• The Undertaker
    7.6k
    Odgovor je u prvom postu. Red bi bio da imamo neke kriterije a ne da se odlučuje po osobnim preferencijama. Realno, uloga Nike Kranjčara u klubu bi bila sporedna i da to nije Niko Kranjčar nitko taj angažman ne bi ni primjetio.
  • Paggini
    44.9k
    Realno, uloga Nike Kranjčara u klubu bi bila sporedna i da to nije Niko Kranjčar nitko taj angažman ne bi ni primjetio.The Undertaker

Pa top, ne bi primjetili ni moj angažman, ni tvoj, šta nama ne daju posao i plaću?
  • fakin
    367
    ↪crophantom
    Hoćemo li oprostiti "izletnicima" u Grčku, Zajecu, Deveriću...?
    The Undertaker

kakve veze oni imaju s izvlačenje para iz kluba i nanošenjem financijske štete klubu?
  • crophantom
    91
    neznam ko odlučuje ni kako, no za mene Niko Kranjcar i Luka Modric nemaju mjesta ni na stadionu kao gledatelji, kamoli kao dio kluba. Nisu osobne preferencije, jedan je otišao u Hajduk, takvi su za mene prekriženi automatski, drugi je bio suučesnik u pljački kluba, a i u Španjolskoj je pokazao da mu utaja poreza nije strana. Pokušavamo očistiti imidž kluba i nosimo i dalje teret prošlosti, samo nam sad trebaju takvi likovi.
    Mislim, nije da ja odlučujem o icemu, ali ako se vrati dotični, od mene pljesak na stadionu neće dobiti ni da zabije 5 golova Hajduku doma.

Da ne kažem kolko mi se gadi pomisao da se zaboravljivi vrati i da mu daju kapetansku traku, moro bi prije i nakon svake tekme rakiju tresnut da mogu takvu gadost prožvakati.
  • The Undertaker
    7.6k
    Nismo "legende" kluba, o tomu i pričam.
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    Uzmimo prosječnog klinca adolescenta iz Ponikvi, Vinogradara, Naftaša ili bilo kojeg "selskog" kluba, nek je još k tome završil "dopisnu" srednju školu jer uz treninge i profi ambicije nema vremena za obrazovanje.

Pa kad njemu tamo lokalni automehaničar koji sponzorira klub i predsjednik je istog gurne da samo "pro forme" potpiše neki putni nalog za dolazak na trening ili odlazak na tekmu na temelju kojeg mu je obećana isplata džeparca od 100€...mislite li da taj prištavi klinac koji sanja loptu i svjetla velike pozornice ide (pažljivo) čitati dokument i da ga uopće razumije?

Ili je izglednije da u svojoj naivnosti i neznanju vjeruje ljudima kojima je okružen i samo misli kak bu uzel novi mobač za obećanu premiju?

Mislite li da taj klinac ima "zločinačku namjeru"?

I onda 10 godina kasnije, nakon kaj je u karijeri došel na svoj TOP i zaigral za Rudeš, Cibaliu ili Segestu, osvojil 3. HNL i bil najbolji igrač iste, nakon kaj je i privatno proživjel miljon pamtljivih trenutaka, zovu njega na sud da svjedoči protiv onog automehaničara.

Pa ga tamo pitaju dal se sjeća je li prije punog desetljeća potpisao putni nalog za utakmicu Ždralovi - Letovanić i da li je on zaista svojim autom vozil na tu tekmu ili su išli kombijem, da li je lovu tada dobil na ruke ili na PBZ, HPB, Erste račun, u kojoj poslovnici ga je podignul prije nego je okrenul rundu u lokalnoj krčmi i dal je dio vratil automehaničaru.

Samo spustite situaciju na jedan životno logični nivo, sa 1000x manjim ciframa u igri i imajte stalno na umu da se radi o neukom, naivnom, financijski nepismenom klincu upitnog obrazovanja te bez imalo razumijevanja propisa u ranim svojim ranim dvadesetima.
  • The Undertaker
    7.6k
    nanošenje financijske štete klubufakin

Naravno da imaju ali su oni "naši".
  • fakin
    367
    U točki rješenja o provođenju istrage koja se odnosi na sredstva transfera Luke Modrića u Tottenham, USKOK tereti Mamića da je oštetio GNK Dinamo za 81,1 milijun kuna. USKOK tvrdi da je Mamić kao izvršni direktor kluba nakon Modićeva transfera i nakon što je Modrić potpisao zapisnik kojim se odriče bilo kakvih potraživanja od Dinama potpisao “aneks ugovora o profesionalnom igranju” kojim je predviđeno da igrač dobije 50 posto od budućeg transfera. Na temelju tog aneksa, koji prema optužbi u trenutku transfera 2008. nije ni postojao, Dinamo je od 2009. do 2011. isplatio ukupno 81,1 milijun kuna. Od toga je na porez i prirez otišlo 14,2 milijuna kuna, a oko 67 milijuna kuna prebačeno je na Modrićev račun, od čega je igrač oko 52 milijuna kuna predao Mamiću i članovima njegove obitelji.

ovakav čovjek da dođe u Dinamo? ne hvala.
  • Paggini
    44.9k
    Nismo "legende" kluba, o tomu i pričam.The Undertaker

Pa ne kuzim o cemu pričaš, iskreno. Argumentiraš da je ok da Niko bude zaposlen u klubu jer ne bi imao nikakve odgovornosti?
  • crophantom
    91
    aha, jadan mali Lukica, neuk, pa se opravdano ne sjeća da je kriminalcu dao 52 milijuna kuna.
    Kuzim... daj nemoj molim te, takva opravdanja su teška sramota.
  • The Undertaker
    7.6k
    Slabo pratiš. Ja argumentiram da, po meni, Niko ne bi trebao biti u klubu jer Dinamu neće donijeti ništa korisno. Ali i da taj angažman, ako do njega dođe, neće imati bitnog utjecaja na funkcioniranje kluba. Jedan uhljeb više ili manje. Ono što zabrinjava je što se nazire trend zapošljavanja tzv. legendi koji pridonose malo ili ništa.
    Edit: Razlika između angažmana Modrića i Kranjčara je što bi angažman Modrića odmah pridonio napretku kluba dok angažman Kranjačara ne bi, barem ovako kako ja vidim izvana.
  • fakin
    367
    vidim gore se trola s nekim adolescentom iz ponikva.

luka modrić u trenutku kad prelazi u tottenham ima 23 godine, etablirani je nogometaš i najbolji igrač lige (znači nikakav klinac od 16 godina koji igra u lokalnom seoskom klubu)

Prema optužnici, Modriću je za transfer u Tottenham isplaćeno 67 milijuna kuna, od čega je Zdravku Mamiću dao 52 milijuna kuna. Dinamo je još na transfer platio 14 milijuna kuna poreza i prireza pa je sveukupno oštećen za oko 80 milijuna.
  • Paggini
    44.9k
    Ono što zabrinjava je što se nazire trend zapošljavanja tzv. legendi koji pridonose malo ili ništa.
    Edit: Razlika između angažmana Modrića i Kranjčara je što bi angažman Modrića odmah pridonio napretku kluba dok angažman Kranjačara ne bi, barem ovako kako ja vidim izvana.
    The Undertaker

Slažem se s oboje, da.
  • Mr Anderson
    11.3k
    Nisam ni za Modrića ni za Kranjčara u klubu. Osim već svima znanih razloga protiv, ne znam u čemu bi nam oni pomogli da budemo bolji. Modrić jedino u marketingu. No ako Boban razmišlja o tome i malo oslušne puls navijača, pozvat će ih. Ja se s tim nebi složio, ko što se ne slažem s izborom SD ili pozivom Bišćanu. Ali kritizirat ga neću za sad, ima pravo barem na pola godine mira i podrške. A ako nakon godine dana nebi bilo poboljšanja, onda brate mili, možeš se ti sto puta zvati Zvonimir Boban, zna se što ga ide.
  • Krulek
    790
    Umjesto da neki dinamovci na forumu budu ponosni na to što je dobitnik zlatne lopte i osvajač 6 naslova LP igrao u Dinamu i bio njegov kapetan i jedna od legendi kluba, veće pljuvačine od strane nekih još ne vidjeh. Hoće to kad se više pažnje i podrške posveti nekim " prvoborcima" koji su u vrijeme najvećih uspjeha reprezentacije i prije suđenja " zloglasnim " imenima pljuvali po našem kapetanu u tiskovinama. Oni koji negiraju Modrića, nažalost negiraju i uspjehe naše reprezentacije i našeg Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.