• dinamozivivjecno
    2.6k
    Sretan i blagoslovljen Uskrs svima !
  • Jurki
    16.9k
    Sretan Uskrs svima.
  • austrijanac
    6.5k
    Screenshot-20250419-214056-Instagram.jpg
    Momci i djevojke, naiđite sutra i ponesite 10 eura (cevapi 7, piva 3, druga je na mene).

Čele je bio ikona, a turnir će sigurno odat čast i za našeg dragog, preranog, Nikolu.

Sve ide u dobrotvorne, naravno.
  • ZgDLions
    986

Ipak je Nikola ostavio traga u nk Pusći, a to je svega par km niže od Zapresića.
    Mogao bi navratiti iako za sutra svi imaju neke planove gdje bi trebao biti, mozda se ukaže prilika.
    U koliko sati pocinje?
  • austrijanac
    6.5k

Točionik spajam u 9 pa cijeli dan.
    Prva tekma u 11, nažalost ove godine nece igrat previše HNLovaca kao prošle godine jer se igra kolo prek tjedna, no doci ce ih sigurno platit pivu.

Nikola Pokrivač je bio rado viđen na svim terenima u kraju, od svih zvijezdica koji su dolazili pred kraj svoj karijere u naše klubove (Prosinečki u Marof...), Nikola je bio najveći. Kako se on ponašao na terenu, prema protivnicima, suigračima i pogotovo sucima je za knjigu i uzor svim mladima.
  • ŽacZgb
    216
    Sretan i blagoslovljen Uskrs svima!
  • Noel
    10.9k
    Preminuo Papa Franjo..
  • Hnlovac
    1.9k
    PUMB izvanredan covjek i meni jako drag papa, svijet je danas ostao bez velike osobe
  • M94
    1.7k
    O mrtvima sve najbolje, ali covjek iz naroda, sluga Bogu i ljudima ne bi trebao bit produzena ruka politike.
    Davno su mi se zgadile te Vatikanske sponzoruse koje sve manje imaju veze sa pravim vrijednostima.

Papa Franjo je osudio ‘neutemeljene’ ideološke dezinformacije o cjepivima protiv COVID-a 19, podržavši nacionalne kampanje cijepljenja.
    Papa Franjo: Istospolni brak treba zakonski regulirati

Daleko je to od toga cemu Pape trebaju zapravo teziti.

Sretan Uskrs svima!
  • Boysica
    766
    Sretan vam i blagoslovljen Uskrs ...
    naletim kasnije ja sam tu doma u Zapu .. vidimo se na pivici
  • Marktwain
    271
    Vidjet ćemo kojim će putem Crkva krenuti, nastaviti progresivno kao ili vratiti se konzervatizmu.
  • Patak
    3.3k
    Nek se vrati Tradiciji. Što "progresivnije" to brži raspad.
  • Noel
    10.9k
    Nebi rekao da je Franjo tolko bio progresivan koliko su ga progresivni mediji takvog željeli prikazat.
  • Jaro
    9.7k
    bas i ja pokusavam skuziti sto je to tako progresivno Papa Franjo napravio...
  • Droljo
    15.1k
    Papa je bio normalan čovjek. RIP
    Šteta da takvi odlaze.
    Toliko od mene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.