• Izet Hajrović
    4.8k
    ali ajde realno, tko njega nakon svega može shvatiti ozbiljno i uzeti njegovo mišljenje kao relevantno? Neka njega u loži, neka se druži s gostima kojima je čast biti uz njega jer je igračka legenda, neka se druži sa sponzorima, itd. Njegova riječ ionako nema težinu, niti u klubu, niti među navijačima.
  • rokikaciga
    820
    Ne nego je ocito da je Manenica zasada ta osoba koja ce biti lice i glas Dinamove uprave kao sto je Jakobusic to bio u Hajduku, Boto u Osijeku itd
  • BBBaranja
    3.3k
    Dosta lijep vikend za nas nakon dosta vremena,pa evo i jedne informacije vezane za transfere.
    Naši su u kontaktu s Mierezom,on ima volju doći što je najbitnije.
    Na kraju sezone dogovoren daljni tijek pregovora.
  • Nogo
    6.1k

Ja se nadam ovome ali novom SD-u neće biti lako sa svima izaći na kraj.

Posudbe, raskidi, prodaje, dolasci..uf..
  • BBBaranja
    3.3k

E sad kako ce se to razvijati ne znam,ali ovo kako sam napisao je info od osobe bliske Ramonu.
    Ovisi li o našem plasmanu na kraju,ili o novoj sportskoj strukturi to nisam upucen.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Znači možda El Toro na ljeto? Top. :cool:
    Kaj je s malim Grgićem iz Sturma? Jel nije bila prije koji mjesec priča da je i on vjerojatno kod nas na ljeto? Bilo bi odlično.

Tandem El Toro i Grgić će parati protivničke mreže kao da sutra ne postoji. :fire:
  • Zagi
    9.4k
    Ivanušec-Mierez-Jagušić
    Stojković

... ili Stojković desno, Jagušić desna osmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.