neki toster sa temua :rofl:serbus

Dobit ce za poklon urlanje sviračima "sviraj Marinu jebem vam mater tovarsku" od ponoći do fajrunta kad sam solidno u cugi
  • Marley
    3.8k
    :lol: :lol: :lol:
  • Hnlovac
    1.9k
    Valjda je nepopularno al stvarno nisam fan gembaca. Nema ništa ljepse od hladnog Vukovarskog / Zlatnog mede, a ak se ide na opijanje onda žirafa tomislava
  • Rex Ramae
    3k
    Višnjevac i čaj od kamilice. :heart:
  • Boysica
    762
    Piva, gem nikad ne pijem i ako sam rodom iz vinskog kraja (kutjevo) uvjek sam bila pivopija .. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.