• Peškaman
    6.6k
    Je li tko pratio igrača Celja, posuđen iz turskog Eyupspora Svit Sešlara (23-godišnjak,prema TMu 2,5mil€).
    Momak u ovogodišnjoj konferencijskoj ima 2 gola i 8 asistencija, a u slovenskoj ligi 6 golova i 8 asistencija.
    Može igrati i desno krila i AM (MF).

@Omake ako možeš izbaciti graf za njega
  • Mihaljević
    12.4k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 9/79

Atilla Szalai
    Image_637962637396241873_.jpg
    Klub : Hoffenheim
    Pozicija : Stoper
    Godine : 27
    Ugovor : 06/27

U ljeto 2023. za 13 milijuna prešao iz Fenerbahcea u Hoffenheim, bio je najbolji stoper turske lige tri godine, ali u Bundesligi se nikada nije snašao. Još uvijek je glavna okosnica mađarske obrane, ali u Njemačkoj nikako da ga krene. Trenutno igra na posudbi u Standardu koji nema pravo da mu otkupi ugovor. Ako tražimo igrača sa mentalitetom Dilavera i Lauritsena, ratnika na terenu, koji nam baš fali, Szalai je cheap opcija.

• Omake
    7.2k

Nisam gledao ,ali graf mu je apsurdno dobar

vRyQsMr.png
  • Peškaman
    6.6k

U dvomeču s Fiorentinom jako dobar a i vidim da ima sasvim solidne ocjene u konferencijskoj protiv ekipa kao što su APOEL, Jagiellonia, Lugano, Basaksehira, Betis...
    Zanimljiv u svakom slučaju.
  • SAS1987
    17k
    nisam ga previše gledao i nisam stručan po tom pitanju ali me posjeca na Marka Tolića.
  • Mihaljević
    12.4k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 10/79

Nicolas Milanović
    MILANOVIC.png?w=1200
    Klub : Wanderers Sydney
    Pozicija : Desno Krilo
    Godine : 23
    Ugovor : 06/26

22 matches, 11 goals.

Iz poštovanja prema Pokrivaču neću puno pisati osim reći da je Nicolas prava krila pozicija za narednu sezonu i da su Hrvati iz australske lige on fire ove sezone, i mislim da bi ih za male novce mogli dobiti.

• Kujtim Shalla
    4.6k
    Benjamin Nygren iz FC Nordsjælland,jako dobar napadač
    https://www.transfermarkt.com/benjamin-nygren/profil/spieler/475949 uskoro mu ističe ugovor. Igra i desno krilo. Uz Germana Obuku meni trenutno najbolji napadač što može ponuditi danska liga a da se može dovesti za povoljnu cifru. Nadam se da se nova ekipa više zanima od prijašnje i da pročita ponekad zonu ovdje. Meni bilo zgorega pogledati ova dva igrača. Kolega @Pesca90 ga je isto zapazio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.