• Marcinko
    677
    Istrijani su dobro proslavili, samo valja završiti sa slavljem, da ne bude kao i poslje utakmice s Dinamom.
  • Carrasco
    5.9k
    2 boda protiv Belupa i eto ti već 5, pa onda u prvom kolu protiv Belupa još dva boda i eto ti 7 pa onda protiv Osijeka na Poljudu još dva i već 9.

To je ono što je bilo očito. E sad uzmi u obzir koliko je utakmica trebao propustiti igrač koji sudjeluje u 60% njihovih golova. Uzmi u obzir onaj faul u Koprivnici iz kojeg su zabili, pa ono guranje Livaje protiv Osijeka, pa onda onih 7 startova Kalika bez žutog... vjerovatno sam nešto i propustio.
  • NORTE
    14.8k
    nisu prikazali jedini kut snimanja gdje se jasno vidi da je kontra-faul.Peškaman

"Slučajno" naravno, kao i "nestanak struje" kad su zabili gol iz zaleđa.
    VAR također direktno donosi bodove Hajdugu.

Suci za utakmicu imaju naknadu od valjda 500 eura i dobivaju prijetnje.

Samo zato jer ih Hajdug ne želi zato i ne dolaze strani suci.

Sve se radi u korist zla koji sramoti hrvatski nogomet svako ljeto.

Klub koji donosi europske pobjede i stvara europske zvijezde i reprezentativce je nebitan.
  • Toni90d
    1.6k

Gdje su startovi đonom od papucara, pa od istog sumo hrvača prekršaj protiv nas u 16m.

Ne može čovjek ni prebrojiti koliko su direktnih poguranaca imali. A one sitne gdje bi prigovarali sudcu, gurali udarali protivnike, to ni sami ne znaju.
  • The Octopus
    258
    Od svega toga jedino ono u Puli mi je u kategoriji grubih gresaka, razumijem ja sta pricate i frustrirajuce je to slusat i gledat ali zelim da fokus bude na nama i vjerujem da je to jedini ispravan nacin za uzet titulu. Ako klub reagira, ok ali neko panicno zazivanje stranih sudaca nije rjesenje. Ako budemo pravi pobijedit cemo ih pa makar Gattuso sudio, ako ne budemo pravi ili ako budemo kao sto smo bili vecinu ove sezone nece nam niti jedan sudac pomoc.
  • Carrasco
    5.9k
    pa od istog sumo hrvača prekršaj protiv nas u 16m.Toni90d

Ovo nisu ni stavili u analizu na Maxsportu, a jučer kao stavili prigovor Livaje :lol:
  • Zagreb1992
    2.2k

Ma čista glupost ...oni vode bitke na 2 strane ..Naši neka bace fokus na teren i amen ..Jbt kao da se bojite tovara pa se traži strani suci ..ako su igrači pravi nije bitno jer sudac strani ili nije ..Melji na terenu
  • Toni90d
    1.6k

Melji na terenu, a oni ovako iz glave imaju 10 poklonjenih bodova. Koliko će ih tek još dobiti. Možemo mi sve ove utakmice pobijediti kao u Šibeniku, šta nam znače kad ovi dobivaju poklonjene bodove. I to nije samo ovu sezonu, nego najmanje zadnje 3.

Želim im najmanje 4. ligu, a što se mene tiče mogu se zauvijek ugasiti. Rak rana našeg nogometa!
  • Crni86
    9.5k
    Nasi suci jesu losi, ali ljudi moji koja normalna osoba bi se u ovim uvjetima bavila sudenjem? Da tebi jebmu majku, prijete smrcu ti prijavis murji i nikom nista….. Ja nemam komentara evo.

A sudacka organizacija na celu sa hns-om suti. Na stranu kaj i sta je Bruno Maric ali ono mahanje zastavom je ogavan cin koji je prosao nekaznjeno. Kakvu poruku su dobili ostali suci tim cinom kada im se sefa ne zeli zastiti? Vama neko i doslovce moze odsjec glavu i nikom nista ili? Di je ono kaznjavanje komentiranja sudenja, vrsenja pritisaka itd? Gdje je nestala ta praksa? Svatko tko zgubi prvo upere prst u suce i onda se cudimo zas imamo lose suce…
  • rioda
    8k
    Daniele Siebertu, željno te iščekujem :pray:
  • Big Daddy
    1.5k
    Ne bu im ni to pomoglo., najkasnije nakon direktnog duela ih prestizemo
  • Orc123
    11.2k
    Nema tih novaca za koje bi ja bio sudac u hnl-u....jest da su losi ali ocito da nema ni navale za to zvanje posto nitko normalan ne bi zelio prezivljavati to....i sam taj pritisk sigueno ima utjecaja....bolesno okruzenje i bolesni uvjeti rada.....i ja se ljutim na njih i mislim da ih je većina stvarno losa ali sta bi sad trebao, ic im pod prozor i jebat mater?
  • Carrasco
    5.9k
    Evo pa ako oce netko mail da posalje na adresu:

Predragi Max sporte,

S obzirom da u nekoliko navrata niste pokazali neke situacije kao što su mogući drugi žuti karton za igrača Gorice kad je laktom udario Baturinu kao i start igrača Šibenika nad Baturinom koji je za mogući crveni, također i 7 prekršaja gospodina Kalika koji nisu bili za žuti, a pokazivali ste faul za slobodni udarac na 40 metara od gola za Dinamo, jučer ste pokušali svoje ponašanje relativizirati pa ste izvadili besmislenu situaciju prigovora Livaje i tako nam solili pamet, u prilogu vam šaljemo situaciju iz derbija na Poljudu iz 35. minute koja bi izazvala građanski rat da se dogodila na drugoj strani, a za vas nije bila dovoljna niti za analizu(slučajno jel).

https://streamable.com/q4dx58
  • Jurki
    16.9k
    O cemu mi pricamo.. kolega s posla inace tovar.. veli da je Livajin sumohrvacki zahvat u Puli sasvim normalna stvar i da se za to ne treba dobiti zuti karton.

Kakvih god mi imali problema, upravu losu ili dobru, pusacke sobe, trenere koji su zalutali u taj posao.. fala Bogu kaj navijam za Dinamo.
    Ne veli se badava - glup, gluplji, tovar.
  • SAS1987
    17k
    Nije da su te prijetne "tek prijetnje", treba ih zaustaviti dok nije kasno.

Bruno Marić izvadio je i pištolj! "Napali su nas kao vikinzi! Kriva je bivša uprava Hajduka"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.