• Dani Olmić
    1.5k
    Sutra ce Rijeka kiksat … mi cemo dobit Goricu a Hajduk i Rijeka opet nece dobit sljedeci tjedan
  • Paggini
    51.6k
    E a btw, kad se najbolje krilo u HNL a i u Hrvatskoj općenito, Michele Šego vraća u sastav? Nema ga cijelu polusezonu, bit će gadno kad se vrati
  • NORTE
    16k
    Suce nekaznjeno prozivaju iz tjedna u tjedan, narkomani na tribini nose transparente s odsjecenim sudackim glavama, pomocni treneri, srpske nutricionistice i team manageri sucima prijete ili ih cak i fizicki napadaju. Mozes misliti kako sucima bar podsvjesno nije u glavi "bolje da im ovo dosudim nego da me se tjednima lincuje i razvlaci"Pacho

Hvala što si i sve ovo istaknuo.
    Osim nove teške sudačke pljačke u Varaždinu eto i taj "slučaj Arbanasi" je samo još jedan najnoviji podsjetnik što rade i na što su spremni, a na travnjaku su očajni.

Rade ogroman pritisak i očigledno im se pomaže, ali to je ZLO koje pobijediti ne smije!
  • rokikaciga
    1.6k
    Sutra očekujem kiks Rijeke bez Selahija i Radeljića
  • nwankwo646
    578
    Var zove na pregled penala i onda sucu ne pokažu kut iz kojeg se vidi da Škaričić prvi stavlja nogu na pod???
  • rioda
    8.6k
    Kod penala se na snimci iza gola vidi da zapravo Livaja udara u stopalo igrača Varaždinasport

Tako je, ali nejasno je zašto na VAR-u sucu nisu pustili snimku iz tog kadra
  • SAS1987
    17.6k
    Rijetko pijem alkohol al ak osvojimo naslov ce me Silvijo Marić traziti po kanalima :rofl:
  • Crni86
    11k
    Potrebno je indirektno opet stvarat pritisak. Nadogradit video sa pogreskama i opet da krene cirkulirati drustevnim mrezama. Nema druge.
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Bitno da su nas otpisali svi od tovara i novinara u vezi naslova prvaka, nije gotovo dok nije gotovo. Kad uzmemo ove godine, pokopat ćemo vas zajedno sa vašim klubom skupa.
  • Jurki
    17.3k
    Rijetko pijem alkohol al ak osvojimo naslov ce me Silvijo Marić traziti po kanalima :rofl:SAS1987

Kladil sam se s frendom.. ak osvojimo ove godine.. da taj dan pijem dzabe..
  • NVKOD
    5.2k
    Je li i dalje hrvatska liga zaostala ili je sve regularno? Pitam za prijatelja.
  • Filip85
    218
    strasno ono od Cuica, toliko navino i prozirno
  • Paggini
    51.6k
    @Hrc-Vg jbg sad, nisam znao, pobrisao sam post da se žohari i novinarski i tovarski ne bi navukli na taj info i iskoristili to u svoje prljave svrhe, brišem i svoj post
  • NitkoBitan
    27k
    Ma nemas kaj brisat Paggini, ljudi bi prasnuli u smijeh kad bi to procitali.
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Jako je važno da Rijeka sutra kiksa jer onda ostajemo na -4 od prvog mjesta, a to znači da smo u potpunosti u igri. Selahi i Radeljić su njima jako važni kada se brane, teško će ih nadomjestiti, Istra je pokazala pod Garciom, pogotovo protiv nas da mogu biti jako opasni, još se igra u Puli, teško će biti Rijeci sutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.