• CastAway1986
    3.5k
    Igrač za sredinu tablice druge francuske lige..Pokloniti
  • Orc123
    12.7k
    jedini koji je danas unio energiju s klupe .....
  • CastAway1986
    3.5k
    To čak i stoji , ali to ne ulazi u statistiku..Ovu zadnju akciju neću ni komentirati
  • Orc123
    12.7k
    on je limitiran igrac ko i 90 % ostalih, problem je sto je dobio puno manje prilike od nekih a nije gori od drugih....mozda da dobio kontinuitet bi pokazao vise.....to ne mozemo sad znati....
    I ja bi volio jednog Soudanija tamo .....
  • CastAway1986
    3.5k
    ne treba mi Soudani jer znam da takvo nešto ćemo teško ponoviti..Ali ovaj nije ni od Špikića bolji
  • Orc123
    12.7k
    da demistificiramo to zazivanje Spikica....pa lik nije u Arisu zabio ni gola...krilo koje ima statistiku prosjecnog beka u karijeri....Mbuku je slab ali Spikic je bar dobio kontinuitet u kojem nije pokazao nista....
  • fakin
    1k
    Mbuku, cordoba, kanga, olivares. Potpuno zalutali u Dinamo
  • CastAway1986
    3.5k
    Da, došao do pretpoziva reprezentacije na lijepe oči.. Dok je bio u ekipi osvajalo se naslov ...Mbuku je promašaj htio ti to priznati ili ne
  • Orc123
    12.7k
    ovaj dosao do pretpoziva i to mu je kruna karijere, a ovaj je reprezentativac!? Ovaj ima 22 g a ovaj 26.....
    Ni jednog, ni drugog ne zelim gledat u Dinamu kakvog ja zelim bas kao i 80% trenutne ekipe....
  • CastAway1986
    3.5k
    Mbuku reprezentativac Konga i to neka deseta zamjena!Da jaka velesila..Činjenica je da je promašaj i da nije pridonio ništa ovom fijasku od igre kao ni Mmaee, Cordoba , Kanga i slične Mariceve prevare..Da se razumijemo i dosta naših zvjezdica te senatora je krivo jednako ali ovdje govorim o novim igračima..Ogroman remont je potreban
  • Orc123
    12.7k
    ne igra bas kao ni Rog, Kacavenda, Belcar....ja sam rekao da za mene nwma razlike stranac i domaci dok vi to stalno radite, a ja uvijek branim slabije...to sam radio cijeli zivot, a tako cu i nastaviti!
    Za mene je Stojkovic najbolji Dinamov igrac i oko njega se treba slagati momcad novu sezonu...Stojkovic, Galesic, Rpg.....sve ostalo zali Boze.....s tim da dajem kredita Galesicu jer mi i on jos nije pokazao dovoljno....
  • NitkoBitan
    29.2k
    Decko ima svojih kvaliteta i trudi se. Evidentno je da kad je usao Gorica je pocela imat probleme na toj strani. Jbg ne prode svaki put jer nije Messi. Ali mi prije ulaska njega i Hoxhe jedan posteni prodor na krilu nismo imali!!!
  • Cif
    438
    kao i Ademi Ristovski Kulenović Pjaca Hoxa Baturina Mmae its itd
  • Mr Anderson
    13k
    Otpis, ko i dobar dio drugih. Igrač za male klubive.
  • NKDZ86
    4.7k
    čovjek kad dobije loptu ko da je prvi put vidi, ne zna šta bi pa ju nabije ili pokraj/iznad gola ili ju uzme protivnički igrač, daj gonja ga. pa ko kuži nogomet dovoljno mu je 1 tekma da se vidi jel zna il ne zna, ovaj ne zna, vrapci pjevaju to već
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.