• El Madrigal
    297
    Vec smo raspravljali o tome puno. Siguran sam da Zvone ne bi izlazio s ovakvim vijestima dok ekipa pokušava izvesti čudo. Što ako sad Perković kaže "Ma, tko je...e ovo sve, ionako nikakve sreće na kraju" i počne biti nonšalantan? Možda su to podvale neke da se opet destabilizira klub?
  • jakov1
    546
    Ako imaš podršku Bobana, imaš i autoritetJos-Optimus

Tocno tako. Kovacevic je trener kod kojeg igraju najbolji i najspremniji i zato ima postovanje igraca sto se i vidi po zalaganju njegovih ekipa. Ako je netko bahat, zeli preko reda ili je na bilo koji nacin problematican, onda to vise ne rjesavaju trener i igraci nego njihov sef.

Da su galama, pucketanje bicem i odgajanje razmazenih milijunasa glavni zadaci trenera, Felix Magath i Van Gaal bi bili najuspjesniji treneri ikad.
  • Noel
    10.9k

Pa on zna da je "caretaker" i to mu je iskomunicirano kad je smjenen Cannavaro. On sam zna da nema nikakvu ulogu u možebitnom osvajanju naslova. Naslov bi bio bio samo produkt smiješne konkurencije koja je izgubila -7 odnosno -8 pred Dinamom i igrača koji su odlučili za promjenu davat 100% sebe na terenu.
  • emilperska
    9.7k
    ako SP misli da bu ostal trajni trener nakon sezone ako uzme titulu.. onda covjek stvarno treba preispitati svoje mogucnosti koje je ocito debelo precijenio.Jurki

Nije bitno da li će on postati ili neće postati, bitno da je ima šansu i da svlačionica koja je razjebala već 3 trenera ove sezone jer je slagana neplanski i nekoherentno, konačno izgleda staloženo. Da li oni misle će Perkan ostat ili ne i nije toliko bitno koliko je bitno da za to postoji šansa i da svi pušu jedan rog ovih 6 kola dokle god su u praksi (ne u teoriji) u igri za naslov. A trenutno smo jako živi, čak bi rekao da ako sutra dobijemo da se šanse znatno povećavaju u našu korist jer osim Poljuda više gostovanja nemamo..
  • emilperska
    9.7k
    On sam zna da nema nikakvu ulogu u možebitnom osvajanju naslova.Noel

On nema, a Cannavaro bi imao? Ne razumijem logiku ako se pod njim dobije 8 zaredom?
  • Jurki
    16.9k
    Što ako sad Perković kaže "Ma, tko je...e ovo sve, ionako nikakve sreće na kraju" i počne biti nonšalantanEl Madrigal

Mislis? Dal moze itko pojmiti kolko takav poduhvat njemu otvara vrata u buducnosti?
    Okrenuti toliki zaostatak i to iza dva kluba.. ne znam bas koliko bi se ljudi moglo s tim pohvaliti.
    A uostalom kaj bi to reklo o njemu.. kakav je to sportas?
    Nebum ostal pa me boli kurac za sve.
  • Paggini
    45.4k
    konačno izgleda staloženo.emilperska

Jasno je apsolutno svakome da senatori vode ovaj zadnji bull run prema tituli. Nije ih Perković posložio, nego ne postoji nitko tko bi njihov autoritet doveo u pitanje.

Za ovih zadnjih 8 utakmica je to ok, umiremo i živimo s njima, ali za dugoročno riješenje ostaviti Perkovića je previše. Neka bude pomoćni kome god dođe.
  • emilperska
    9.7k
    S ovim člankom odnosno curenjem ove informacije u javnost preko jebenog Olivarija dan prije gostovanja u Gorici se baš ništa dobroga nije moglo postići, nijedna dobra stvar neće i nije izašla iz tog da smo 6 kola prije kraja prvenstva neslužbeno preko klupskog novinara objavili da uzimamo trenera Belupa za trenera od sljedeće sezone. S tim se moglo čekati dok prvenstvo ne završi prvenstvo ili dok ne ispadnemo iz prvenstvene trke kroz par kola..
  • Paggini
    45.4k
    klupskog novinaraemilperska

Opet krivo
  • emilperska
    9.7k
    Opet krivoPaggini

Zna se da klub prate Ničota, Olivari i Tironi. I dan prije utakmice u Gorici koja je možda sudbonosna, Olivari izlazi u javnost da je Kovačević trener.

Mislim ako je vama to ok, onda dobro. Meni to baš i nije najprikladnije jer smo konačno ulovili momentum nevezano da li je Perković za njega zaslužan 1% ili 99%.
  • Noel
    10.9k

Cannavaro je prošlost. Nebitan je trenutno. Osobno razumijem i sa nekim stvarima koje sam saznao koje apsolutno nisu za forum sam siguran u to. Zna to i Boban i upućen je i Perković sigurno neće ostat trener makar osvojio naslov. Perković nema nikakve veze sa možebitnim osvajanjem naslova i mislim da je on dovoljno pametan čovjek da je i sam svjestan toga. Prvenstveno jer je i sam sudjelovao kod sva tri trenera koja su smjenjena ove sezone. I vidio je puno stvari koje mi nismo.
  • Paggini
    45.4k
    Ali to nema veze s klubom, nije klub pustio preko njega. Dobio je info kao i Haza vjerojatno. A sad, jel problem što Boban radi svoj posao na vrijeme i slaže križaljku za iduće sezone već sada? Meni nije, dapače, da smo imali takvu žustrinu ne bi ni dosli u ovakvu situaciju.
  • emilperska
    9.7k
    Ali to nema veze s klubom, nije klub pustio preko njega.Paggini

Nisam to nigdje rekao. Ali čovjek je svakodnevno u klubu, za objavu ove informacije dan prije utakmice postoje načini da mu se uskrati budući pristup informacijama do kojih očito dolazi..

Da Kovačević sutra preuzima, pa ajde objavljuj to prema van. Ali dok smo živi u borbi za naslov, ne vidim smisao.

Ali vi očito vidite, ja sam manjina i prihvaćam to :)
  • Paggini
    45.4k
    Nisam to nigdje rekao. Ali čovjek je svakodnevno u klubu, za objavu ove informacije dan prije utakmice postoje načini da mu se uskrati budući pristup informacijama do kojih dolazi..emilperska

Aha, krivo smo se shvatili, isprike, meni je sintagma klupski novinar uvijek asocijacija na ove Duplancice i slične koji pisu kako ovi kažu.
  • CUCAK
    463
    ako je dobio info iz Koprivnice ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.