• Dudu9
    1.6k
    Nisu mi jasni razlog zašto ne žele modrića je to da nije dovoljno isticao da je dinamovac itd, pa kad dovodimo igrače pogotovo strance kakvi su to dinamovci?
  • Facke
    5.7k
    Mamic je proslost. Kak je Dinamo pod njim funcioniral je proslost. Onda dejte ak ste takvi prema Modricu kritizerajte i neke igrace tere sad imame u momcadi zbog odnosa i kontakta s Mamici. Ja mislim da mi ni pol toga nezname kaj se se dogadale, kakvi su se pritiski vrsili na igrace, i kak su agenti v te vreme iste imeli veliku korist od sega toga. Bi ja vas videl v te vreme, mlad decke s 19/20 let i da vam dojde covek ko Mamic i veli potpisi te. Kak bi vi reagerali. Usrali bi se same tak i potpisali. I ste veli da nebi , laze sam sebe. El i da velite da nebute potpisali, neke bi imel v ruke da vas proba prisiliti ili da vas prisili.
    Tak da najte glumiti i osudivati neke cemu skorem ima 20 let.
  • fakin
    367
    znaš li ti razliku između toga da je netko bio dobar s nekim i toga da je netko izvlačio 50 milijuna kuna iz kluba, odnosno pljačkao klub?
  • ŽacZgb
    203
    Više nemamo upravu koja nam govori da je ovo “njihov” Dinamo i da si navijači osnuju svoj. Osluškuje se i glas navijača,pa ako bi većina bila protiv,ne bi Modrića nitko ni zvao.
    Veliki teret mu je muljanje sa Mamićem,sa druge strane su ima pluseva koje bi imali od njegovog dolaska. Potencijal od marketinga je ogroman,Dinamo na FB/Instagram zajedno ima oko 1.1m pratitelja,a Luka 60m! Sigurno bi prodali i neke dresove ljudima koji “do jučer” za Dinamo nisu ni čuli.
    Kao roditelj mogu napisati i da dosta klinaca za razliku od mojih kojima je od rođenja samo Dinamo bitan,hrpa njihovih frendova su više fanovi određenog igrača nego kluba i onda tog igrača prate kam god da ode. Pa bi po meni njegovim dolaskom privukli i neke od tih klinaca koji ni ne prate HNL,a svaki član više,svaki prodani dres više je plus za klub.
    Igrački on ako može 60 minuta bez problema pomoći Realu i repki,onda može i Dinamu bez problema,pogotovo u HNL.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.