• Paggini
    44.9k
    E a btw, kad se najbolje krilo u HNL a i u Hrvatskoj općenito, Michele Šego vraća u sastav? Nema ga cijelu polusezonu, bit će gadno kad se vrati
  • NORTE
    14.8k
    Suce nekaznjeno prozivaju iz tjedna u tjedan, narkomani na tribini nose transparente s odsjecenim sudackim glavama, pomocni treneri, srpske nutricionistice i team manageri sucima prijete ili ih cak i fizicki napadaju. Mozes misliti kako sucima bar podsvjesno nije u glavi "bolje da im ovo dosudim nego da me se tjednima lincuje i razvlaci"Pacho

Hvala što si i sve ovo istaknuo.
    Osim nove teške sudačke pljačke u Varaždinu eto i taj "slučaj Arbanasi" je samo još jedan najnoviji podsjetnik što rade i na što su spremni, a na travnjaku su očajni.

Rade ogroman pritisak i očigledno im se pomaže, ali to je ZLO koje pobijediti ne smije!
  • rokikaciga
    879
    Sutra očekujem kiks Rijeke bez Selahija i Radeljića
  • nwankwo646
    525
    Var zove na pregled penala i onda sucu ne pokažu kut iz kojeg se vidi da Škaričić prvi stavlja nogu na pod???
  • rioda
    8k
    Kod penala se na snimci iza gola vidi da zapravo Livaja udara u stopalo igrača Varaždinasport

Tako je, ali nejasno je zašto na VAR-u sucu nisu pustili snimku iz tog kadra
  • SAS1987
    17k
    Rijetko pijem alkohol al ak osvojimo naslov ce me Silvijo Marić traziti po kanalima :rofl:
  • Crni86
    9.5k
    Potrebno je indirektno opet stvarat pritisak. Nadogradit video sa pogreskama i opet da krene cirkulirati drustevnim mrezama. Nema druge.
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Bitno da su nas otpisali svi od tovara i novinara u vezi naslova prvaka, nije gotovo dok nije gotovo. Kad uzmemo ove godine, pokopat ćemo vas zajedno sa vašim klubom skupa.
  • Jurki
    16.9k
    Rijetko pijem alkohol al ak osvojimo naslov ce me Silvijo Marić traziti po kanalima :rofl:SAS1987

Kladil sam se s frendom.. ak osvojimo ove godine.. da taj dan pijem dzabe..
  • NVKOD
    4.3k
    Je li i dalje hrvatska liga zaostala ili je sve regularno? Pitam za prijatelja.
  • Filip85
    113
    strasno ono od Cuica, toliko navino i prozirno
  • Paggini
    44.9k
    @Hrc-Vg jbg sad, nisam znao, pobrisao sam post da se žohari i novinarski i tovarski ne bi navukli na taj info i iskoristili to u svoje prljave svrhe, brišem i svoj post
  • NitkoBitan
    25.3k
    Ma nemas kaj brisat Paggini, ljudi bi prasnuli u smijeh kad bi to procitali.
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Jako je važno da Rijeka sutra kiksa jer onda ostajemo na -4 od prvog mjesta, a to znači da smo u potpunosti u igri. Selahi i Radeljić su njima jako važni kada se brane, teško će ih nadomjestiti, Istra je pokazala pod Garciom, pogotovo protiv nas da mogu biti jako opasni, još se igra u Puli, teško će biti Rijeci sutra.
  • Felip
    418
    Zašto Selahi ne igra, nisam u toku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.