• Marley
    6k
    Pifkan.
    S tim uvijek znam na cemu sam. Vino je previse varijabilno. A to mi bas ne prolazi sad u ovim godinama, tj. zivotnim uvjetima :grin:. Mislim, otkad sam ozbiljna dama.
  • Sajla
    24.8k
    da pojasnim - moji dedeki su imali klijeti i vinograde, a ne pivovare ;)
  • Dino
    5.8k
    Dobro ajde lakse mi je malo sad jer su uglavnom sve zenske bile za gembac, a decki za pivicu pa sam mislio da s menom nekaj ne valja kaj bi rade bio na gembacu. :grin:

Mislim volim ja i pive da se razumijemo...
  • Paggini
    101k
    Od gembija se mogu napit ako mi se napija, a od pive nikako, osim ako je Tomislav, al to bude teško betoniranje

Tako da ajde gembi
  • Droljo
    32.4k
    Gemišt s pol snage. Kad kosiš po suncu više vode manje vina. Početak fešte pol pol, kasnije kak ti dođe.
    I najbitnije kod pive nema onoga da kad netko popije čašu i krene točit drugu da svi odmah procijenjuju jel se isplati eksat da si ne moraš sam točit. Ili kad si ti taj koji iskapi i krene točit kak svi oko tebe eksaju i sam guraju čaše :lol: vrh
  • mlinchica
    7.5k
    I sad kad ti ovak to fino pretvori u esej, ajd popij pivo više. :lol:
  • Droljo
    32.4k
    Ma piva je zakon. Bez brige
  • prefontaine
    11.5k
    Gemišt pijem samo u korizmi, jer se tada odreknem piva.
  • Mikina lijeva kopačka
    963
    Možda anketa jedna da padne?

Ja isto piva bez premca, gemišt valjda na petom mjestu.
  • shameless86
    2.3k
    gemišt mi je za fešte ,lagano klizi onak hladan..ne tjera me stalno pišat..dok mi je piva čisti gušt..mogao bi satima sjedit negdje i točeno pšenično ili o'haru u sebe točit
  • mali M
    10.9k
    Ma, ja sam prije koju godinu prešel na čisto vino.. Ono laganini čaša na štinglecu, deci vina i polako. S pivom nemam mjeru pa to ne završi nikad dobro, dok se s vinom doziram. A i nitko te neće kritizirati kad pijuckaš vino, a pivu deremo kao da nema sutra. Odlična stvar za samokontrolu, bar meni.. Gem mi je za svadbe i roštilje.. Neznam, prerasel sam pivu očito, pivu sam pil za rit, vino za gušt.. Nakon što sam rekao ovo svetogrđe ispričavam se pivopijama na ovoj temi :lol: ...
  • Marley
    6k
    Kod pive mi se najvise svidja sto kazu da je prehrambeni proizvod, tekuca hrana. Primjerice, nisam danas stigla ni jesti, a vec se rusim od gladi. I sad fino cim dodjem na stadion... rijesim 3 muhe jednim udarcem. Zar nije to prakticno...
  • Dino
    5.8k
    muhe jednim udarcem — Marley

Jesi sigurna da na gladno ti neces bit jedna od tih udarenih muha? :lol:
  • Paggini
    101k
    gemišt mi je za fešte ,lagano klizi onak hladan..ne tjera me stalno pišat..dok mi je piva čisti gušt..mogao bi satima sjedit negdje i točeno pšenično ili o'haru u sebe točit — shameless86

Istina, slazem se sa svim, ali kombinacija za fešte gemišt + šljivovica je čudesna. Najavio sam frendu koji se ženi u Dubrovniku da mi najavi ako neće biti šljivovice na vjenčanju da donesem svoju, jer sve ostalo mi je pimpek na svadbi
  • Praskaton
    6.3k
    Najavio sam frendu koji se ženi u Dubrovniku da mi najavi ako neće biti šljivovice na vjenčanju da donesem svoju, jer sve ostalo mi je pimpek na svadbi — Paggini

Teško ćeš ovdje kod nas naći šljivovicu,loza prevladava.Jedino ako ima podrijetlo BIH/Slavonija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.