• jedan u nizu
    13.5k
    takoder, Varazdin objavio snimku tzv penala iz drugog kuta:

https://www.facebook.com/share/r/1EKGfNsHgX/
  • Crni86
    11k
    Opa varazdin stavio nesto, dajte rade kut iz kojeg se var gledao. Nema ljepseg kuta da se vidi u kojem smjeru ide Livajina noga.
  • gaTeDZG
    1.5k
    ML je s posljednja tri penala izravno donio 7 bodova jogurtu, i to sve u 2025. godini.

Raquelićeve suzice su urodile plodom, još jednom prizivam Bobanov zahtjev za stranim sucima UEFE za završna tri derbija.
  • nemapredaje
    5.3k

Točno to, u onom kutu iz kojeg je sudac gledao na monitoru se sve vidilo. Baš lijep se vidilo kako Livaja gura lijevu nogu prema igraču Varaždina. I baš zato sam bio uvjeren da će sudac poništiti odluku.
  • Srelee
    165
    Sve ocekivano navlacenje za njih od pocetka sezone a najveci smo mi krivci sto smo ih doveli u ovu situaciju.Svako kolo ce pritisak bit sve veci na sudce kad oni igraju,ovo je tek jedan cirkus od mnogih sto se dogadat u iducim kolima.Nakon utakmice jos tvrde da su oni pokradeni a ne varazdin tu je jasno kakvo im je stanje uma i koliko su ocajni.Svjesni su ne osvoje li ove godine da ide krah i oni i puljak nece se birat sredstva da se uzme prvenstvo.Nasi ako imaju ista u glavi trazit ce strane sudce vec su davno trebali...
  • IceMan
    3.1k
    Al baš mi je drago da su javno stavili ovo. Bravo VŽ!
  • Danko
    2.1k
    Zanimljivost, neznam u koju temu stavit, nek admin premjesti, uglavnom,kolega jučer silom prilika bio u govnetovom restoranu;

IMG-20250419-111832.jpg
  • gaTeDZG
    1.5k
    Slaven je upisao četiri vezane gostujuće pobjede, po prvi put u 28 godina otkad se natječu u HNL-u.

U 2025.-oj na 6 gostovanja upisali su još dva remija, dakle neporaženi u ovoj godini.

U prvih 11 kola ove sezone upisali su samo 6 bodova, sada su četvrti sa 6 bodova prednosti nad Varaždinom.
  • IceMan
    3.1k
    Moja procjena je, ako pobjedimo sve pa čak i neriješeno izvućemo u Splitu, mi smo prvaci.
  • Carrasco
    6.3k
    Sudački ekspert Tenžera kaže da je hajduk oštećen :lol:
  • fakin
    844
    Moja procjena je, ako pobjedimo sve pa čak i neriješeno izvućemo u Splitu, mi smo prvaci.IceMan

ma nema šanse, još iduće kolo doma protiv istre igraju tovari i onda do kraja imaju samo zadnje momčadi na tablici (naravno izuzev derbija) šibenik, osijek i gorica.

lokomotivna, slaven, varaždin i istra će odlučiti prvenstvo.

ako bi mi odigrali x na poljudu tovari moraju još barem dva puta kiksati, a rijeka još barem tri puta. a rijeka ima uvjerljivo najlakši raspored do kraja prvenstva. čak i da izgube i od nas i od tovara ostale utakmice imaju lagane. u gostima raspali šibenik i sve ostalo doma izuzev današnje tekme. i ako bi mi igrali x na poljudu oni moraju čak 3 puta kiksati, ne vidim gdje.
  • Crni86
    11k
    ja kad sam vidio prvi snimku vidio sam da je livaja iso na skaricica, onda kad su pokazali na varu iza leda sninku sam bio 100% siguran da ce ga ponistiti, a onda kako je vrijeme promicalo bilo mi je jasno da ce ostavit istu odluku.

Na snimci se vidi pozicija culine koji je u jako dobrom polozaju da vidi cijelu situaciju, da li njemu njegov ego nije dopustio da “vjeruje” u snimku ili sta ja ne znam. Ali ovo je doslovce za suspenziju par mjeseci. Sjebo si, var te ispravlja i ti i dalje po svom. Jednostavno nisi kapacitet za najvisi rang i aj bok.
  • Crni86
    11k
    istra ih je drzala za jajca zadnji put na poljudu i hajduk se uz poguranac izvuko.

Osijek ce na pampasu svima bit nezgodan, pogotovo te vece tekme di svi grizu vise i jace jer ih vise oci gleda pa se lakse prodat.

Rijeka ima najtezi raspored jer mora oba derbija u goste. Hajduk ima mozda najbolji, ali kako oni izgledaju i ukoliko se suci malo uozbilje, oni ce bit treci na kraju.

Ali opet totalno ne bitno, korak po korak. Svojih 8 koraka napravit i sta bude bit ce.
  • fakin
    844
    pa kako će osijek biti nezgodan ikome kad već mjesecima nisu nikoga pobijedili? jbt u zadnjih 9 kola imaju 8 poraza i 1 remi.

rijeka ima doma osijek, goricu, slaven i vani šibenik. ne mogu imati lakši raspored nego što imaju.

jedino gdje mogu kiksati je danas u puli. ako danas dobiju 90% su prvaci.
  • chago13
    203
    Gledam opet taj penal, Livaja praktički nije ni pal, a ovaj je već pokazal na bijelu točku...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.