• Paggini
    45.4k
    Jedina losa trenerska opcija od ovih koje se spominju je ostavljanje Perkovića
  • IceMan
    2.8k

Slažem se, djelomično.

Al šta ak stvarno osvoji naslov uz sve pobjede dokraja, i ekstra igru (kao sad u zadnja dva kola) ?

Kaj smo onda?
  • marcio amoroso
    41k
    Iskreno se nadam da ćemo čovjeku kojega smo zazivali godinama, čak desetljećima dati bar trunku povjerenja i ne skakati na svaku moguću odluku. Ne ulazim u to jel Kovačević trener za Dinamo, moje mišljenje nije ni bitno, ali sam uvjeren da Boban ima više pojma od svih nas tu, a još sam uvjereniji da ima dobre namjere.

Ajmo malo podrške, a ne skakati na sve.
  • emilperska
    9.7k
    Perković ima 6 kvalifikacijskih utakmica gdje nema pravo na nijedan kiks ako želi do onog što će njegovu trenersku karijeru dignuti na veći (2,3) nivo. Sutra već ako ne pobjedi, gotovo je s naslovom tako da ima enormni pritisak svaku utakmicu i vjerojatno neće imati Petkovića za većinu tih utakmica. Ako dobije svih 6, vrlo vrlo vjerojatno ćemo bit prvaci.

Tko će ga onda maknuti?
  • BluePhone67
    4.9k
    Tko će ga onda maknuti?emilperska

Zvonimir Boban
  • Jay
    1.1k
    Sad je komentator na Slaven - Varaždin rekao da je Kovačević novi trener Dinama.
    Jel meni nešto promaknulo? Znam za šuškanja, ali nije bilo ništa službeno
  • Pacho
    579

I onda vjerojatno otkaz u 8-9 mjesecu uz "pricekajmo da novi trener odradi zimske pripreme" sto nam vec postaje godisnji moto.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Ako se mene pita Jovicevic je no brainer. U principu ispunjava sve kriterije. Iskustvo/CV, domaci (+Dinamovac), valjda ofenzivna igra kad je mogao vodit Shakhtar i Ludogorets.

Kovacevic s druge strane je rizik. Pokazuje dobar potencijal ali tko zna kako ce se snaci kod nas. Takoder se slazem da su recimo Biscan i Jakir imali definitivno bolji pedigre od njega. Ali kljucna tocka je mozda ta da su se obojica bazirala na tvrdu obranu a prema naprijed sto das.

Sa cime Kovacevic trenutno briljira je to da je i sa najjacima ravnopravan ali ne s time ea nabije bunker nego se sa njima ide nadigravat. Uz to rijesavaju utakmice i protiv slabijih ekipa sto na primjer cesto bude problem (Cabraja, Garcia itd).

Po meni defnitivno dobra opcija ako se cvrsto stane iza njega. Makat bih ja osobno sad mozda ipak otisao sigurnim putem i uzeo Jovicevica ukoliko je dostupan. Al definitivno bih rekao prije Kovacevica nego Garciu.

Inace treba nadodat da je Kovacevic jedan od rijetkih trenera koji su zadovoljili najvise kriterije legendarnog Dalibana pa valjda i to nesto znaci :lol:
  • Dudu 9
    651
    Onda ćemo zbog kratkoročnog bljeska dati ugovor Perkoviću, pa ćemo na jesen opet isplaćivati odštetu i u panici tražiti novog trenera.

Valjda smo nešto naučili iz pogrešaka pretvaranja privremenih rješenja u trajne.
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Danas sam vodio Slaven protiv Varazdina a sutra sam vec vodio Dinamo protiv Gorice :lol:
  • Haza
    8.9k
    Iz Belupa mi je potvrđeno da je Boban osobno zvao i Kovačevića, ali i Upravu kluba. Kovačević traži zaštitu Bobana u provođenju svojih ideja, i navodno ju je dobio.
    Međutim, službeno još ništa nije dogovoreno/potpisano. Priča se zakotrljala prije tjedan dana, dakle danas je jedina novost da ju je Olivari iznio u medije.
    Iako, iz Belupa smatraju da je stvar gotova, i već traže novog trenera za novu sezonu...odnosno, svjesni su da ne mogu zadržati Kovačevića.
  • Droljo
    15k
    Inace treba nadodat da je Kovacevic jedan od rijetkih trenera koji su zadovoljili najvise kriterije legendarnog Dalibana pa valjda i to nesto znaciGeneralNapoleon

Onda može
  • Jurki
    16.9k
    Ako se razmislja o Hnl trenerima onda postoje samo dvojica. To su Garcia i Kovacevic.
    Kovacevic ima 1.9 ppm kaj bi na kompletnu sezonu doneslo 57 bodova do sad i ujedno prvo mjesto na tablici.
    S tim da Belupo ima realno jako malo igracke kvalitete, suci su ih oderali u vise utakmica.. tak da bi ta brojka osvojenih bodova bila blize 2 ppm nego 1.9.
    Osobno sam stava da se dovede trener izvana sa CV-jem..
    Htjeli smo Bobana u klubu kao zaduzenog za sportski sektor.. i da, on vjerojatno zna nekaj vise o nogometu od nas..
    Ako je Kova taj.. nek mu je sa srecom i nama nek bu sretno s njim na klupi.

Kovačević traži zaštitu Bobana u provođenju svojih ideja, i navodno ju je dobio.Haza

Ako je ovo tocno, onda palac gore za Kovacevica.. vidi on kakvi banditi stoluju u nasoj svlacionici... bilo bu izgleda puno
    oprostajnih objava o igracima na sluzbenim kanalima kluba tokom ljeta
  • emilperska
    9.7k

Dok ganjamo naslov u tekućoj sezoni jer nas je sam Bog doveo u situaciju da uz kriminalnu igru na terenu imamo samo -4 u odnosu na nikad goru situaciju, mislim da nije motivacijski poručit trenutnom caretakeru da za 6 kola preuzima trenutni trener Slavena isto kao što nije dobro našoj čudljivoj svlačionici koja ja trenutno ulovila neku koheziju konačno, poručiti da ovaj koji ih trenutno vodi nema baš nikakve šanse biti stalni trener.

Imam osjećaj da je ovaj Olivarijeva izjava izbačena da izazove pomutnju u svlačionici. Ništa dobro iz toga neće izaći ni za igrače ni za trenutni stožer. Njima treba mir, a ne da se vode rasprave o Kovačeviću i da komentator na TV-u to predstavlja kao done deal.

Da se razumijemo, ja nisam za ostanak Sandra Perkovića, ali mislim da nam se otvorila jedna prilika kakva se rijetko otvara da budeš prvak s manje od 70 bodova i da ju trebamo iskoristiti. Izjave i članci Olivarija u kontekstu Kovačevića ne vidim kao ništa dobronamjerno na putu prema naslovu..
  • Jurki
    16.9k
    ako SP misli da bu ostal trajni trener nakon sezone ako uzme titulu.. onda covjek stvarno treba preispitati svoje mogucnosti koje je ocito debelo precijenio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.