• Toni90d
    1.6k

Ti upravo negiraš pljačku Dinama, a i samu reprezentaciju čije je kapetan, jer se ne može sjetiti kad je debitirao za nju. Sam je na sebe pljunuo.
  • NitkoBitan
    25.3k
    Oni koji negiraju Modrića, nažalost negiraju i uspjehe naše reprezentacije i našeg Dinama.Krulek

Nitko ne negira njegove sportske uspjehe i sportsku velicinu. A to kakva je on osoba izvan terena dalo bi se raspravljat.

Uglavnom protiv sam toga da se "slini" za bilo kojim pojedincem i tako prakticki stavlja tog pojedinca iznad naseg Dinama, zapravo tako ponizavamo sami sebe. Kako sam bio protiv toga da se zbog Bobana mijenja Statut i raspisuju izbori tako sam i protiv toga da se za Modrica organizira 100 akcija poticanja povratka.
  • rkru
    27
    ne reagrijate na kruleka lik je troll xD ako nije svako dobro mu zelim. Iako kako on razmislja tako otprilike razmislja zapad maksimira. Pa mozda nije troll tko ce znati xD U svakom slucaju najnepodnosjiviji oblik dinamovca ako to mozemo nazvati dinamovcom xD.

Lik govori o ponosu koji je grijeh, radi od luke zlatno tele što je grijeh. Bas katolicki i ljudski!
  • Zg123
    1.6k
    Ne zelim ga u Dinamu jer mislim da ga apsolutno boli patkica za klub.
  • crophantom
    91
    negiranja uspjeha Dinama ako ne voliš Modrica, sjajno. Kakvih uspjeha? Pa više uspjeha su s Dinamom imali Sammir i ekipa. Covjek nije odigrao 100 tekmi za klub. To što je on s repom ostvario, iako je nogometno gledano vrijedno divljenja, veze s Dinamom nema.
  • NORTE
    14.8k
    Vrijeme je da se ova tema zaključa, barem na neko vrijeme.
  • Krulek
    790

Nije mi jasno kako možeš navijati za reprezentaciju u kojoj igra Modrić ili ti je bliska ona južnjačka" dabogda sve izgubili". Nepodnošljivi sam dinamovac još od vremena prije tvog rođenja, a " trolam" jer ne vrijeđam ljude na osnovu neprovjerenih činjenica i raznih čituljaka po tiskovinama . Ono što vidim na terenu, to i komentiram. I da , svako dobro za uskrsne blagdane ako ih slaviš.
  • rkru
    27

Neda mi se ulaziti s tobom kako se gradi nacionalni identitet pregazilo te vrijeme lepi. star si i nemas vise elana u mozgu.

A prijateljski ti kazem rade nauci kaj je ponos i prestani od ljudi (jos kakav covik je modric da se pricati) raditi zlatno tele xDD

Tolko od mene. Ako uopce ides na tekme ( a znam da neides nego prdis iz birtije) sritno na zapadu prika <3 jedna ljubav
  • Krulek
    790
    Slažem se, moja greška. Sa takvim likovima raspravljati je gubitak vremena i ispod svake razine. Sritno!
  • crophantom
    91
    O tome vam pričam, sam spomen Modrica nas djeli na ove sa zapada i one koji nisu na zapadu, ne treba nam to. Evo ja sam na zapadu svaku tekmu jer sam malo prestar i konstatno umoran od 2 posla pa nemam energije za sjever, ali sam i dalje čvrsto protiv Modrica.
    Iduće sezone nam treba mir, ne nekakve podjele, koje bi on izazvao, to je jasno 1/1.
  • Alkmar1312
    77
    Ne znam kako spomen modrica moze nas dijeliti? Pa svaki posten covjek zna kaj je napravio i da ne treba dinamu.
  • luka modic
    846
    Cak i na ovom forumu je 60 posto navijaca za povratak Modrica tkd na nekoj siroj bazi navijaca vjerujem da bi to islo na preko 75 posto...
  • don
    12.4k
    pa, kad bi gledali sveukupnu bazu Dinamovih navijača, mislin da ih je oko 80% za povratak Modrića, čak i više. Poštujen sva mišljenja, ali je realnost da su takvi u debeloj manjini.
  • rkru
    27

bez generaliziranja nema raspravljanja. Naravno da ima legendi na zapadu pa valjda svi ovdje shvacamo da nije sve crno bijelo.

Istina mogao sam umjesto zapad napisati zapad gore poruka bi bila jasnija! isprike

Na zapadu dolje ima godisnjaka koji imaju duuug staž a i po stavovima vrijeme ih nije pregazilo i mozak im jako dobro funkcionira unatoc godinama!
  • jedan u nizu
    12.7k
    Imam osjecaj da cemo i za 5 godina raspravljati da li Modric treba u dinamo. Taman ce biti na kraju ugovora sa Al-nešto i mjesecima ce se pisati oce li produziti ugovor ili ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.