• Sibirski plavac
    4.7k
    Nisam gledao, kakav je bio jučer? Vidim da mu i neki portali u ocjenjivanju nastupa ekipe jučer pišu da je bio jedan od rijetkih koji je i odigrao nešto.
  • Droljo
    14.8k
    Probavao je nešto jedini. Nudio se i htio igrati. Pucao opasno. Kak su drugi izgledali bio super duper truper...
  • Jaro
    9.7k
    Za razliku od ostatka nije dobio poruku "Ko se potrudi, peder!"
  • miro
    6.2k
    Dobar je bio
  • Crni86
    9.5k
    jbga nije u whpp grupi
  • Dzoni
    1.1k
    Sasvim solidno odigrao jučer, šteta što su svi ostali oko njega igrali za totalni zaborav pa je i njegov performans malo pao u zaborav
  • ShanKu
    1.5k
    Mbuku i Stojković su bili dosta živahni i primjetljivi, ostatak ekipe neću komentirat
  • don
    12.3k
    Mbuku uopće nije loš igrač, ali je "žrtva" igrača na njegovoj poziciji, a on nije krilo.

ja ga nebi tako lako otpisa na lito, triba sačekat novog trenera i ako ga vidi u svom sustavu neka ostane.
  • miro
    6.2k
    To i ja cijelo vrijeme pričam, čovjek je polušpica i to jako dobra
  • dinon7
    1.5k
    Dobra izdanja zadnjih par utakmica.
    Želi se dokazati i mislim da s kontinuitetom može postati dostojan našeg dresa.
  • scooniepenn
    4k
    Mbuku ima jako dobru tehniku, dribling i udarac i na 10-ki ili drugoj spici bi bio jako koristan.
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Prema trenutnoj formi, ako Baturina dobije u nadolazećim utakmicama treći žuti, on se svakako ističe kao prvi kandidat koji bi trebao upasti u prvih 11. Rog i Kačavenda su odigrali dosta slabo, vjerojatno je i do manjka kontinuiteta, ali to svejedno ne mijenja činjenicu da su bili poprilično ispod razine.
  • miro
    6.2k
    Mislim da ce u tom slučaju Stojković na Baturinino mjesto, a Mbuku na desno krilo opet
  • fakin
    367
    Kacavenda odigrao slabo? Pa imao je odličnu asistenciju. A rog dobiva tako malo sanse da nije imao ni vremena iskazati se
  • Droljo
    14.8k

Uvik kontra, takva sorta...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.