• Klenx
    7.4k
    Zadnja 2 kola i razvoj svih rezultata jučer te novonastala situacija je baš legla kako nam treba.
    Poklopilo se praktički sve što nam je trebalo da se vratimo u život.
    Tovari i Rijeka su prosuli bodove.
    Slaven je jučer potencijalno vratio Istru u borbu za Europu.
    Šibenik je zakuhao na dnu, još kad bi igrom slučaja dobio Goricu za vikend pa da Osijeku i Gorici pred tovare baš gori pod nogama...
    Praktički svaki protivnik s kojim igraju Rijeka i Hajduk se bori za nešto, i vjerujem da će sve utakmice ići na nož.

Nama je svejedno. Da igramo sa Cityjem, Realom i Liverpoolom do kraja, mi moramo sve svoje dobiti.

Nadam se da su naši svjesni koliko je ova utakmica danas bitna.
    Pobjeda, -1 prije večernjih utakmica u kojima bar jedan konkurent neće uzeti 3 boda.
    Idemo po pobjedu, da ih stisnemo, da znaju da smo tu. Nek se tresu.

Idemo Dinamo!
  • LA BOMBA
    64
    I to isto. Dakle Slaven Belupo pusti da bi Istra mogla gristi večeras. Opet se nama olakšava posao.Mali Zeus

To je bio uvjet da Kovačević postane trener Dinama, da digne Istru danas protiv tovara.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Sve super, istina, bezveze, al je s druge strane dobro rekao o crvenom Diallu i plakanju da kako se to može suditi 7 kola prije kraja prvenstva i da je isto u prva 3 kola i sad, jer bi se tad plakalo ako nam sad to rade kako će tek biti poslije. Svi znamo tko na takav način kmeči.
  • Droljo
    15k
    Previše je očekivati da nam konkurenti opet kiksaju. Jbte svako kolo gube bodove. Mislim da danas prve tri momčadi pobjeđuju. Eventualno jedan x al da to nebumo mi. Uglavnom, nisam optimist za danas. Osim nas. Mi dobivamo.
  • vjeko1701
    14k
    Od Istre i Osijeka očekujem da barem dobro izmuče svoje protivnike, već je i to nešto pošto se opet igra za par dana. Ako pak još uzmu pokoji bod, odlično.
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Prvo danas dobit Goricu, a poslije toga,svi smo mi Istra :strong:
  • Eduardo
    23.6k
    Hajduk i Istra posljednje četiri tekme odigrali su 1:1, a petu su tovari dobili 1:0... gledajući taj podatak i trenutnu igru koju prikazuju jedni i drugi ne bih remi ili poraz tovara nazvao kiksom već realnim stanjem stvari.
  • NORTE
    14.9k
    Zlo nema nikakvu igru, jedni su od najgorih u ligi po pokazanom na travnjaku.
    S druge strane Istra je igrom izdominirala dinamo i Rijeku.

Dobro mora pobijediti zlo.

Edit:
    Treba napomenuti i da je Istra izdominirala Rijeku koja se branila, dok je dinamo naravno igrao napadački.
    Čisto kao napomena da znaju dobro igrati obje opcije.
  • LA BOMBA
    64
    Zamislite da Dinamo igra danas neriješeno i onda Rijeka i Hajduk oba izgube. Dolaziš lijepo na -3 i imaš sve u svojim rukama dok su konkurenti, koji su se već naslađivali da je Dinamo kiksao, u totalnom šoku.

A što je najluđe, ne bi me ni iznenadilo ako se tako nešto dogodi.
  • Paggini
    45.3k
    imaš sve u svojim rukamaLA BOMBA

Ne bi imao, cak i da dobijemo hajdug na titu, bili bi ispred nas i trebali bi jos jednom kiksat ako mi sve dobijemo do kraja
  • Oluja
    5.2k
    moze li ovo zamisljanje otici korak dalje do dinamove pobjede danas?
  • ElDorado
    3.1k
    Sve dok se sve momčadi imaju za kaj boriti i imaju motiva to je dobra vijest za nas. Ček i npr Šibenik u zadnjem kolu protiv tovara.
    Inače jedini deklarirani Dinamovac u UPU je Ljubo. Boban to zicer nije a pored toga je i prilično retardiran sa svojim opaskama i zaključcima. I meni je zazvonilo to kak se divi Livaji kak je zajebo sve. Stvarno novinarski.
  • OsamŠest
    4.8k
    Garcia, ako čitaš Zonu Dinamo, a ne vidim zašto ne bi čitao, molio bi te da ne budeš pička, nego da se postaviš kao na Drosini..

Sretno Istro!
  • Kruno
    858
    Danas sam nekako miran i uvjeren da dolazimo na minus 1.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.