• eol12
    687
    Joj ovaj sapit, šta priča ta budala
  • The Octopus
    259
    Vrlo vjerojatno u tom slucaju Livaja odlazi
  • rioda
    8k

Blaž Duplančić pak piše da to nema veze s istinom
  • Dani Olmić
    1.3k
    Kako si oni mogu priuštit takve igrace da mi je znati (ako su istine)
  • miro
    6.3k
    kaj je rekao?
  • GOAT
    2.4k
    Ovi doli ce pricat o svemu samo ne o losoj igri.. malo sudac, malo Dzeko i nakon sljd kiksa ocekujemo novi PR clanak vani.
  • eol12
    687
    kao opravdao je crveni za dialla i rekao da je glup i nepromišljen potez i onda povukao paralelu kako je i igrač Varaždina napravio nepromišljen potez kao igrač koji ima već žuti karton tako startati na livaju
  • Pacho
    512

Stvarno slicno
  • Marcinko
    685
    Crveni kartoni bi bio i samo da je zamahnuo šakom prema njemu, bez kontakta.
  • Jos-Optimus
    5k
    Ma s njima je nemoguće pričati, oni su stvorili taj neki svoj balon gdje su oni žrtve i pokradeni i apsolutno nema veze što se u stvarnosti događa. Dečko kojeg poznajem, frajer ima troje djece, u suštini normalna obitelj, on je daleko od glupog, ali u pitanju Hajduka...kaže vidjeli bi mi kad bi se Dinamu isključivali igrači u važnim tekmama...kažem mu da su nam doslovce isključeni igrači u 2 zadnja derbija s Rijekom i Hajdukom...ma ništa to, 20 godina smo krali, sad kad nam nema Mamića smo jadni i plačemo...
    Ne možeš pričati s budalama...jednostavno sam odustao
  • vjeko1701
    13.8k
    Ako ode Petković a dovede se Mierez pa budemo na trojci Mierez, Kanga, Kule, bit ćemo na tri napadača gdje je svatko od njih pokazao da može pasti u toliku psihološku rupu da ne može pogoditi ni prazan gol s pola metra.
  • nwankwo646
    530
    Uvik se diče poštenjem i jadni oni kradu ih 20 godina, a kad se u njihovu korist dogodi greška/krađa onda se odma pozivaju na prošlost i kako se njih kralo i ka ok je... To bi onda značilo da je ok da se sad za njih krade dok se 20 godina ne "ulivela". To je njihova principijelnost i poštenje.
  • mali M
    7.4k
    mislim da skoro svi ovdje imamo takva poznanstva...
  • Jurki
    16.9k
    Nisu to nikakvi borci za pravdu, posteno suđenje ili isusivanje nogometne mocvare.
    Zakaj ne ukazuju na greske koje idu njima u korist ako im je cilj cim bolje suđenje?
    Ok, nasi suci su losi, ali isto tak su losi tereni, stadioni, treneri, igraci i uprave.. i onda bi mi kaj?
    U svakoj ligi je suđenje lose, tj nekad malo bolje, nekad malo losije.
    Svi mi seremo po sucima, ali stvarno kad udahnes i razmislis.. covjek koji odluci uzeti fučku u ruke mora biti teski mazohist da si dozvoli da ga po nizeligaskim terenima naganjaju igraci i navijaci s vilama... i tak sve do prve lige. I ak ima to znanje/sposobnost da dojde do te prve lige.. tam mu se prijeti ubojstvom ako nekaj krivo dosudi.
    Policija naravno te prijetnje ne uzima za ozbiljno, umjesto da te osobe kazni.. jer prijetnja ubojstvom nije mala stvar.
    I onda budi ti nogometni sudac u Hrvatskoj.
  • tomi-pds
    103
    Mene zanima zašto naši šute ko pizde i ne traže strane suce dok još ima vremena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.