• Orc123
    11.2k
    Koski i Lisica iz Istre...jako zanimljivi igraci iako mislim da Koski ima kvalitet vec sad za prvih 11 uz Galesica.....moderan stoper koji je sa loptom na Ti + velika agresivnost, duel i mirnoca koja ga krasi u defanzivi...
  • SAS1987
    17k
    kupis jednom platis dva puta :lol:

Spikic u Gorici messi, u Dinamu frula. Menalo u Bosni, Rijeci, Sloveniji ronaldo, u Dinamu frula.Slush

Možda, a mozda je jednostavno bila losa ocjena jer smo gledali stvari koje zelimo vidjeti a ostale ignorirali. Recimo ak je neki igrac dobar na otvorenom prostoru a ti cesto igras protiv bunkera onda trebas tražiti tekme gdje je taj igrac igrao protiv bunkera.
  • rokikaciga
    896
    Recimo ak je neki igrac dobar na otvorenom prostoru a ti cesto igras protiv bunkera onda trebas tražiti tekme gdje je taj igrac igrao protiv bunkera.SAS1987

Mene ovo brine za Lisicu. Jer je na otvorenom prostoru i 1 na 1 odličan za HNL i jako puno prostora za napredak.
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Ako će nam pojačanja za uzlet sljedeće sezone ,za ligu prvaka prosječni igrači tipa lisice i sličnih,pa ne treba nam onda Boban za njih. Manenica je mogao ostati onda a sd Dabac . Boban je tu iskreno se nadam da podigne akademiju tamo gdje joj je mjesto.bda ponovo dovodimo najbolje klince iz regije i da dovede prava pojačanja,da vidimo te veze i znanje koje je pokupio u Milanu. Valjda ima i on svoju teku. To što nije htio stranog sd jer sam želi odlučivati ,ne znači da nećemo dovoditi i strance kao instant pojačanja ,i nove olme ,talente kojima će biti interesantan nas razvojni program i da će im dinamo biti idealna stepenica za njihovu karijeru. Rotacijski igrača imamo i sami, što na pozajmici što u klubu. Trebamo prava pojačanja ,nebitno jesuli stranci ili naši.
  • Doktor Kunić
    4.6k
    Pa i Hoxha je u belupu bio vrlo dobar igrač...
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    Jagušić, Valinčić za rotaciju na desnom beku i Mudri (s obzirom da je to vjer riješeno već) su mi jedini igrači iz HNL-a koje bi doveo. Eventualno bi tu još dodao Koskija jer mi se čini vrlo dobar stoper.
  • Praskaton
    4.2k
    Meni je tu Valinčić najkvalitetniji do sad al ako smo igdje popunjeni to je desni bek.
    Jagušić mi je siguran pick to se mora dovest.

Jako me zanima hoće li s Bobanom doći i rješenje lijevog beka nakon toliko godina.Ja nebi imao nista protiv da Franjić ostane i da imamo nekog mlađeg koji je perspektiva(što je trebao bit Oliveras).
  • Dzoni
    1.1k
    Da su godinu dvije mlađi svaki od njih, vrijedilo bi razmisliti o njima, ovako dok se priviknu na pritisak Dinama će postati beskorisni i za prvih 11 i za prodaju.
  • Dani Olmić
    1.3k
    Ramona El Torra obavezno
  • Paggini
    45k
    Meni su želje za ljeto:

Lijevi bek / rang Taylora eto, neka bude bomba
    Šestica ala prime Ademi + prebacivanje Franjića na 6
    Desno krilo
    Jagušić
    Mierez
    Matanović, Grgić (ovisno ako će se ići u prodaju Kulenovića i/ili Kange i/ili Petkovića)
    Uvođenje Jakirovića i Mikića u seniore, može i Zebića, Pavićev status vidjeti koji je, Vrbancicev isto
    Trener koji ima dugoročni plan koji je kompatibilan s planom Bobana/Dabca

I prodaje/neobnavljanje ugovora

Ademi
    Ristovski
    Zagorac
    Perić
    Bočkaj
    Špikić
    Bernauer
    Bulat
    Mbuku?
    Cordoba posudba ili prodaja ako su ok novci

Mudražija je više manje potvrđen, ne znam koji je status sa Belcarom? Znam da je posudba, ali ne znam koliko smisla ima otkup kad lik ne igra, a vjerojatno su uvjeti ppsudbe obavezan otkup u slučaju da nema ozljede ili nesto.

Bome kuhat će se jebački ova tema na ljeto!!!
  • Carrasco
    5.9k
    Mierez skup ko zlato, a ne donosi nikakvu veću kvalitetu od trenutnih napadača, a i cijelu sezonu igra u smiješnoj ligi.
  • Dani Olmić
    1.3k
    Šestica ala prime AdemiPaggini

Mozda nije prime Ademi ali mislim da je Lindon Selahi tocno profil igraca koji bi nama dobro dosao, jos kad Sucic ode a i Misic vise ne moze igrat dugo u tom ritmu.. A Lindon ora po terenu, lik bi pojeo travu ako zatreba

Vidlo se jucer kolko igra Rijeke pati bez njega

E sad pitanje jel on zeli u Dinamo tj. jel Dinamo zeli njega

donosi nikakvu veću kvalitetuCarrasco

Nemam nista protiv Kange, dapace… ali poprilicno sam siguran da je Ramon kompletniji i bolji napadac… a uz to ima dovoljno iskustva u HNL-u i zna ko je Dinamo i kakvi su Dinamovi ciljevi
  • The Octopus
    259
    Bulat? Bas mi upada u oci na ovom popisu haha. Vjerujem da u njemu ima puno toga dobroga
  • Carrasco
    5.9k
    Nemam nista protiv Kange, dapace… ali poprilicno sam siguran da je Ramon kompletniji i bolji napadac…Dani Olmić

Dobro nek je bolji, ali je li toliko bolji da plaćaš veliku odštetu za njega pa mu daješ veliku plaću, a imaš Kangu za kojeg si platio 1,7 milijuna eura i ima prilično veliku plaću i morat ćeš ga nastaviti plaćati. Jedino ako dođe neka ponuda za Kangu što sumnjam pa ga prodati.

Ali ako se već ide nekoga dovesti za takav novac onda je bolje dovesti Florucza koji je 4 godine mlađi, a i reprezentativac je, a može igrati i na desnom krilu, a i imat će prodajni potencijal poslije dok Mierez neće.

Treba razmišljati o financijama jer se treba poklopiti puno stvari da bi uopće došli do kvalifikacija za 35 milijuna eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.