• DiddyGuela
    3.2k

Da, slazem se potpuno.

Ako ga vec nismo mogli dovesti dok je igrao u svojem "primeu" u Osijeku, mislim da sa Mierezom sada ne bi rijesili problem realizacije a neki novi Kanga nam ne treba. Trebamo killera koji ce strpat 20+ golova u HNLu.

Mierezova forma u onoj deva ligi je vrlo upitna a ni statistika ga ne "šminka".
  • Zg123
    1.6k
    A zas mi ne bi nasli nekog “naseg” Miereza? Gledam Union Royale jucer, doveli nekog Kanadjanina iz estonske lige za 400k eura, sad vrijedi 5.5 milki i trpa ko na traci u paru s Ivanovicem. Nije mi jasno da klub naseg renomea ima tako jadan skauting, ja se nadam da ce taj segment Zvone posloziti i unaprijediti
  • Paggini
    45.1k
    Mierez je već više manje dogovoren
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Kaj nije da Mierezu istice ugovor na ljeto pa bi svakako bio free agent?
  • DiddyGuela
    3.2k

Jedino sto me iskreno veseli u vezi ovog transfera su povampireni Osjecani kada im Mierez prvi puta dođe na Opusdei arenu u Dinamovom dresu. :blush:
  • scooniepenn
    4k

Odem bezveze na profil tog Kanadjanina i vidim da nam je bio par kvartova dalje. Od 2019. do 2021. je igrao u Trnju
  • Paggini
    45.1k
    Jedino sto me iskreno veseli u vezi ovog transfera su povampireni Osjecani kada im Mierez prvi puta dođe na Opusdei arenu u Dinamovom dresu. :blush:DiddyGuela

Nažalost, kako je krenulo, tek za dvije sezone će se moći vratiti na epesz arenu
  • Jaro
    9.7k
    Cak je nedavno dao nekakav intervju u kojem je popljuvao zivot/uvjete dok je igrao u Hrvatskoj.DiddyGuela

Laž, popljuvao je jednog trenera i mjesto gdje su ga stavili da zivi. U recenici iza je objasnio kako ga je novi trener uveo u nogomet, a suigrac dao mjesto za normalan zivot. To kaj uredbik stavio klikbejt naslov ne znaci kako je to istina...

Mierez je već više manje dogovorenPaggini

Belcar, Mierez, Mudrazija - to je to - recept za jos goru sezonu od ove...
  • Paggini
    45.1k
    Belcar, Mierez, Mudrazija - to je to - recept za jos goru sezonu od ove...Jaro

Pa dobro, ne znam baš.

Belcar mi je možda nepotreban s obzirom koliko osmica imamo, ali Mudražija kao backup 10ka ili šta god je super opcija za nikakve novce, a igrac je koji je sposoban izmisliti nešto iz ničega.

Miereza obožavam i tu nisam objektivan, ali će donijeti puno Dinamu, pogotovo ako se bude igrali s dvojicom naprijed.
  • Dani Olmić
    1.3k
    ali će donijeti puno Dinamu, pogotovo ako se bude igrali s dvojicom naprijed.Paggini

Ma daj nam Ramona u venu.
  • Crni86
    9.5k
    Mislim da je trenutacno tesko procijeniti da li nam je neki igrac potreban ili ne. Puno je nepoznanica u zraku za iducu sezonu koje nam skrivaju pravu sliku, od novog trenera, od toga tko od igraca ostaje, od toga tko ce jos doc itd.

Iskreno vise ne zelim igrace koji su top individualci, zelim momcad, zelim igrace koji se biti kompatabilni i medusobno skrivati svoje nedostatke i isticati si prednosti. Neki igrac sam po sebi nece biti pojacanje, ali okruzen igracima pravih karakteristika moze biti od velike pomoci.
  • Orc123
    11.2k
    Mudrazija je dobar back up ali nikako za prvih 11, belcar totalno nepotreban a Mierez je zvijerka jer i ako ne zabije protiv njega nirko ne voli igrat...agresivan i jak
  • Dudu 9
    632
    Ne vidim niti jedan razlog za otkup Belcara.
    Nadam se, i vjerujem da Boban traži prava pojačanja na toj poziciji.
  • Jaro
    9.7k
    Mudrazija je dobar back upOrc123

A kolko bekapa smo zadnjih godina doveli? Kaj ce nam jos jedan takav? A kako opisuhes Miereza tako su i Kangu opisali - realno u Dinamu napadac za trash time popunit... kaj ce pokraj Kuleta i Kange jos jedan takav slican...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.