• Droljo
    15.1k
    Treba malo i na vodu kad su tovari već kiksali...
    Lijep je dan.
    IMG-20250419-122153.jpg
    IMG-20250419-123704.jpg
  • masacusec
    5.2k
    Prima li se išta?
  • rkru
    29
    Droljo cemu karlovacko. ti si vjerovatno jedan od onih koji bi u nuzdi jebali s hajdukovim kondomom xD
    ajde jos da je karlovacko top al ovo :P sala mala drz se nek grizu al na kraju budi hrvat to su hrvatske ribe digni desnicu i vrati ih nazad!
  • Droljo
    15.1k
    Ma ne vatam ja. Došao dečke malo zajebavat i ležat na suncu. Piva je hladna i u takvim situacijama to je ključno. Žuja ili ova druga isti k. Ne volim one drolje od 2 litre jedino. Minimum mora bit žuja, laško, karlo, jelen...i 0.5l max
    Ribe su skup sport. Jebote kad su mi rekli koliko koštaju štapovi, stalci, stolice, ležaljke, suncobrani i to pao sam u nesvijest. A sve maslinasto zelena oprema. Kamuflaža, valjda da ih ribe ne vide iz vode :lol:
  • Marley
    3.8k
    Ne volim one drolje od 2 litre jedino.Droljo

Svaka cast, uspio si me nasmijati na ovaj tuzni dan. Da drolje od 2 litre, kakav car :smile: :ok:
  • Dino
    3.5k
    Ribe su skup sport. Jebote kad su mi rekli koliko koštaju štapovi, stalci, stolice, ležaljke, suncobrani i to pao sam u nesvijest.Droljo

To ti je dugogodisnje kolekcionarstvo, al je vecina nepotrebna. Buraz i ja smo jos prije osnovne pecali s komadom drveta i flaksom namotanim na to, plovak je bio cep od vina s cackalicom da drzi flaks :lol: Sad kad pricam o ovom neka me nostalgija ulovi...
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Kao i svaki hobi, krenes pa samo dizes.. Dechatlon ima tenisice za trcanje za 20 eura, pa ljudi pljunu bez beda 150-200, a o biciklizmu da ne pricam, pa vrtlarstvo da stavis na papir i svoj rad :grin: krene jeftino, pa postane skupo.
  • Brusa
    2.8k
    Sretan i blagoslovljen Uskrs drage Zonašice i Zonaši !
  • nemapredaje
    4.9k
    Sretan i blagoslovljen Uskrs svima !!!

IMG-7488.jpg
  • chago13
    159
    Sretan Uskrs!
  • Doktor Kunić
    4.6k
    Sretan i blagoslovljen Uskrs svima!

To je naš Dinamo!
  • mlinchica
    2.8k
    Sretan Uskrs svima na šanku i uokolo!
    Vjerujte i sve će izaći na dobro.
    :heart: :victory:
  • Nolifer
    10.6k
    Kolega @Krizy, @rkru me idalje uznemirava u inboxu. Pokušavam ignorirat poruke, al lik ne prestaje. Molim Vas za reakciju. Hvala!
  • Infinity
    17.9k
    Posalji nam screenshotove u inbox.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.