• Filip85
    116
    veli da je Livajin sumohrvacki zahvat u Puli sasvim normalna stvar i da se za to ne treba dobiti zuti karton.Jurki

U hokeju na ledu, gdje je fizički kontakt puno više dozvoljen nego u nogometu, lakat se kažnjava sa 2 minute, a ako je intenzitet udarca dovoljno jak onda i sa 5 + 20 (ekvivalent crvenom kartonu u nogometu). Reci kolegi da je debil kao i zalizani tovar :)
  • El Madrigal
    295
    Al kad već spominješ tu utakmicu, nek njom Šibenik osigura opstanak, a Osijek ispadne...Brusa

Osijek neka u iduća 2 kola skupi 2 do 4 boda. Moraju se više krenuti spašavati!
  • Brusa
    2.8k
    to može! :grin:
    A može i svih 6 što se mene tiče :wink:
  • NitkoBitan
    25.3k
    Kolegica sa posla (iz Dalmacije) je slavila rodendan pa se tako taj dan na poslu pustala Radio Dalmacija. Ljudi moji meni je vise istrunuo mozak nego od gledanja one špijuniro golubiro tik tok gluposti. 24/7 Dalmacija i Hajduk. Covjek bi pomislio da su zasebna drzava.

Znaci oni su mrtvo hladno pitali slusatelje gdje planiraju proslavit naslov prvaka...
  • El Madrigal
    295

To je bila i moja ideja. Malo modificirana. Ako igra trojka koja se bori za naslov doma, oni plaćaju 70%, a 30% HNS, a u gostima ako igraju, domaćin placa iznos koliko koštaju domaći sudci, a ostatak dijele HNS i trojka. Nitko od malih neće biti zakinut financijski niti nogometno, a trojka može biti mirna da će sve biti pošteno. S obzirom da igraju i međusobno to je svega 15 utakmica. Nije neki financijski izdatak!
  • rokikaciga
    894
    ti upali Radio Banovina
  • NitkoBitan
    25.3k
    Na Banovini se jednom pustale neke tovarske pa sam ugasio :sweat: Ipak postoje neke granice tolerancije.
  • rokikaciga
    894
    Nisu valjda i oni zatrovani? A jebote...
  • Eduardo
    23.6k
    Barıs Yurduseven, turski novinar, objavio je informaciju da Edin Džeko napušta Fenerbahce i da je već potpisao ugovor s Hajdukom za sljedeću sezonu.
  • Mr Anderson
    11.3k

Baš me zanima tko će njega plaćati ako je to istina.
  • Jay
    1.1k
    Znaci oni su mrtvo hladno pitali slusatelje gdje planiraju proslavit naslov prvaka..NitkoBitan

Nadam se da je netko nazvao i rekao na Trgu.

Hahaha opet Džeko, a nije ni svibanj...
  • vjeko1701
    13.8k
    Za čije pare?
  • Omake
    7.2k
    teška i tragična vijest za radnice Tommya na ovaj Uskrs
  • Droljo
    14.9k
    Na Banovini se jednom pustale neke tovarske pa sam ugasio :sweat: Ipak postoje neke granice tolerancije.NitkoBitan

Kraj toliko narodnjaka usudili se dalmatinsku pustit?
  • Marktwain
    263
    U subotu navečer na Htv3 bio je film Čovjek koji je ubio Liberty Valancea.
    Svaka sličnost s ovim događanjima je slučajna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.