• Mihaljević
    12.4k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 4/79

Adrian Segečić
    7-ADRIAN-SEGECIC.png
    Klub : Sydney FC
    Pozicija : 10, Desno Krilo, SS
    Godine : 20
    Ugovor : 06/25

Australian League A1 : 21 matches, 12 goals

Krasan igrač, najbolji igrač australske lige, baš danas zabio dva gola, brutalna završnica i odlična lijeva noga. Polivalentan igrač, može igrati na više pozicija. Također igrač koji nema ugovor od šestog mjeseca i uz plaću njemu, može doći za besplatno. Grijeh je ovakvog igrača propustiti.

• Mihaljević
    12.4k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 5/79

Arjan Malić
    250192873.webp
    Klub : Sturm Graz
    Pozicija : Desni bek, stoper
    Godine : 19
    Ugovor : \

Zanimljiv mladi igrač koji polako dobija zasluženu minutažu u Sturmu, već zabio gol u ligi prvaka protiv Leipziga. Od Barbareza već dobio poziv u reprezentaciju, nemam podatak do kada ima ugovor, ali ako mu istječe ovo ljeto...
  • Calello5
    115
    Segečića je već zimus trebalo uloviti, na ljeto će bit kasno. Boljeg ofenzivca za manje para će se teško naći. Onaj koji je gledao utakmicu Hrvatske i Australije U21 zna o čemu pričam. Dominacija na terenu u svakom potezu.
  • MarK
    932
    https://www.transfermarkt.com/andres-martin/profil/spieler/531277

Desno krilo, lijeva noga. Na ljeto puni 26 godina. Igrač koji ima dobar spoj brzine, tehnike i završnice. U 34 nastupa ove sezone 14 golova i 14 asistencija. Racing je u borbi za Primeru. Ako ne uspiju to je prilika.
  • Mihaljević
    12.4k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 6/79

Luka Modrić
    74699.webp
    Ako ga netko na svijetu može dovesti to je Zvonimir Boban, Da pričam nešto o Luki ne mogu , jer su riječi suvišne, najbolji igrač hrvatske reprezentacije i Dinama u povijesti. Dvije najbolje desetke u povijesti Dinama je odraz jednog zdravog velikog europskog kluba.
  • Pacho
    456

Nadajmo se pusingu Reala na sve 3 fronte pa da bude cistka na ljeto.
  • Felip
    417
    Ne vidim nijedan dobar razlog zašto bi se Luka vraćao u hnl okruženje kao aktivni igrač osim da nam proda foru ko i Rakitić "srce me vuklo nazad u moju Hrvatsku".
    Meni je nerealno da bi Bobanova vizija Dinama bila pozivanje legendi da tu završe karijeru.
    Sve to lijepo zvuči i moglo bi biti od neke marketinške koristi, ali osobno nisam za takve poteze.
  • Droljo
    14.7k
    Ako misli odigrati bar dvije sezone neka dođe.
    Pod time mislim da trenira kao i do sada i da bude spreman jebački.
  • Marktwain
    251
    Iskreno, ne bih želio nekog igrača s mrljom u Dinamu.
    Ako se Dinamo već čisti od mulja, jel.
  • Nolifer
    10.4k

Jedna desetka se već vratila, ajmo i po ovu. Pustite me da sanjam.... :yawn: :love: :heart: :cheer: :strong:

Pa pomogao bi nam ovako i onako. A i idealno bi se pripremao za last dance na posljednjem SP koji nam dolazi...
  • Droljo
    14.7k

Pa neka vrati nešto igrama za malu plaću. Bolje to nego da ode u povijest sa mrljom. Treba praštati...
  • Marktwain
    251
    Ne znam, bez obzira na sve, nikad mi on ne bi bio dostojan Dinama.
    A praštanje prepuštam Bogu.
  • Mr Anderson
    11.2k
    Ma super, ajmo graditi novu ekipu oko 40-godišnjaka. Da pitamo Mandžu i Čarlija jeli bi se reaktivirali?
  • Droljo
    14.7k

Dugačka je sezona i ima minuta za sve. A što bi značilo našim klincima kad vide kako luka radi na treninzima i poneki savjet kad dobiju? Za popularnost kluba na globalnoj razini? Nije sve crno ili bijelo...
  • Sbkbbb
    272
    “ Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi” (Ivan 8,1-11)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.