• KtcGoat
    455
    Poginuo Nikola Pokrivač u prometnoj kod Karlovca
    PUMB
  • Crni86
    9.5k
    Ima ko gif Livajinog protestiranja u drugom pol kad nije dobio zuti?
  • Peškaman
    6.6k
    Idiot u jednom momentu akcije Varazdina krene trcat prema svom golu odnosno centru i skoro gubi loptu, pa kaj vise rec.NitkoBitan

Ovaj vrhunski potez? :rofl:
    Screenrecorder-2025-04-18-22-13-32-211-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif
  • NitkoBitan
    25.3k
    Zaboravio za kog igra :rofl:

Namjerno nije dodao!!
  • Klenx
    7.4k
    Razumijem i poštujem svakoga tko tvrdi da mu je svejedno tko je prvak, ako to nije Dinamo.
    Ja nažalost tog stava nikad ne mogu biti.
    Stvarno sreća naša je da je uz ovakvu našu užasnu sezonu Rijeka na vrhu i da tovari nisu odmaglili dalje na tablici.

Je, slažem se, nismo mi prvi, ali nema tog svemira u kojem je svejedno tko je prvi ako mi nismo.
    Rijeka svojim rezultatima stvara pritisak na tovare, psihički im otežava, tjera ih da se tresu i od njih.
    Zamislite da je Rijeka bodovno kao Slaven Belupo.
    Mislite da bi uz bodovnu prednost na tablici i predstave svih Čulina, nadoknade Belova, nastupe raznih Kavelja, Čuića, Antunovića i sličnih tovari to prosuli?
    Nema šanse.
    Zamislite što bi radili u hrvatskom nogometu da se dočepaju i približne moći kakvu je imao Mamić?
    Da uskrsnu s lovom uz neku titulu prvaka?

Na polusezoni sam pisao kakve su opasnosti i na šta su sve spremni. Možda sam u krivu, ali većina partija njihovih bivših igrača protiv njih kada se sve lomi mi je u najmanju ruku - čudna.

Ovaj penal danas je čista namjera od strane Čuline da ih se pogura.
    Svakom sa dva zdrava oka tko nije indoktriran mržnjom prema svemu što ne nosi “bilo” je jasno da nema veze s penalom.
    Livaja izbacuje svoju lijevu nogu prema stoperu, koji je svojom punom nogom na podu, udara je i pada.

Ista situacija kao na našoj tekmi sa Slovanom.
    Samo sudac u LP nakon pregleda VAR-a donese ispravnu odluku.
    Nije Čulina.

E da, još jedna situacija kao primjer kako je bradati zalizani srbin zaštićen.
    Kroz zadnjih X utakmica bilo je bar 5 situacija gdje protivnici leže, a tovari hladno idu u napad kao da ovi ne postoje. Protiv Šibenika su ušli u gol šansu tako.
    Danas čim je Livaja zalegao u 16 metara oko 70.e minute, Čulina automatski prekida igru.
    Gnjusno.

I što se mene tiče, ako ne uspijemo do kraja ovo okrenuti.
    Deri Rijeko.
  • NORTE
    14.8k
    Ne znam kako nije ljudima jasno svi u HNS-u se boje hajdukovih navijača i kaj će im napraviti ako neke odluke nejdu njima u korist. Prijetnje, sačekuše ili samo nasilje nad njima i njihovom familijom nije zajebancija.FrodoJePurger

Nažalost i zbog ovoga se sve ovo i događa (HnsŽV).
    Ali nitko to ne želi reći.

Dopušta im se sve.
    Zato i nema stranih sudaca.

I na taj način osvajaju bodove uz pomoć hr sudaca.

Ni ovaj put im ni to neće biti dovoljno da rasprodaju i napune Poljud.

Protiv Lokomotive 24.272 gledatelja, protiv Istre će ih vjerojatno biti i manje od toga.

Samo neka im ni Istra ne dozvoli pobjedu i onda punih gaća idu u Osijek.
    Teško je očekivati žuti karton za Livaju uopće, ali treba se nadati.
  • Peškaman
    6.6k

Samo je još falilo da je nabacio peticu Gattusu :lol:
  • rioda
    8k
    Meni je najjače kako, kad se Hajduku dosudi penal pa se čeka provjera na VAR-u, Livaja uzme loptu pod ruku, kao malo dijete da mu netko ne ukrade igračku
  • sport
    4.5k
    Kod penala se na snimci iza gola vidi da zapravo Livaja udara u stopalo igrača Varaždina,a vraćanje lopte Prpića Siliću su vidjeli svi osim suca.
  • Pacho
    488

Suce nekaznjeno prozivaju iz tjedna u tjedan, narkomani na tribini nose transparente s odsjecenim sudackim glavama, pomocni treneri, srpske nutricionistice i team manageri sucima prijete ili ih cak i fizicki napadaju. Mozes misliti kako sucima bar podsvjesno nije u glavi "bolje da im ovo dosudim nego da me se tjednima lincuje i razvlaci".
  • miro
    6.2k
    Da je Duvnjak igrao 2.pol Hajduk bi izgubio ovu utakmicu. Kad je on izašao, raspala se kombinatorika Varaždinu
  • Crni86
    9.5k
    pa kad je vjesti safaric preso iz nekih 4231 u 442. Safaric je najodgovorniji za pad varazdina u drugom dijelu

Meni se u tom varazdinu najvise dopada Luka Mamic. Vidi se da je neki spaner, uvijek docekas neki potez od njega i vidi se da igra bas pametno.
  • miro
    6.2k
    Je, i borben je i ima šljucu :up:
  • dzis
    1k
    Da mi je netko ponudio da njihova remija prije 2 tjedna odmah bi prihvatio. Znam da su se prosli vikend izvukli i da su ovaj vikend pogurani ali ja sam opet zadovoljan.

Sve je na nama. Pobjedit Goricu i voda bude do grla
  • Dani Olmić
    1.3k
    Sutra ce Rijeka kiksat … mi cemo dobit Goricu a Hajduk i Rijeka opet nece dobit sljedeci tjedan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.