• Orc123
    11.2k
    Koski i Lisica iz Istre...jako zanimljivi igraci iako mislim da Koski ima kvalitet vec sad za prvih 11 uz Galesica.....moderan stoper koji je sa loptom na Ti + velika agresivnost, duel i mirnoca koja ga krasi u defanzivi...
  • SAS1987
    17k
    kupis jednom platis dva puta :lol:

Spikic u Gorici messi, u Dinamu frula. Menalo u Bosni, Rijeci, Sloveniji ronaldo, u Dinamu frula.Slush

Možda, a mozda je jednostavno bila losa ocjena jer smo gledali stvari koje zelimo vidjeti a ostale ignorirali. Recimo ak je neki igrac dobar na otvorenom prostoru a ti cesto igras protiv bunkera onda trebas tražiti tekme gdje je taj igrac igrao protiv bunkera.
  • rokikaciga
    894
    Recimo ak je neki igrac dobar na otvorenom prostoru a ti cesto igras protiv bunkera onda trebas tražiti tekme gdje je taj igrac igrao protiv bunkera.SAS1987

Mene ovo brine za Lisicu. Jer je na otvorenom prostoru i 1 na 1 odličan za HNL i jako puno prostora za napredak.
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Ako će nam pojačanja za uzlet sljedeće sezone ,za ligu prvaka prosječni igrači tipa lisice i sličnih,pa ne treba nam onda Boban za njih. Manenica je mogao ostati onda a sd Dabac . Boban je tu iskreno se nadam da podigne akademiju tamo gdje joj je mjesto.bda ponovo dovodimo najbolje klince iz regije i da dovede prava pojačanja,da vidimo te veze i znanje koje je pokupio u Milanu. Valjda ima i on svoju teku. To što nije htio stranog sd jer sam želi odlučivati ,ne znači da nećemo dovoditi i strance kao instant pojačanja ,i nove olme ,talente kojima će biti interesantan nas razvojni program i da će im dinamo biti idealna stepenica za njihovu karijeru. Rotacijski igrača imamo i sami, što na pozajmici što u klubu. Trebamo prava pojačanja ,nebitno jesuli stranci ili naši.
  • Doktor Kunić
    4.6k
    Pa i Hoxha je u belupu bio vrlo dobar igrač...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.