• NORTE
    14.8k
    Za ostanak u ligi:

Subota: Osijek - Hajdug
    Nedjelja: Šibenik - Gorica :fire:

Gorica 32
    Osijek 31
    Šibenik 28

* šarani igraju prije toga na Rujevici, kao i Gorica-dinamo
  • Jaro
    9.7k
    pomaze i to kaj top 4 nisu odvojeni u zasebnu ligu od ostatka... Los dinamo, uzasan osijek i dobar sibenik(u odnosu na rudes) su daleko najvise doprinjeli zanimljivosti prvenstva.
  • mlkaskic
    141
    Osječani kako izlegda neće vidjeti Miereza u dresu Dinama na Opus Areni sljedeće sezone...
  • vjeko1701
    14k
    Ma nek samo osvoje 6 bodova u sljedeća dva kola i neće mi teško past njihov ostanak u ligi.
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Mislim da bi idealno bilo da Osijek odigra x sa Rijekom i da uzme 3 boda tovarima.

Mi onda imamo direktan dvoboj sa Rijekom i pobjedom ih preskacemo, Osijek i dalje mora protiv tovara odigrat za ostanak u ligi.

Ako Mađari uzmu svih 6 bodova naravno da ce nam super doc, al onda je teško ocekivat i da ce Šibenik napraviti isto u sljedeca dva kola, pa bi vjerovatno vec ispali prije zadnjeg kola.
  • vjeko1701
    14k
    Ma nek i uzmu 2, samo da nešto uzmu xD
  • cibona
    4.8k
    Bravo za igrače Šibenika, ostaju karakterni do kraja, unatoč tome što nemaju ni za kruh. Neka se naše glavne uzdanice ugledaju na njih umjesto da prave sukobe u svlačionici i ciljano buše trenerove ideje, kakve god one bile...
  • Dr Hofmann
    2.6k
    Kakvi rezultati iz naše perspektive...Varaždin dobije u Koprivnici i ostane u igri za Europu, Istra sutra pobjedom ulazi isto u trku. Šibenik dobije Lokomotivu i maksimalno zakenja sve dole :lol: . Stvarno možda i uspijemo
  • Jay
    1.1k
    Svi rezultati nam idu na ruku, strah me.
  • Mr Anderson
    11.3k
    Ovo je dobro za nas, i Osijek i Šibenik i Gorica nakon što ih sutra dobijemo će gristi do kraja.
  • Slavonac86
    546
    nemaju ni za kruh
    :brow:
  • NKDZ86
    3.5k
    Sad sam gledao raspored jajduka do kraja sezone i moja prognoza je da neće imati niti jednu pobijedu do kraja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.