• Dudu9
    1.6k
    Nisu mi jasni razlog zašto ne žele modrića je to da nije dovoljno isticao da je dinamovac itd, pa kad dovodimo igrače pogotovo strance kakvi su to dinamovci?
  • Facke
    5.7k
    Mamic je proslost. Kak je Dinamo pod njim funcioniral je proslost. Onda dejte ak ste takvi prema Modricu kritizerajte i neke igrace tere sad imame u momcadi zbog odnosa i kontakta s Mamici. Ja mislim da mi ni pol toga nezname kaj se se dogadale, kakvi su se pritiski vrsili na igrace, i kak su agenti v te vreme iste imeli veliku korist od sega toga. Bi ja vas videl v te vreme, mlad decke s 19/20 let i da vam dojde covek ko Mamic i veli potpisi te. Kak bi vi reagerali. Usrali bi se same tak i potpisali. I ste veli da nebi , laze sam sebe. El i da velite da nebute potpisali, neke bi imel v ruke da vas proba prisiliti ili da vas prisili.
    Tak da najte glumiti i osudivati neke cemu skorem ima 20 let.
  • fakin
    416
    znaš li ti razliku između toga da je netko bio dobar s nekim i toga da je netko izvlačio 50 milijuna kuna iz kluba, odnosno pljačkao klub?
  • ŽacZgb
    216
    Više nemamo upravu koja nam govori da je ovo “njihov” Dinamo i da si navijači osnuju svoj. Osluškuje se i glas navijača,pa ako bi većina bila protiv,ne bi Modrića nitko ni zvao.
    Veliki teret mu je muljanje sa Mamićem,sa druge strane su ima pluseva koje bi imali od njegovog dolaska. Potencijal od marketinga je ogroman,Dinamo na FB/Instagram zajedno ima oko 1.1m pratitelja,a Luka 60m! Sigurno bi prodali i neke dresove ljudima koji “do jučer” za Dinamo nisu ni čuli.
    Kao roditelj mogu napisati i da dosta klinaca za razliku od mojih kojima je od rođenja samo Dinamo bitan,hrpa njihovih frendova su više fanovi određenog igrača nego kluba i onda tog igrača prate kam god da ode. Pa bi po meni njegovim dolaskom privukli i neke od tih klinaca koji ni ne prate HNL,a svaki član više,svaki prodani dres više je plus za klub.
    Igrački on ako može 60 minuta bez problema pomoći Realu i repki,onda može i Dinamu bez problema,pogotovo u HNL.
  • rokikaciga
    928
    Evo ja ću odgovoriti. Znam kada je netko mlad, naivan i zelen i naiđe na vucibatinu kao Mamić koji je karizmatičan, manipulator i točno zna kaj napraviti i reći da se ti osjećaš da ono kaj ti radiš za njega je zapravo dobro i sigurno. Modrić je napravio sranje i to veliko i on je toga svjestan.

Ono kaj je on rekao na sudu "ne sićan se" je zapravo ono kaj amerikanci imaju pod peti amandman ilitiga u prijevodu - nema konkretnog odgovora na upit odvjetnika na sudu da sebe ne inkriminiraš u procesu protiv trećeg lica. To postoji i kod nas samo ne znam kako se zove.

Točno znam kako njuška kao Mamić funkcionira i razmišlja u takvim situacijama. Sve će reći, napraviti da se ti osjećaš dobro, sigurno i sretno da napraviš ono kaj on hoće. Makar to bilo i neispravno on će tebe ubjediti da je to ispravno. Makar to bilo ilegalno on će tebe ubjediti da se tebi ništa neće dogoditi. itd itd

Tako da shvaćam i njegovu šutnju prema Dinamu sve dok je Mamić duhom i/ili tijelom bio prisutan ovdje.

Ne opravdavam Modrića. Napravio je sranje. Ako je voljan doći u Dinamo pred smiraj karijere sada kada trupla glave nema, a kostura je sve manje...poboljšao bi si sliku sa navijačima i simpatizerima Dinama. Pogotovo ako to ne bude odrađio preko one stvari, a poznavajući koliki je Luka profesionalac onda će to odraditi kako treba ako se odluči na povratak.

Svi znamo da bi povratak bio u svrhu očuvanja forme za SP'26. I to je u redu.

Modrić je i dalje tata mata veznog reda za bilo kojeg igrača na svijetu. U manjim dozama je i dalje najbolji vezni igrač na svijetu. Ne može on to držati 65 utakmica u sezoni s prosjekom od 80 minuta po utakmici kao prije 10 godina. Ali jedno 10 utakmica izvuće to iz sebe i stvarno izgleda kao najbolji vezni igrač na svijetu. Ostatak se mora paziti i igrati sa smanjenim intenzitetom ili minutažom. I takav Luka bi se igrao sa protivnicima na našim pašnjacima.

Ako se Luka zaista odluči vratiti na poziv Bobana može rehabilitirati svoju sliku sa navijačima.

Još jedna stvar - 'pronevjera' novca iliti tax evasion/fraud u Španjolskoj je relativno normalna stvar za strance sportaše. Svi stranci u Španjolskoj više-manje budu 'uhvaćeni' od porezne zbog glupavih zakona tamo koji se kose sa ikakvom logikom. Ronaldo, Messi, Anceloti, Etoo, Neymar itd svi su uhvaćeni od porezne i morali su platiti kaznu.
  • fakin
    416
    Covjek je imao 23 godine, bio je glavni igrac Dinama, najbolji igrac lige, imao je i iskustva i love i status do tad.
    Znaci nije bio ni anoniman, ni mlad, ni neiskusan, ni siromašan tada
  • rokikaciga
    928
    Tocno se vidi da se nisi susreo s takvim ljudima kao Mamic i probao odraditi nekakav biznis. Nemas pojma o cem pricas.

Zivio Rodo.
  • Marcinko
    686
    Šanse za dolazak Modrića su minimalne, čak i manje od toga.
  • El Madrigal
    297
    Kako je Isus rekao kada je trebalo kamenovati Mariju Magdalenu: "Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen."
    Dakle, tko od Vas, poštovani Zonaši, na Modrićevom mjestu ne bi svjedočio u korist onoga tko ti je sve dao? Ako ste svi Vi ovdje tolike moralne vertikale, onda za našu Hrvatsku i našu djecu nema straha. Budućnost našeg naroda je bajna i sjajna... Sva djeca će nam biti poštena, u Hrvatskoj više neće biti mita i korupcije... Zapravo, zamislite koliko bismo ga svi popljuvali da je tada svjedocio protiv ZMa, a dao mu je čovjek sve. S brda ga je uzeo i, što jest jest, ima velike zasluge za cjelokupnu njegovu karijeru. Zamislite da vi nekome omogućite sve, a on Vam kad postigne više ciljeve okrene leđa. Bez obzira što se radi o Glavonji, Modrić bar nije bio Juda i okrenuo se protiv čovjeka koji mu je, činjenica čista, omogućio sve.

I ne, ni slučajno nisam Mamićevac. Ne podnosim toga čovjeka.

Luka Modrić je najveći vezni igrač u povijesti i to po mnogim ljudima iz svjetskog nogometa, realno i objektivno jedan od 3 najveća, jedan od najvećih, a po većini i najveći hrvatski nogometaš u povijesti! Igra čovjek u Realu i da je Real ove godine malo bolje stajao, Luka bi potpisao novi ugovor. Naravno da ne treba igrati sve utakmice, ali Europu i derbije, a ove male svaku drugu neka odmara. On još i nogometno i ljudski ima što dati Dinamu. Barem do tog famoznog SPa 2026. godine, dakle u idućih godinu dana. Ne uspoređujte ga s Raketom koji već 2 godine ne igra ozbiljan nogomet. A Luka je kapetan Real Madrida, 15 erostrukog prvaka Europe, sa 6 ( ŠEST) osvojenih Liga prvaka, Zlatna lopta, kapetan reprezentacije koja u zadnjih 7 godina ima 2 medalje sa SPa i medalju iz Lige nacija! Halo, ljudi!
  • El Madrigal
    297

Ti toliko kenjaš na ovoj Zoni, to je zastrašujuće. Pljujes po svemu. Naravno, demokracija je i imaš potpuno pravo izraziti svoje mišljenje. Ali koji si ti lik, jedan "mučki" provokator. Sve ti je negativno, stalno udaras kontru, kao da čitam one komentare ispod članaka o Dinamu na index.hr
    Toliko zle namjere, toliko loših momenata, naprosto ne vjerujem da toliko žuči ima u jednom navijaču Dinama. Nekada što pišeš, čak si i u pravu, ali ti te neke realne, a negativne stvari, toliko još spustiš za nekoliko potencija, preuveličaš, uneseš zloće i negative da je to strašno.

Nikada ti se nisam obratio, a ovo je i zadnji put. Više ti neću odgovarati, a ti piši i dalje što hoćeš. Pozdrav

P.s. oprostite zbog OTa.
  • Tom Hanks
    3.7k
    Žalosno koliko ljudi ima puna usta gospoštine a onda bi one koji su suprotno od toga dovodili u klub,koji su im isti taj klub oštetili.
    Dinamo je bio uspješan i prije ovoga,uspješan je bez njega i nastaviti će biti uspješan bez njega.
  • Zvonkec
    250
    Ne hvala, nek ode u Hajduk pa se s Rakiticem sprema za SP.crophantom

Gospodo draga koji ne želite luku u dinamu vi niste navijači dinama vi ste mrzitelji mamića. Sva sreća da je Zvone normalna osoba koji zna kolko bi luka značio i na terenu a i izvan. Čovjek je najbolji hrvatski nogometaš ikad, ima fanove od pola do pola. Nevjerojatno je da neko ko želi dobro svom klubu ne želi da dođe. Neznam očito vi kad se repka vraćala sa srebrom iz Rusije niste bili na dočeku jel je ''lukica simbol svega zla u dinamu i hr nogometu''. Meni je donio puno sreće i želio bi ga vidjet da nas povede jednu sezonu i ispuni obećanje. Ako ode negdje drugdje to mu nebum oprostil. Ovo da završi karijeru u realu još kak, ali ak nema novog ugovora tamo nema kaj razmišljat
  • Dinamosaur
    2.1k
    Gospodo draga koji ne želite luku u dinamu vi niste navijači dinama vi ste mrzitelji mamićaZvonkec

Gospon ne lupaj. Vasu cijenu rada neka odredi vas poslodavac koji ce to prosuditi po njemu bitnim parametrima. Isto kao i Luki. Jel bi mu vi sad dali jos par milijuna da nam dođe i za kaj?

Luka Modric je legenda HR nogometa i lik o kojem su brojni videi napravljeni u vezi sudenja mamicu.
    Sad je covjek sa 4 banke. Ne zanima ga Dinamo.
    Koji ce nam k
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    "Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen."
    ...
    Ako ste svi Vi ovdje tolike moralne vertikale, onda za našu Hrvatsku i našu djecu nema straha. Budućnost našeg naroda je bajna i sjajna... Sva djeca će nam biti poštena, u Hrvatskoj više neće biti mita i korupcije
    El Madrigal

Tko nikada nije primio (ili dao) plaću na ruke...
    Tko nikada nije ništ naplatil u fušu...
    Tko nikada nije prodal cugu ili sladoled bez računa...
    Tko u lokalnom klubu nije skupljal oko igrališta za ulaznice na tekmi bez fiskalizacije...
    Tko si nikada nije preko reda i po vezi zrihtal ovo ili ono...

Jer time pljačkate moju domovinu!
    (u koju se i sami kunete)
  • vjeko1701
    14k
    Vidim da će polako ići prema ključanju ove rasprave. Ovisi o vama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.