• cibona
    4.9k
    Kovačević je odličan izbor pod uvjetom da se na ljeto riješimo svih senatora te na taj način konačno uspostavimo red u svlačionici gdje više neće biti podobnih, u suprotnom će ga oni prožvakati, ispljunuti i baciti ko staru krpu.

Potreban nam je kompletan remont i vrijeme je za nove generacije igrača.
  • Noel
    10.8k

Sigurno da ima manje iskustva. Biščan i Jakir su imali uspjehe i trofeje prije dolaska u Dinamo. Ali ovo kaj on pokazuje svojim radom u jednom Belupu je doslovno senzacija u odnosu kakav kadar posjeduje. Senzacija ne samo rezultatski nego i igrački.
  • vjeko1701
    14k
    U to doba je Jurčić sa Slavenom izbacio grčki klub u europskim pretkolima. Pothvat koji do dan danas nikada nije ponovljen.
  • Orc123
    11.3k
    Kovacevic jw dobar i perspektivan trener ali....najljepsi nogomet u HNL igra Istra i jedini razlog zasto oni nisu na 4mj je to sto imaju malo nezrelu momcad ali definitivno kaj se tice taktike, automatizama i igre Istra je broj 1!
    Slijedom toga mislim da je Garsija puno bolji izbor ali tko nas pita .....
  • Jos-Optimus
    5.1k
    Istra igra super, ne igra bolje od Belupa i ima poprilično bolji kadar. Kovacevic se istice, ne zbog 4. mjesta, nego zbog načina na koji je došao na ovu poziciju, pa njegov Belupo sa svima igra ravnopravno, to je čudo
  • Paggini
    45.3k
    Slijedom toga mislim da je Garsija puno bolji izbor ali tko nas pitaOrc123

Iako je meni Garcia isto zanimljiv i njegov nogomet je ono što bi mi htjeli igrati, ali da dođe kod nas, a u ekipi su ti Pjaca, Misic, Petković, Franjić, Torrente - tko će od njih udarati nemilu tranziciju? Vrlo vjerojatno nitko.

I kad se dogodi da taj njegov nogomet ne prolazi jer eto, nemamo pola ekipe koja to može pratiti, ne znam koliko bi prilagodljiv bio s drugim taktičkim postavkama, dok mislim da bi Kovačević tu bio puno prilagodljiviji.

Moje neko mišljenje.
  • Mr Anderson
    11.4k
    Kovačević je s puno lošijim rosterom ispred Istre s popriličnom prednošću i uz to u finalu kupa. Istra vani gubi od ekipa ko Šibenik i Gorica. Kovačević izvlači maksimum od igrača koje ima. Smatram da bi trebali ići po Jovičevića, ali između ove dvojice ne vidim prednost Garcie nad Kovačevićem. A ima puno bolju i skuplju ekipu.
  • Mali Zeus
    16.5k
    dobar mi je dio da je informacija točna 90-95 posto. Kako je to i na temelju čega Olivari odšacao baš me zanima. :rofl:
  • Žan
    506
    Za mene je Garcia broj 1, prvi mandat u Istri ne treba komentirat uopće dok je u drugom uskočio u "tuđe" cipele i u kratkom roku postavio svoje mehanizme rada i igre.
  • E46
    1.3k
    teski SMIJEH je ova izjava
  • E46
    1.3k
    jebo vas cv vise.
  • E46
    1.3k
    to je isti onaj sto je bio najgori trener vejlea sto nije za pobjedu znao? Vas 90% ovdje zapravo trolla sa svojim prijedlozima drugog odgovora nema.
  • Neznam
    17
    Ako se izbor svodi na Garciu i Kovacevica onda bi rade Kovacevica, iako ni Garcia ne bi bio los.
    Sve se svodi na to da je Kovacevic imao puno losiji roster sa Varazdinom prije, a sad s Slaven Belupom i ima bolje rezultate. Sto se igre tice i jedna i druga momcad igraju top, Istra izgleda malo bolje jedino radi bolje individualne kvalitete.
    Jedino se bojim da ga nasi biseri u svlacionici ne rastrgaju sazvacu i ispljunu, al to cemo ocito sve vidjeti...
  • Jos-Optimus
    5.1k
    Ako imaš podršku Bobana, imaš i autoritet - čovjek je prošao malo gadnije stvari u životu da bi ga mučio netko tko je bahat
  • Carrasco
    5.9k
    to je isti onaj sto je bio najgori trener vejlea sto nije za pobjedu znao?E46

Nije, nije. Samo 39 pobjeda u 96 utakmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.