• E46
    1.3k
    Decki o tome govorim nikakav Jovicevic nije potreban, imamo 2 top trenera u nasem hnl bazenu a to su Garcia i Kovacevic, i Goran Tomic je dobra opcija.
  • Zagi
    9.5k
    Sve si reko s riječju radikalno.austrijanac

Ako idemo na radikalan rez svlačionice i odstranjivanje igrača koji se ne uklapaju u viziju onda...
    zamisli da dođe u Dinamo, svlačionica bi ga pojela.austrijanac
    ...ovaj problem nebi postojao?
  • jakov1
    546

Neovisno o Kovacevicu, primadone u klubu ne rjesava trener, nego onaj tko ih je zaposlio - u Dinamu je to sportski direktor. Igraci mogu biti nezadovoljni ili revoltirani iz tri razloga: 1) misle da ih se ne koristi koliko/kako treba, 2) nisu zadovoljni s financijama, 3) "nece meni nitko govorit sta da radim".

2) ocito rjesava SD, 3) ne bi nikad ni trebali proci selekciju za klub, a treneru na dusu moze ici samo 1), ali samo ako ne radi dobro. Ako radi dobar posao, igraci koji nisu zadovoljni njegovim idejama i vizijom ionako nisu za klub i za suradnju tako da je to opet primarno posao za SD-a.

Da pojednostavim - kad se Ronaldo ili Vinicius dure, ne nagazi/naguzi ih Ancelotti koji sutra s njima mora raditi kao da je sve normalno, nego Perez.
  • FelceAzzurro
    338
    Vi bi Garciu u Dinamu s ovim igracima? Pa bio je Fabio koji je htio da mu ekipa igra tako pa ga igraci nisu mogli pratiti,zamisli :lol: Da, Garcia. Za naše igrače bi najbolji izbor bio Vjeran Šimunić.
  • Dadox
    173
    Uvijek sam za domaće ljude,ali intrigira me ovaj Garcia.Još da sa sobom povede Lisicu i Rozića pa dodatii Jagušića….
  • Zagi
    9.5k
    Još da sa sobom povede Lisicu i RozićaDadox

Nije to dovoljna kvaliteta. Izgledaju bolje nego što to jesu, kaj je opet veliko priznanje Garciji.
    Mislim da bi recimo Cordoba rasturao u Istri.
  • miro
    6.3k
    Mislim da se tu griješi, ja sam siguran da bi i Lisica i Laval i Rozić i Cordoba izgledali ko zvijeri u npr Konferencijsokj ligi pod Garciom
  • rokikaciga
    914
    Ovakvi upisi me tjeraju da griješim na Veliku Subotu. Makar ništa na glas nisam izrekao ali znate ono "mišlju, riječju, dijelom i propustom"....
  • Hebimir Strašni
    65

Cordoba nebi rasturo ni u Babinoj Gredi
  • Droljo
    15k
    Taj Rozić nije niti jednu utakmicu odigrao 90 minuta za istru. Uglavnom je zamjena lawalu. Dajte malo realnosti. Ko deca neka. Jbte zapalite se za svakog igrača koji zabije tovarima ili rijeci.
    Pa kak bi dinamo izgledao u ligi prvaka da smo doveli hnl proizvode koje tu ekipa zaziva već dugo?
    Radeljić, mudražija, lawal, rozić, lisica, pašalić, valinčić, koski, jurišić, bukvić. Evo ih 11 za napad na 6 mjesto hnla jbte led
  • Hrc-Vg
    637
    Većina igrača s kojima smo imali najbolje rezultate su proizvod HNL-a…Ne znam čemu podcjenjivanje…Lisica, Pašalić i Koski bi nam bilinu prvih 11.
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Ne treba podcjenjivati, ali ne treba stvarati hype nakon jedne dobre partije. Pašalić je došao do reprezentacije kroz Rijeku i to je ispala greška što ga nismo uzeli, ali po meni Lisica nije igrač za Dinamo, dečko je imao dvije asistencije jučer, ali ne igra dobro u kontinutetu. Nadam se da griješim i da će dečko ostvarit odličnu karijeru, ali ja baš ne vidim pojačanje u njemu. Izgleda bolje od Cordobe u HNL-u, ali zar bi to trebalo biti mjerilo? Dinamo može i mora puno bolje.
  • Hrc-Vg
    637
    Ja gledam Istru kad god mogu i dečko s svakim dodirom pokazuje da je spreman za višu razinu nogometa. Ak prodamo Baturinu, Stojke ide na 10-ku. Cordoba nije igrač za Dinamo, a mislim da je Mbuku dobra opcija za rotaciju na 10-ki, za krilo je prespor.
    Najbolje desno krilo HNL-a je Lisica, a već i ptice na grani znaju da Boban neće tražiti best buy 2. francuske lige…Mislim da bi nam on trebao biti prvi izbor za tu poziciju.
  • Danko
    2k
    Koskija bi definitivno trebalo dovest, s tim mentalitetom nemožeš fulat.
    Lik je čvrst u obrani + zna proigrat, krenut naprijed kad treba, baš ono kakve stopere trebamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.