• VedranMlikota
    0

Zbog ovakvih navijaca i jesmo tu gdje jesmo. Umjeato da smo ponizni, dostojanstveni jer mi smo Dinamo mi se kurcimo, bahatimo i pricamo pizdarije. Aman ljudi koji vam je k. Imamo 4 boda manja gori medjusobni omjer. Sramite se
  • NORTE
    14.9k
    Vlado Boban u podcastu UPU se divio potezu Livaje kad je napravio prekršaj u napadu za penal... kaže veličanstveno i majstorski.Carrasco

Lik radi za sportsku rubriku hajdučke televizije = nove tv.

Taj podcast je sponzoriran od hajdučkog sportskog portala nove tv.
  • GeneralNapoleon
    1.4k

I je za diviti se. Napravit faul i za to jos dobit penal u svoju korist ne moze svatko. Naravno da ce se svi cuditi kako plivajina "magija" nestane u bilokojoj europskoj utakmici. Ali to je jednostavno neobjasnjivo valjda.
  • VedranMlikota
    0
    Ljubic je nas, Puksar je nas, Boban je dinamovac. Ne vidim logiku tvog komentara. Ljubic drzi monologe o nasem Dinamu svaki UPU po pola sata.
  • NKDZ86
    3.5k
    daj stari ne seri, nov si i još se bahatiš. odlepršaj slobodno.
  • Carrasco
    5.9k
    Bitno da se onaj penal Soudanija spominje i nakon 8 godina, dok neki slave ovaj potez Livaje.

Pa krvavu ti majku valjda bi veličanstven potez bio da je Livaja priznao da je on napravio faul i da je rekao sucu da poništi penal.
  • NORTE
    14.9k
    Ljubic je nas, Puksar je nas, Boban je dinamovac. Ne vidim logiku tvog komentara. Ljubic drzi monologe o nasem Dinamu svaki UPU po pola sata.VedranMlikota

Napisao sam činjenice.
    To je logika mog komentara.

A tvojom logikom onaj "moderator" tog podcasta je za dnevnik hajdučke nove tv intervjuirao Bilića taman pred gubitaški financijski izvještaj, kao damage control.

Boli me džon za podcaste i te komentatore.
  • Mali Zeus
    16.5k
    tko ti drma kavez?
  • Oluja
    5.2k
    Ne pratim podcaste ali citajuci sto pisete vidim da svako malo neki kako kazete nas nesto usere i nepromisljeno izvali pa ga se mora opravdavati. Zasto jednostavno ne budu toliko jasni i bez glupih izjava pa da se uopce ne dovode u ovakve situacije da ih se mora pravdati na forumu?
  • Mali Zeus
    16.5k
    Sve je jasno dakle, čitajući net.

Mi smo rekli Šibeniku da nam pusti, a zauzvrat je Lokomotiva pustila Šibeniku.

Istodobno je sad Osijeku frka pa će sve dati protiv Rijeke i Hajduka i tako nama olakšati put do naslova.

:lol:
  • Paggini
    45.2k
    Osijeku frka pa će sve dati protiv Rijeke i Hajduka i tako nama olakšati put do naslova.Mali Zeus

Zaboravio si napomenuti da smo pustili Osijeku tri utakmice da se sad ubiju protiv ovih
  • LA BOMBA
    60
    Sve je jasno dakle, čitajući net.

Mi smo rekli Šibeniku da nam pusti, a zauzvrat je Lokomotiva pustila Šibeniku.

Istodobno je sad Osijeku frka pa će sve dati protiv Rijeke i Hajduka i tako nama olakšati put do naslova.
    Mali Zeus

Još je i Kovačević pustio Varaždinu da bi Istra bila motivirana za Europu.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Još je i Kovačević pustio Varaždinu da bi Istra bila motivirana za Europu.LA BOMBA

I to isto. Dakle Slaven Belupo pusti da bi Istra mogla gristi večeras. Opet se nama olakšava posao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.