• Zagreb1992
    2.2k

Postajtete šizofreničari kao oni dolje

Nigdje se nije spominjao Dinamo od strane njih tako da ne vidim potrebe da se klub upliće tu ...Teren je mjerilo
  • striko
    2.1k
    Evo malo panike i od mene. Kad je zadnji put Papa umro hajduk prvak bio. Čak je i isti mjesec u pitanju.
  • Efes Pilsen
    10.7k
    Da te umirim, zadnji put kad je Hajduk bio prvak ja nisam imao prebijene, danas imam! Zaprati me za jos podudaranja.
  • Toni90d
    1.6k
    Evo malo panike i od mene. Kad je zadnji put Papa umro hajduk prvak bio. Čak je i isti mjesec u pitanju.striko

I od tada nisu skoro 20 godina osvojili prvenstvo. Ako je to cijena, nek se ponovi. Na novih 20 godina dominacije :nerd:
  • rioda
    8k
    Uvik se diče poštenjem i jadni oni kradu ih 20 godina, a kad se u njihovu korist dogodi greška/krađa onda se odma pozivaju na prošlost i kako se njih kralo i ka ok je... To bi onda značilo da je ok da se sad za njih krade dok se 20 godina ne "ulivela". To je njihova principijelnost i poštenje.nwankwo646

U raspravama o suđenju sa sebi poznatim tovarima uvijek iskoristim argument da su vjerojatno još dužni za pošteno suđenje... To im nekako ugasi želju za daljnjom raspravom :grin:
  • Carrasco
    5.9k
    Evo nekih 20 grešaka u korist hajduka otkako je VAR uveden. Vrlo vjerojatno mi je promaklo dosta toga jos.
  • Crni86
    9.5k
    Erceg je isto tako bio sudac na prosloj utakmici istre i hajduka na poljudu. Utakmica gdje je istra zakinuta kod drugog gola hajduka gdje nije svira ocigledan faul trajkovskog. Utakmica je zavrsila 1:1

Zadnje 4 utakmice ta dva kluba zavrsile su nerjesenim rezultatom.
  • Fabercaster
    158
    Postajtete šizofreničari kao oni doljeZagreb1992

Smatram da Hajduk nema pravo krasti i objavljivati VAR snimke. Smatram da Hajduk nema pravo gurati Pajača i uzimat mu sprej. Smatram da Hajduk nema pravo prijetiti sucima da će suditi u Arbanasima. Smatram da Hajduk nema pravo zahtjevati ili odbijati strane suce. Smatram da Hajduk nema pravo prijetiti neredima zbog broja ulaznica na Maksimiru. Smatram da Hajduk nema pravo ulaziti u svlačionicu sucima nakon utakmice. Smatram da nemaju pravo gađati ljude bakljama na zapadu jer su ih neki smjestili bliže zapadnoj, umjesto istočnoj tribini gdje nema nikog.

Kad se sve zbroji imamo povlašteni status jednog kluba kod HNSa, pritisak na suce, odabir sudaca, prijetnje degradiranjem, prijetnje nasiljem i fizičko nasilje. Ako samo meni to sve zvuči kao modus operanti nekoga unazad 15-20 godina onda ću potpisati da sam šizofreničar gdje god treba. Daj lud da sam papir.
  • nwankwo646
    528
    proba sam to nedavno, odgovor je bija da su oni plaćali da ih se ne krade, ništa više :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.