• Peškaman
    6.6k
    Je li tko pratio igrača Celja, posuđen iz turskog Eyupspora Svit Sešlara (23-godišnjak,prema TMu 2,5mil€).
    Momak u ovogodišnjoj konferencijskoj ima 2 gola i 8 asistencija, a u slovenskoj ligi 6 golova i 8 asistencija.
    Može igrati i desno krila i AM (MF).

@Omake ako možeš izbaciti graf za njega
  • Mihaljević
    12.4k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 9/79

Atilla Szalai
    Image_637962637396241873_.jpg
    Klub : Hoffenheim
    Pozicija : Stoper
    Godine : 27
    Ugovor : 06/27

U ljeto 2023. za 13 milijuna prešao iz Fenerbahcea u Hoffenheim, bio je najbolji stoper turske lige tri godine, ali u Bundesligi se nikada nije snašao. Još uvijek je glavna okosnica mađarske obrane, ali u Njemačkoj nikako da ga krene. Trenutno igra na posudbi u Standardu koji nema pravo da mu otkupi ugovor. Ako tražimo igrača sa mentalitetom Dilavera i Lauritsena, ratnika na terenu, koji nam baš fali, Szalai je cheap opcija.

• Omake
    7.2k

Nisam gledao ,ali graf mu je apsurdno dobar

vRyQsMr.png
  • Peškaman
    6.6k

U dvomeču s Fiorentinom jako dobar a i vidim da ima sasvim solidne ocjene u konferencijskoj protiv ekipa kao što su APOEL, Jagiellonia, Lugano, Basaksehira, Betis...
    Zanimljiv u svakom slučaju.
  • SAS1987
    17k
    nisam ga previše gledao i nisam stručan po tom pitanju ali me posjeca na Marka Tolića.
  • Mihaljević
    12.4k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 10/79

Nicolas Milanović
    MILANOVIC.png?w=1200
    Klub : Wanderers Sydney
    Pozicija : Desno Krilo
    Godine : 23
    Ugovor : 06/26

22 matches, 11 goals.

Iz poštovanja prema Pokrivaču neću puno pisati osim reći da je Nicolas prava krila pozicija za narednu sezonu i da su Hrvati iz australske lige on fire ove sezone, i mislim da bi ih za male novce mogli dobiti.

• Kujtim Shalla
    4.6k
    Benjamin Nygren iz FC Nordsjælland,jako dobar napadač
    https://www.transfermarkt.com/benjamin-nygren/profil/spieler/475949 uskoro mu ističe ugovor. Igra i desno krilo. Uz Germana Obuku meni trenutno najbolji napadač što može ponuditi danska liga a da se može dovesti za povoljnu cifru. Nadam se da se nova ekipa više zanima od prijašnje i da pročita ponekad zonu ovdje. Meni bilo zgorega pogledati ova dva igrača. Kolega @Pesca90 ga je isto zapazio
  • Olmic
    4.4k
    Pol istre bi doveo
  • igorvg1989
    87
    Trenera prvenstveno
  • Mihaljević
    12.4k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 11/79

Ville Koski
    aop_KoskiVille20241119.jpg
    Klub : Istra 1961
    Pozicija : Stoper
    Godine : 23
    Ugovor : 06/27

Premalo se priča o dečku, došao u Istru na zimu prošle godine od tada propustio samo utakmice koju je bio suspendiran, viking na terenu. Bio kapetan U21 reprezentacije Finske. Jako me podsjeća na Rasmusa. Moramo više cijeniti igrače iz HNL-a. Neću vuči neke floskule ali Skandinavci se uvijek uklope u momčad za razliku od nekih talibana koji igraju samo za ugovor.
  • Zagi
    9.5k
    @Omake kolega kaj vele grafovi u krugu, tko iskače kod Istre?
    Nisam ih baš pratio ove sezone ali mi na oko onaj mali Maurić izgleda dosta dobro...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.