• LA BOMBA
    259
    Vlado Boban u podcastu UPU se divio potezu Livaje kad je napravio prekršaj u napadu za penal... kaže veličanstveno i majstorski.Carrasco

Grande Plivaja!
  • VedranMlikota
    6

Zbog ovakvih navijaca i jesmo tu gdje jesmo. Umjeato da smo ponizni, dostojanstveni jer mi smo Dinamo mi se kurcimo, bahatimo i pricamo pizdarije. Aman ljudi koji vam je k. Imamo 4 boda manja gori medjusobni omjer. Sramite se
  • NORTE
    16.1k
    Vlado Boban u podcastu UPU se divio potezu Livaje kad je napravio prekršaj u napadu za penal... kaže veličanstveno i majstorski.Carrasco

Lik radi za sportsku rubriku hajdučke televizije = nove tv.

Taj podcast je sponzoriran od hajdučkog sportskog portala nove tv.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

I je za diviti se. Napravit faul i za to jos dobit penal u svoju korist ne moze svatko. Naravno da ce se svi cuditi kako plivajina "magija" nestane u bilokojoj europskoj utakmici. Ali to je jednostavno neobjasnjivo valjda.
  • VedranMlikota
    6
    Ljubic je nas, Puksar je nas, Boban je dinamovac. Ne vidim logiku tvog komentara. Ljubic drzi monologe o nasem Dinamu svaki UPU po pola sata.
  • NKDZ86
    4.3k
    daj stari ne seri, nov si i još se bahatiš. odlepršaj slobodno.
  • Carrasco
    6.3k
    Bitno da se onaj penal Soudanija spominje i nakon 8 godina, dok neki slave ovaj potez Livaje.

Pa krvavu ti majku valjda bi veličanstven potez bio da je Livaja priznao da je on napravio faul i da je rekao sucu da poništi penal.
  • NORTE
    16.1k
    Ljubic je nas, Puksar je nas, Boban je dinamovac. Ne vidim logiku tvog komentara. Ljubic drzi monologe o nasem Dinamu svaki UPU po pola sata.VedranMlikota

Napisao sam činjenice.
    To je logika mog komentara.

A tvojom logikom onaj "moderator" tog podcasta je za dnevnik hajdučke nove tv intervjuirao Bilića taman pred gubitaški financijski izvještaj, kao damage control.

Boli me džon za podcaste i te komentatore.
  • Mali Zeus
    17.4k
    tko ti drma kavez?
  • Oluja
    5.4k
    Ne pratim podcaste ali citajuci sto pisete vidim da svako malo neki kako kazete nas nesto usere i nepromisljeno izvali pa ga se mora opravdavati. Zasto jednostavno ne budu toliko jasni i bez glupih izjava pa da se uopce ne dovode u ovakve situacije da ih se mora pravdati na forumu?
  • Mali Zeus
    17.4k
    Sve je jasno dakle, čitajući net.

Mi smo rekli Šibeniku da nam pusti, a zauzvrat je Lokomotiva pustila Šibeniku.

Istodobno je sad Osijeku frka pa će sve dati protiv Rijeke i Hajduka i tako nama olakšati put do naslova.

:lol:
  • Paggini
    51.7k
    Osijeku frka pa će sve dati protiv Rijeke i Hajduka i tako nama olakšati put do naslova.Mali Zeus

Zaboravio si napomenuti da smo pustili Osijeku tri utakmice da se sad ubiju protiv ovih
  • LA BOMBA
    259
    Sve je jasno dakle, čitajući net.

Mi smo rekli Šibeniku da nam pusti, a zauzvrat je Lokomotiva pustila Šibeniku.

Istodobno je sad Osijeku frka pa će sve dati protiv Rijeke i Hajduka i tako nama olakšati put do naslova.
    Mali Zeus

Još je i Kovačević pustio Varaždinu da bi Istra bila motivirana za Europu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.